Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
teşekkür ederim kahve için mücahide kardeşim

Selamün Aleyküm değerli mücahide kardeşim..Hepinize hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Rahman ve Rahim olan Mevlamız, gecenizi nuruyla aydınlatsın, hayırlı ve bereketli kılsın, uykuda da ibadet sevabı yazsın inşallah...Mücahide kardeşim, acizane dualarımdasınız inşallah..Rabbimiz c.c birbirimizin gıyabında ettiği duaları kabul eylesin, gıyabımızda dua edenleri arttırsın ve dualar hürmetine de bizlere dünya ve ahiret selameti nasip eylesin inşallah..Selam, daimi dualar, baki muhabbet ve kardeşliğimizle inşallah..B)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm değerli mücahide kardeşim..Hepinize hayırlı, nurlu ve bereketli geceler olsun inşallah..Rahman ve Rahim olan Mevlamız, gecenizi nuruyla aydınlatsın, hayırlı ve bereketli kılsın, uykuda da ibadet sevabı yazsın inşallah...Mücahide kardeşim, acizane dualarımdasınız inşallah..Rabbimiz c.c birbirimizin gıyabında ettiği duaları kabul eylesin, gıyabımızda dua edenleri arttırsın ve dualar hürmetine de bizlere dünya ve ahiret selameti nasip eylesin inşallah..Selam, daimi dualar, baki muhabbet ve kardeşliğimizle inşallah..B)
ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ MÜCAHİDE KARDEŞİM AMİN HEPİMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN GECEMİZ İNŞALLAH O GÜZEL DUALARINIZA AMİN SİZİNDE GIYABINIZDA DUA EDENLERİN SAYISINI RABBİM ARTTIRSIN İNŞALLAH AMİN NE BÜYÜK NİMETTİR İSLAM KARDEŞLİĞİ HİÇ BİR ÇIKAR YOKTUR ONDA SİZİN GİBİ NADİDE KARDEŞİM BENİM GİBİ ACİZ VE GÜNAHKARI KARDEŞ KABUL ETTİ ÇÜNKÜ ÖYLE İNSANLAR VARKİ HERŞEYİ ÇIKAR UĞRUNA YAPAR SİZ AF RABBİM BENİM GİBİ GÜNAHKARA BÖYLE KARDEŞ RABBİM RAZI OLSUN KARDEŞİM DAİMİ BU GÜNAHKARIN DUALARINDASINIZ SELAM VE BAKİ MUHABBETİMLE

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Yuvamızın Kadirşinasları ;

Bu ikinci defa oluyor ki..bu sefer bayağı üzüldüm ! Nasıl üzülmeyeyim ki..O ne güzel yemekler..köpüğü üzerinde kahveler..Neler kaçımışım.. Bir geldim ki..sadece bulaşıklar var orta yerde..Eh ! Cevdet Kardeşim de..sakın dokunmayın onların sahipleri var (Firdes ve Ekrem..güzel yıkayın..kolay gelsin:K) deyince..yutkunmak kaldı bana da..

Dünden devam eden sayfayı tamamlamaya çalışıyordum..inanın hiç farkında olamadım..yazı bittiğinde 03.19 şöyle bir bakayım da öyle ayrılayım diyorken..sayfaya girince..O kadar da seslenilmiş..üzüldüm..
Neyse inşaAllah bize de nasip olur bir gün sofranıza icabet etmek.. Bulaşıkları dert etmeyin ben yıkarım tamam mı ?

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz... KAAN bu sefer gel bari.. geçen sefer Ekrem gelmişti..kim gelirse HOŞ gelsin inşaAllah...:H

Kaan Erdem

Yönetici
:evetselamünaleyküm geldim talip abim....:H davetimiz herkese gelmek isteyen buyursun..selam ve dua ile kalın...

EsSelamunAleyküm Yuvamızın Kadirşinasları ;

Bu ikinci defa oluyor ki..bu sefer bayağı üzüldüm ! Nasıl üzülmeyeyim ki..O ne güzel yemekler..köpüğü üzerinde kahveler..Neler kaçımışım.. Bir geldim ki..sadece bulaşıklar var orta yerde..Eh ! Cevdet Kardeşim de..sakın dokunmayın onların sahipleri var (Firdes ve Ekrem..güzel yıkayın..kolay gelsin:K) deyince..yutkunmak kaldı bana da..

Dünden devam eden sayfayı tamamlamaya çalışıyordum..inanın hiç farkında olamadım..yazı bittiğinde 03.19 şöyle bir bakayım da öyle ayrılayım diyorken..sayfaya girince..O kadar da seslenilmiş..üzüldüm..
Neyse inşaAllah bize de nasip olur bir gün sofranıza icabet etmek.. Bulaşıkları dert etmeyin ben yıkarım tamam mı ?

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz... KAAN bu sefer gel bari.. geçen sefer Ekrem gelmişti..kim gelirse HOŞ gelsin inşaAllah...:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.KARDEŞİM YIKARIM YIKAMASINADA SİZEDE KIYAMAM AMA ELDİVEN ALMAMIŞLAR CİLDİM BOZULACAK SÖYLEYİN O EKREMEEE VE FİRDES KARDEŞİME NE BİCİM İŞ VERENLER ÖNCE ELDİVEN FELAN ALSINLAR YOKSA İSTİFA EDECEM RABBİME EMANET OL KARDEŞİM

BENDEN SONRA KİM GELİRSE GELSİN BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİ VAR
cevdet abi kusura bakma sana yıkattırdık ama bugün de benle firdes abla yıkarız

Teknik Özellikleri

• Bulaşık, çamaşır, temizlik işlerinde deterjandan koruyucu üstün özellik
• Kayganlığı önleyici dış yüzey
• Pamuk tozu ile kaplanmış iç yüzey

BoyÜrün KoduBarkodKoli Adedi7.511 0600758690948201758150 çift811 0600808690648201802150 çift8.511 0600858690648201857150 çift

1_KARMELITAbuyuk.jpg

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. KARDEŞİM SEN HASTASIN DEMEK İŞTEN KACMAK HA FİRDESLE BİR OLUP BANA NELER YAPMIŞINIZ SİZ BİTTİNİZ SİZE ÖYLE BİR OYUN OYNUYACAĞIM Kİ COK ŞAŞIRACAKSINIZ RABBİME EMANET OLUN YİNEDE:evet
a.s cevdet abim tamam bugün ben yıkıyacam a.e.o

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
cevdet abim kısma onlara ben gül tanemle yıkarım hem sana mı yıkatcaz çok ayıp ben dururken sana yıkatmam ben deterjan alıyım ekremeee kardeşimin hiç yıkamadıgı belli camaşır deterjanı koymuş:D:D

rabbimize emanetsin inşallah

selam ve dua ile
karıştırmışım deterjanları sen en iyisi bana para ver ben karşı marketten alırım ama markası ne olsun.
islamiyet.gen üyeleri hepinizden allah razı olsun a.e.o

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Cevdet abim..Yetiştim de, Nur Damlamız yok bugün, içeceklerle o ilgileniyordu :D..Ama bugünlük görevi ben devralıyorum o zaman..Neler istersiniz?:D

ben dün hastaydım hala hastayım :( o yüzden duramıyorum erken çıktım o yüzden bensiz yemek yemişsiniz :A cevdet abi dünden birşeyler kaldıysa ben yerim bulaşıkları yıkarım ekremeee ye sipatişi veriyim öyle

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
karıştırmışım deterjanları sen en iyisi bana para ver ben karşı marketten alırım ama markası ne olsun.
islamiyet.gen üyeleri hepinizden allah razı olsun a.e.o

tamam kardeşim ben en iyisi buluşık makinesi alıyım çünkü baktımda bu bulaşıklar elle yıkınıcak gibi degil :D

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa.ya nolmuş ben girmeyeli burda.dün yoktum maşallah yenmiş ,içilmiş.:Kbu ne ziyafettir ya:Kaşk olsun beni unutmuşsunuz:A

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
ben dün hastaydım hala hastayım :( o yüzden duramıyorum erken çıktım o yüzden bensiz yemek yemişsiniz :A cevdet abi dünden birşeyler kaldıysa ben yerim bulaşıkları yıkarım ekremeee ye sipatişi veriyim öyle

selamün aleyküm kardeşim cok büyük gecmiş olsun inşallah şimdi iyisindir sana bulaşık değil bir ilac gönderirdim ama şu an işyerindeyim burada resim yapamıyorum acil şifa diliyorum rabbimden kendine iyi bak sağlıcakla kal sen bize lazımsın rabbime emanet ol

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
sa.ya nolmuş ben girmeyeli burda.dün yoktum maşallah yenmiş ,içilmiş.bu ne ziyafettir ya:Kaşk olsun beni unutmuşsunuz:A

ablacım hekese açık bizim ziyafetler gece oluyor sende akşamları yoksun sitede:A sende olsan incunur gelir yeriz:gulegule

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim cok büyük gecmiş olsun inşallah şimdi iyisindir sana bulaşık değil bir ilac gönderirdim ama şu an işyerindeyim burada resim yapamıyorum acil şifa diliyorum rabbimden kendine iyi bak sağlıcakla kal sen bize lazımsın rabbime emanet ol

aleykum selam cevdet abi çok sagol ben zaten ilaç almayım yutamıyorumda :gulegule rabbim kolaylık versin işlerinde cevdet abi bana akşam bir sıcak çorba yaparsınız ben bulaşık makinası alıcam bu bulaşıkları anca o temizler hem tasarruf etmiş oluruz:)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım hekese açık bizim ziyafetler gece oluyor sende akşamları yoksun sitede:A sende olsan incunur gelir yeriz:gulegule
ha anladım:evetzaten olsakta yiyemeyiz.biz kızımla akşamları hafif şeyler yeriz:Kbenden sonra tubam gelsin

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Damla Yerine Ben Geldim Bana Dua Edin A.e.o
Tevbeya Hak Gelirmi Acaba

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt