Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Yeni Bir Oyuna Varmisiniz (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
EKREMEE KARDEŞ SİZ BU SAATTE BURDA HAYRETİM ŞAŞTI TAMAM BU GÜN BULAŞIKLAR BENİM OLSUN SENİ GÖRDÜM VE SEVİMDİM ONUN İCİN BU KIYAĞIDA KİMSEYE YAPMAM ONLARSINYA RABBİME EMANET OLUN O PASTAYA SAKIN DOKUNMA O İNCİ NURUN
babam annem kardeşlerim az önce urfaya gittiler bende fırsattan yararlandım nete geldim babam arıyor telefonla a.e.o

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
EKREMEE KARDEŞ SİZ BU SAATTE BURDA HAYRETİM ŞAŞTI TAMAM BU GÜN BULAŞIKLAR BENİM OLSUN SENİ GÖRDÜM VE SEVİMDİM ONUN İCİN BU KIYAĞIDA KİMSEYE YAPMAM ONLARSINYA RABBİME EMANET OLUN O PASTAYA SAKIN DOKUNMA O İNCİ NURUN

Selamün Aleyküm cevdet abi.
şimdi akşam akşam bu pastaları benim 3 tane pasta canavarları görünce baba,baba demeye başladılar.bende onlara CEVDET ABİ,CEVDET ABİ demeye başladım.abi inş.tez zamanda imdadıma yetişirsin.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi akşam akşam bu pastaları benim 3 tane pasta canavarları görünce baba,baba demeye başladılar.bende onlara CEVDET ABİ,CEVDET ABİ demeye başladım.abi inş.tez zamanda imdadıma yetişirsin.
:K:K:K:K a.e.o

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM O ŞEKERLERİN ADINI YAZIN BANA ONLARA PASTA GÖNDEREYİM A.E.O.:H

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.

büyük canavar- --11. KEVSER
ortaca canavar---9 ARİFEGÜL
küçük canavar--- 7 HACER

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.

küçük canavar--- 7 HACER

YERİM BEN O ŞEKERLERİ ALLAH ACILARINI GÖSTERMESİN İNŞALLAH RABBİM GÖNÜLLERİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH 3 . İSİMLERİDE COK GÜZEL VE ŞİMDİ PASTALAR GELİYOR :H

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.

küçük canavar--- 7 HACER

BU KEVSERİM İCİN AFİYET OLSUN

BU ARİFE GÜLÜM İCİN AFİYET OLSUN

BU HACERİM İCİN AFİYET OLSUN

AFİYET OLSUN HEPİNİZE BULAŞUKLARI MERAK ETMEYİN SİZ EKREMEEE KARDEŞİM YIKAR CAMAŞIR DETERJANI İLE RABBİME EMANET OLUN SAĞLICAKLA KALIN :gulegule

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ekreme bulaşıklar için deterjan yoksa sana yardım edeyim.bende""ARAP SABUNU"" var.:K:K:K:K

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilemedin Benden Sonra Recep Gelebilir

selamun aleyküm hafize annem;eğer recepten kastınız bensem kusura bakmayın yeni gördüm..Allah(c.c.)razı olsun düşünmüş,davet etmişsiniz,unutmamışsınız..recepten kasıt ben değilsem zaten bu yazdıklarımın bir önemi yok:):)keşke,keşke benden sonra;afranur,ferit,serkan25,adaletimahza,desertrose,esmani,mtekik,meftun61,tsunami,m_muaz, mustafa_xtar,m_deniz,ayshidayet,cennet ağacı,handan_06,mavi hüzün,siyahgül sevdalısı,aşka_mecnun(gittiyse eğer:)) kısacası eski üyeler tekrardan gelseler çok güzel olurdu bence..Hakkınızı helal ediniz Allaha(c.c.)emanet olun,hayırlı geceler..selamun aleyküm

Kaan Erdem

Yönetici
recep kardeşim..değerli kıymetli kardeşim..dediklerine katılıyorum...
evindar-ravzanur-tayfun tokgöz-metfamu-dinci-hafız kardeşlerim gelsin... selam ve dua ile kalın...

selamun aleyküm hafize annem;eğer recepten kastınız bensem kusura bakmayın yeni gördüm..Allah(c.c.)razı olsun düşünmüş,davet etmişsiniz,unutmamışsınız..recepten kasıt ben değilsem zaten bu yazdıklarımın bir önemi yok:):)keşke,keşke benden sonra;afranur,ferit,serkan25,adaletimahza,desertrose,esmani,mtekik,meftun61,tsunami,m_muaz, mustafa_xtar,m_deniz,ayshidayet,cennet ağacı,handan_06,mavi hüzün,siyahgül sevdalısı,aşka_mecnun(gittiyse eğer:)) kısacası eski üyeler tekrardan gelseler çok güzel olurdu bence..Hakkınızı helal ediniz Allaha(c.c.)emanet olun,hayırlı geceler..selamun aleyküm

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. RECEP KARDEŞİM BENİ ÇAĞIRMIŞSIN DUYDUM GELDİM HEMEN BAK:D
şimdi benim arkamdan da muaz gelir inş.
selametle AEO

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
recep kardeşim..değerli kıymetli kardeşim..dediklerine katılıyorum...
evindar-ravzanur-tayfun tokgöz-metfamu-dinci-hafız kardeşlerim gelsin... selam ve dua ile kalın...

tabi abim gönül isterki herkes tekrardan gelsin aramıza pek ümidim yok ama hayırlısı olsun her daim..ayrıca GURBETTENve SHEHLA ablalarımda gelseler aramıza keşke..çok merak ediyorum hepsini de..inşAlllah hepsininde hali keyfi yerindedir..benden sonra da muaz veya mustafa_xtar abim gelsin:):):)

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum

geldim buralardayım bende sizleri kırmam :) selametle kalın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt