Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
MANASI: Ey ALLAH'ım sen benim rabbimsin. sen'den başka ilah yoktur.Beni sen yarattın. Bende senin kulunum. Zatı ecelli a'la'na verdiğim sözde elden geldiği kadar sebat etmeye çelışıyorum. Yaptığım günahların şerrinden sana sığınırım. Sana karşı yaptığım günahları itiraf edyorum,Yâ Rabbi! verdiğin nimetlere de şükrederek mu'terifim. Yâ Rabbi!Beni bağışla. Çünkü senden başka günahları affedecek yoktur.

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
MANASI: Ey ALLAH'ım sen benim rabbimsin. sen'den başka ilah yoktur.Beni sen yarattın. Bende senin kulunum. Zatı ecelli a'la'na verdiğim sözde elden geldiği kadar sebat etmeye çelışıyorum. Yaptığım günahların şerrinden sana sığınırım. Sana karşı yaptığım günahları itiraf edyorum,Yâ Rabbi! verdiğin nimetlere de şükrederek mu'terifim. Yâ Rabbi!Beni bağışla. Çünkü senden başka günahları affedecek yoktur.

:a15: Allahü teala senden razı olsun kardeşim, iki cihan seadeti nasib eylesin, son nefeste iman selameti versin, ahir ve akibetini hayr eylesin, dualarını kabul, amellerini makbul eylesin. Selametle kalın.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim elimden geldiği kadar yardım ederim herkeze RABBİM SENDEN DE RAZI OLSUN SENİN SAYENDE BENDE DUAYI tekrarlamış oldum selametle

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim elimden geldiği kadar yardım ederim herkeze RABBİM SENDEN DE RAZI OLSUN SENİN SAYENDE BENDE DUAYI tekrarlamış oldum selametle

Amin kardeşim cümlemizden inşallahü teala,

Bir tane daha sorabilir miyim, Bismillahillezi la-yedurru ma asmihi şey'ün fil-erdı vela fissemai ve hüves-semi'ul'alim

İnşallahü teala zaman zaman böyle anlamlarını öğrensek ne güzel olur..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
MANASI: Cenabı Ecelli A'lâ'nın ismiyle. O'nun ismi şerifi hürmetine yerde ve gökte olan hiç birşey zarar vermez O herşeyi işiten ve bilendir....BÜTÜN ZARARLARDAN KORUNMA DUASI

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim çok teşekkür ederim emeğine sağlık, sana da yardım edenlerin bulunsun inşallahü teala. Allahü teala'ya emanet ol, selametle kal..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardeşim dualarında benide unutma inşaallah selametle hayırlı geceler

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Şükür Rabbim, Rabbim olduğun için.
Şükür bedenim, bende olduğun için.
Şükür ey dünya, hala olduğun için.
Şükür yüreğim, beni taşıdığın için.

Yüreğin kanadığında saranım var mı?
El uzatıp tutanın var mı?
Seninle ağlayan gülenin var mı?
Şükür ey Rabbim insan olduğum için.

Aldığım her nefeste, gördüğüm her nesnede.
Yaptığım her duam da, sevinç te kederde.
Gelen her bela da ve musibette.
Şükür ey Rabbim beni unutmadığın için.

Güneşin parladığında, yağmurun yağdığında,
Havanın karadığında ve gecenin ortamında.
Ay’ın aydınlığında ve yıldızının parladığında.
Şükür ey Rabbim, ışığım olduğun için.

En mutsuzluğumda yanımdasın bilirim.
Üzülme der! gibi sevindirirsin, yüreğimi okşarsın.
Bir müjde verir gibi neşe katarsın yüreğime.
Şükür Rabbim bu günümü yaşattığın için.

Ben unutsamda bazen senin yüceliğini.
Sen kucaklayı verirsin bebeğin gibi.
Burdayım korkma ben seninleyim dersin adeta.
Şükür Rabbim beni unutmadığın için.

