s.a öncelikle hoşgeldiniz. çoktan geçti a.e.ogeçmiş olsun kardeşim...selamün aleykm..
s.a öncelikle hoşgeldiniz. çoktan geçti a.e.ogeçmiş olsun kardeşim...selamün aleykm..
YA EKREM BU İLK ADIM VARYA O BENİM YA...YANLIŞLIKLA ARKADAŞIMIN ADIYLA GİRMİŞİM...:K:K:Ks.a öncelikle hoşgeldiniz. çoktan geçti a.e.o
allah kızlarını sana bağışlasın amcacım:Tkasım amcan kurban olsun sana. senin gibi bende 3 tane var.ALLAHIM sizlerin kılına zarar getirtmesin inş.her şeyimiz sizin için. B)B)B)
s.a tevbeya hak öğretmenim anlaşıldı a.e.oYA EKREM BU İLK ADIM VARYA O BENİM YA...YANLIŞLIKLA ARKADAŞIMIN ADIYLA GİRMİŞİM...:K:K:K
sa .damla ablacım nasılsın şimdi damla ablam gelsin:K
ben geldim hiç pasta yok.ama ben yokken yiyorsunuz deme:Aben geldimmmm
benden sonra ALİYE-ALİYE kardeşimiz gelsin.
ben geldimmmm
benden sonra ALİYE-ALİYE kardeşimiz gelsin.
geldim benden sonra cevdet abim gesin.ben birazdan çıkıcam. son 15dakkam kaldı:A:ASelamün Aleyküm Değerli Kasım abimiz, hayırlı akşamlar olsun inşallah
Geldim
Benden sonra İncinur kardeşimiz gelsin..:H
:A
geldim benden sonra cevdet abim gesin.ben birazdan çıkıcam. son 15dakkam kaldı:A:A
önce ben yesem. bu sefer bulaşıları ben yıkayacam.a.e.o
selamün aleyküm cevdet kardeşim.sizden bir ricam var.avatara resim yükleyemiyorum.gönderdiğiniz grafik format dışı diye uyarı geliyor.yardımcı olurmusunuz.
hayır olmuyor neyse allah razı olsun.rabbime emanet olun.hayırlı akşamlar.BENİM BİLDİĞİM KADARI İLE SİZ AVATAR YÜKLEMESİNİ BİLİYORSUNUZ RESİMİ DEĞİŞTİRİN BAŞKASINI DENEYİN BİR BİRDE RESİMİ YÜKLEYİNCE KAYDET BUTONUNA BASMAYA GEREK YOK DİREK ALIYOR ZATEN BİR DENEYİN OLMAZSA BAŞKA BAKALIM