Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM CEVDET ABİ GELDİM

BENDEN SONRADA MÜCAHİDE ALİYE KARDEŞİM BUYURSUNLAR:evet

Ve aleyküm selam mücahide kardeşim benim..Gelmem mi, siz çağırırsınız da gelmem mi?:HHayırlı, nurlu geceler olsun inşallah güzel kardeşim..B)Nasılsınız, iyisinizdir inşallah güzel kardeşim?

Benden sonra Değerli Talip Amcamız buyururlar inşallahB)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam mücahide kardeşim benim..Gelmem mi, siz çağırırsınız da gelmem mi?:HHayırlı, nurlu geceler olsun inşallah güzel kardeşim..B)Nasılsınız, iyisinizdir inşallah güzel kardeşim?

Benden sonra Değerli Talip Amcamız buyururlar inşallahB)
DEĞERLİ KARDEŞİM SİZEDE HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER OLSUN İNŞALLAH İYİM İNŞALLAH:gulegule TEŞEKKÜR EDERİM SİZ NASILSINIZ
ALİYE KARDEŞİM TALİP AMCAMIZI ÇAĞIRDI BUYURSUN İNŞALLAH

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
DEĞERLİ KARDEŞİM SİZEDE HAYIRLI NURLU BEREKETLİ GECELER OLSUN İNŞALLAH İYİM İNŞALLAH:gulegule TEŞEKKÜR EDERİM SİZ NASILSINIZ
ALİYE KARDEŞİM TALİP AMCAMIZI ÇAĞIRDI BUYURSUN İNŞALLAH

Hamd olsun Yüce Rabbimize güzel kardeşim ben de iyiyim..Allah c.c razı olsun sizden daimen..Sağlığınıza duacıyım mücahide kardeşim..Rabbimiz c.c dünya ve ahiret iyiliği versin inşallah, cümlemize, cümlenize..B)B)

Değerli Talip Amcamız gelsin inşallah:H

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Hamd olsun Yüce Rabbimize güzel kardeşim ben de iyiyim..Allah c.c razı olsun sizden daimen..Sağlığınıza duacıyım mücahide kardeşim..Rabbimiz c.c dünya ve ahiret iyiliği versin inşallah, cümlemize, cümlenize..B)B)

Değerli Talip Amcamız gelsin inşallah:H
SELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM SİTEMİZDEKİ TALİP AMCAMIZA ŞUAN ULAŞILAMIYOR ONUN YERİNE BİR ADET CENNET YOLCUSU VEREBİLİRMİYİZ KABUL BUYURURSANIZ
BENDEN SONRADA DEĞERLİ KARDEŞİM PEYGAMBERGÜLÜ1 BUYURURLARMI ACABA:rolleyes:

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
SELAMÜN ALEYKÜM MÜCAHİDE KARDEŞİM SİTEMİZDEKİ TALİP AMCAMIZA ŞUAN ULAŞILAMIYOR ONUN YERİNE BİR ADET CENNET YOLCUSU VEREBİLİRMİYİZ KABUL BUYURURSANIZ

Ve aleyküm selam mücahide kardeşim..Evet Talip amcamıza ulaşılamıyor sanırım..:gulegule..Siz olabilirsiniz tabi güzel kardeşim..B)

Benden sonra Can yarenim gelir mi acaba?:H

peygamber gülü1

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. GELDİM CENNET YOLCUSU BEN GELDİM BENDEN SONRA MÜSAYİTSE CEVDET ABİ GELİR Mİ ACABA???:H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. GELDİM CENNET YOLCUSU BEN GELDİM BENDEN SONRA MÜSAYİTSE CEVDET ABİ GELİR Mİ ACABA???:H

A.S. KARDEŞİM BAK ŞİMDİ ÖNCE ANLAŞALIM BEN GELİRİM AMA BULAŞIK YIKAMAM BİRDE BİR ŞEYLER İKRAM EDİNKİ GELELİM DEMİ YOKSA GİDERİM GERİ BAK

BENDEN SONRA ALİYE KARDEŞİM GELSİN VE BİŞİLER YAPSIN AĞZIMIZ KURUDU

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM PEYGAMBERGÜLÜ KARDEŞİM BU SANA İLK DENEME KUSURA BAKMAYIN

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
A.S. KARDEŞİM BAK ŞİMDİ ÖNCE ANLAŞALIM BEN GELİRİM AMA BULAŞIK YIKAMAM BİRDE BİR ŞEYLER İKRAM EDİNKİ GELELİM DEMİ YOKSA GİDERİM GERİ BAK

BENDEN SONRA ALİYE KARDEŞİM GELSİN VE BİŞİLER YAPSIN AĞZIMIZ KURUDU

Selamün Aleyküm Cevdet abim..Yetiştim de, Nur Damlamız yok bugün, içeceklerle o ilgileniyordu :D..Ama bugünlük görevi ben devralıyorum o zaman..Neler istersiniz?:D

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM EGER RESMİN BÜYÜK OLMASINI İSTEYORSAN RESMİ KAYIT ETTİKTEN SONRA BU ADRESİ AC BU BÜYÜLTÜR Hotlink for forums (1)
ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİ ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM ADINDAKİ FORUMDA OKUDUM Bİ DENEDİM OLUYORMU DİYE ÇOK TEŞEKKÜRLER ZATEN MERAK EDİYORDUM NASIL OLDUĞUNU SAYENİZDE ÖĞRENDİM RABBİM RAZI OLSUN:evet

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ALEYKÜM SELAM CEVDET ABİ ÜYE KARDEŞLERİMİZE YARDIM ADINDAKİ FORUMDA OKUDUM Bİ DENEDİM OLUYORMU DİYE ÇOK TEŞEKKÜRLER ZATEN MERAK EDİYORDUM NASIL OLDUĞUNU SAYENİZDE ÖĞRENDİM RABBİM RAZI OLSUN:evet

TAMAM RESİM ÖĞRENDİĞİN İCİN SENDE BİR YİYECEK VEYA İCECK YAP BU GÜN EKREMEEE VE FİRDESE BURAKACAĞIZ BULAŞIKLARI ONLAR BANA BURAKMIŞLAR GÜNDÜZ

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
kahve3.jpg
Mücahide kardeşimize..

kahve3.jpg
Cevdet Abi, size..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞLERİM SAKIN BULAŞIKLARI ELLEMEYİN FİRDESLE EKREMEEE YIKASIN TAMAMMI

BUNLARDA BENDEN BUYRUN AC OLAN GELSİN