Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
sen çagırırsında bu kardeşin gelmezmi?benden sonra

CENNET YOLCUSU gelebilirmi.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
hayır malesef tutmadı ben geldim ben den sonra inşallah erdemee gelir....
sanırım ekremeee demek istediniz davetiniz için allah razı olsun

gelmişsin boş göndermek olmaz
marmelatl_pasta_1.JPG

kusura bakma tabağınıda yıkarsın bizde adet böle sen yedin sen yıkarsın tabağını hadi kolay gelsin a.e.o

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa.ben incinur.benden sonra ekrem abim gelsin.şifrem gelmedi annemin şifresiyle konuşuyom:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
cennet abla nasılsın.elim acıdığı için tek elle yavaş yazıyom
hepimizin haberi var okuldan düşüp elini incittiğinden annen sağolsun bizimle paylaştı tekrar geçmiş olsun kardeşim alah sizi peygamber efendimize komşu eylesin amin amin amin a.e.o

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
okulda düştüm ağbrıyor
GEÇMİŞ OLSUN PEYGAMBERİN SEVDİĞİ KIRIK YADA ÇIKIK VARMI GÜZELİM RABBİM ŞAFİ İSMİNLE ŞİFALAR VERSİN YOKSA ANNENİMİ KIRDIN YADA SÖZ DİNLEMEDİN ÇÜNKÜ BEN Bİ KERE DİNLEMEMİŞTİM TEZGAHA ÇIKMIŞTIM ANNEM ÇIKMA DEDİĞİ HALDE ÇIKTIM AYAĞIM Bİ KAYDI KOLUMUN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜM KAOLUM KIRILMIŞTI:A

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
GEÇMİŞ OLSUN PEYGAMBERİN SEVDİĞİ KIRIK YADA ÇIKIK VARMI GÜZELİM RABBİM ŞAFİ İSMİNLE ŞİFALAR VERSİN YOKSA ANNENİMİ KIRDIN YADA SÖZ DİNLEMEDİN ÇÜNKÜ BEN Bİ KERE DİNLEMEMİŞTİM TEZGAHA ÇIKMIŞTIM ANNEM ÇIKMA DEDİĞİ HALDE ÇIKTIM AYAĞIM Bİ KAYDI KOLUMUN ÜSTÜNE DÜŞMÜŞTÜM KAOLUM KIRILMIŞTI:A
bende bi keresinde bundan 4 yıl önce yani 10 yaşındayken sofrada su içecektim annnem ben veririm dedi ben yok ben alırım dedim sonra kalktım koşa koşa gittim hatta gidemeden düştüm kolum kırıldı.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
evet evet anne baba sözü illahi dinlenmeli.incinurun da söz dinlediginden ben eminim.demi incinur.B)B)

acaba PEYGAMBER GÜLÜ gelebilrmi

İLK ADIM

Kayıtlı Kullanıcı
bende bi keresinde bundan 4 yıl önce yani 10 yaşındayken sofrada su içecektim annnem ben veririm dedi ben yok ben alırım dedim sonra kalktım koşa koşa gittim hatta gidemeden düştüm kolum kırıldı.

geçmiş olsun kardeşim...selamün aleykm..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
hayır ben annemi hiç üzmem o benim cennet kokulum:evet

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı

geçmiş olsun ben de 3. sınıfta iken biz oyun oynarken ayağım bir anda bi abimin cebine takıldı ve düştüm kolum çıkmıştı o zaman küçüktüm çok feci ağlıyordum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt