Maşallah Cevdet abi, ellerinize sağlık..Çok güzel görünüyorlar..:H
SİZİNDE ELİNEZE SAĞLIK KAHVENİZİ İCMİŞ KADAR OLDUN BU ARA NİDELİ KARDEŞİMİ CAĞIRSAM GELİRMİ BİZİM SOFRAMIZA
Maşallah Cevdet abi, ellerinize sağlık..Çok güzel görünüyorlar..:H
teşekkür ederim kahve için mücahide kardeşim
Selamün Aleyküm değerli mücahide kardeşim..Hepinize hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Rahman ve Rahim olan Mevlamız, gecenizi nuruyla aydınlatsın, hayırlı ve bereketli kılsın, uykuda da ibadet sevabı yazsın inşallah...Mücahide kardeşim, acizane dualarımdasınız inşallah..Rabbimiz c.c birbirimizin gıyabında ettiği duaları kabul eylesin, gıyabımızda dua edenleri arttırsın ve dualar hürmetine de bizlere dünya ve ahiret selameti nasip eylesin inşallah..Selam, daimi dualar, baki muhabbet ve kardeşliğimizle inşallah..B)
EsSelamunAleyküm Yuvamızın Kadirşinasları ;
Bu ikinci defa oluyor ki..bu sefer bayağı üzüldüm ! Nasıl üzülmeyeyim ki..O ne güzel yemekler..köpüğü üzerinde kahveler..Neler kaçımışım.. Bir geldim ki..sadece bulaşıklar var orta yerde..Eh ! Cevdet Kardeşim de..sakın dokunmayın onların sahipleri var (Firdes ve Ekrem..güzel yıkayın..kolay gelsin:K) deyince..yutkunmak kaldı bana da..
Dünden devam eden sayfayı tamamlamaya çalışıyordum..inanın hiç farkında olamadım..yazı bittiğinde 03.19 şöyle bir bakayım da öyle ayrılayım diyorken..sayfaya girince..O kadar da seslenilmiş..üzüldüm..
Neyse inşaAllah bize de nasip olur bir gün sofranıza icabet etmek.. Bulaşıkları dert etmeyin ben yıkarım tamam mı ?
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz... KAAN bu sefer gel bari.. geçen sefer Ekrem gelmişti..kim gelirse HOŞ gelsin inşaAllah...:H
cevdet abi kusura bakma sana yıkattırdık ama bugün de benle firdes abla yıkarızS.A.KARDEŞİM YIKARIM YIKAMASINADA SİZEDE KIYAMAM AMA ELDİVEN ALMAMIŞLAR CİLDİM BOZULACAK SÖYLEYİN O EKREMEEE VE FİRDES KARDEŞİME NE BİCİM İŞ VERENLER ÖNCE ELDİVEN FELAN ALSINLAR YOKSA İSTİFA EDECEM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM
BENDEN SONRA KİM GELİRSE GELSİN BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİ VAR
a.s cevdet abim tamam bugün ben yıkıyacam a.e.oS.A. KARDEŞİM SEN HASTASIN DEMEK İŞTEN KACMAK HA FİRDESLE BİR OLUP BANA NELER YAPMIŞINIZ SİZ BİTTİNİZ SİZE ÖYLE BİR OYUN OYNUYACAĞIM Kİ COK ŞAŞIRACAKSINIZ RABBİME EMANET OLUN YİNEDE:evet
karıştırmışım deterjanları sen en iyisi bana para ver ben karşı marketten alırım ama markası ne olsun.cevdet abim kısma onlara ben gül tanemle yıkarım hem sana mı yıkatcaz çok ayıp ben dururken sana yıkatmam ben deterjan alıyım ekremeee kardeşimin hiç yıkamadıgı belli camaşır deterjanı koymuş
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile
Selamün Aleyküm Cevdet abim..Yetiştim de, Nur Damlamız yok bugün, içeceklerle o ilgileniyordu..Ama bugünlük görevi ben devralıyorum o zaman..Neler istersiniz?
karıştırmışım deterjanları sen en iyisi bana para ver ben karşı marketten alırım ama markası ne olsun.
islamiyet.gen üyeleri hepinizden allah razı olsun a.e.o
ben dün hastaydım hala hastayımo yüzden duramıyorum erken çıktım o yüzden bensiz yemek yemişsiniz :A cevdet abi dünden birşeyler kaldıysa ben yerim bulaşıkları yıkarım ekremeee ye sipatişi veriyim öyle
sa.ya nolmuş ben girmeyeli burda.dün yoktum maşallah yenmiş ,içilmiş.bu ne ziyafettir ya:Kaşk olsun beni unutmuşsunuz:A
selamün aleyküm kardeşim cok büyük gecmiş olsun inşallah şimdi iyisindir sana bulaşık değil bir ilac gönderirdim ama şu an işyerindeyim burada resim yapamıyorum acil şifa diliyorum rabbimden kendine iyi bak sağlıcakla kal sen bize lazımsın rabbime emanet ol
ha anladım:evetzaten olsakta yiyemeyiz.biz kızımla akşamları hafif şeyler yeriz:Kbenden sonra tubam gelsinablacım hekese açık bizim ziyafetler gece oluyor sende akşamları yoksun sitede:A sende olsan incunur gelir yeriz:gulegule