Ben bir yaralı kuzu sen çobanım.
Dağa taşa takılmış ağlar dururum.
Düştüm düşecem derken sızlaya sızlaya.
Şükür Rabbim yine beni kucaklayı verdin

Ne kadar şükretsem azdır rabbime.
Hala beni sevdiğini bile bile katlanır her isyanıma.
Yine tutar elimden yaralarımı sarar yüreğiyle.
Şükür Rabbim şükür verdiğin her nefesime.

Sen insan değilsin ki, yalan söyleyesin.
Sen yalancı değilsin ki vaadlerini tutmayasın.
Sen ben değilsin ki, nankörlük edesin.
Şükür Rabbim şükür beni sevdiğin için

*****************************​

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
şükür rabbim şükür
rabbim sen bizleri affet bırakma elimizi

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Sensin zulme uğrayanların dayanağı.
Sensin mahzun kalplerin sığınağı.
Sensin mazlumun âhını işiten.
Sensin zalimin zulmünü bilen.
Senin adaletindir sığındığımız.
Senin mizanındır güvendiğimiz.
Senin hesabındır tesellimiz.

aişetün.asel

Kayıtlı Kullanıcı
sensin zulme uğrayanların dayanağı.
sensin mahzun kalplerin sığınağı.
sensin mazlumun âhını işiten.
sensin zalimin zulmünü bilen.
senin adaletindir sığındığımız.
senin mizanındır güvendiğimiz.
senin hesabındır tesellimiz.

Rabbim gönlümüzde olanı sen biliyorsun hakkımızda hayırlı olanı nasip et.
acıdan sıkıntıdan kurtar ya Rabbi

rumuzgüller

Kayıtlı Kullanıcı
dua et ey nefsim

dua et ey nefsim

dua et ey nefsim

Ne kadar da rahatligina düskünsün,istiyorsunki hersey yolunda gitsin.
Istiyorsunki sana hicbir kötülük dokunmasin.
Istiyorsun ki hicbir cileye maruz kalmayasin..

Kardeslerin,Müslüman kardeslerin kafirlerin bitmeyen tükenmeyen zulümlerine sabr ederken,sirf O nun rizasini kazanmak icin, sen otur koltugunda, tv den izle ne olup ne bitiyor dünyada, sanane zaten degilmi, sen cekmiyorsun ya, sen dayanmiyorsun ya onca acilara, sen katlanmiyorsun ya onca iskenceye, neden elinden gelen birtek silahla kafirlere kursun sikasin!

Herkes kendi derdine derman bulsun,bende hayatla mucadele ediyorum, diyorsun. Ne kadar da duyarsizsin sen böyle. Müslüman böyle mi olur? Modern Müslüman olmussun sen, Kuran dan, din kardesliginden, tevhidden bahs ediyorsun ama girtlaktan asagi inmiyor,sözde Müslümansin yani ama yasamaya gelince taviz üstüne taviz veriyorsun. Istiyorsun ki kimseden agir bir söz isitme,istiyorsunki davan yüzünden kimse sana yan bakmasin,istiyorsun ki siradisi olmayasin. Birde utanmadan kendini cennetlik saniyorsun! Hayir, hayir bosuna kendini kandirma, Insanlar imtihandan gecirilmeden, sadece <Iman ettik> demeleriyle birkilivereceklerini mi sandilar (Ankebut,2)

Sana agir geliyor, lüks olmayan bir hayata alismak, agir geliyor hergün 3 cesit yemek yememek,mazlumlar dünyanin dört bir yaninda yiyecek bir lokma ekmek, yatacak bir yer bulamazken, sana zor geliyor kuru yerde yatmak. Basina icinden cikamayacagin bir is gelsin hele hemen isyana koyuluyorsun, duymadinmi Rabbin seni nasil uyariyor: Fakat insan, Rabbi kendisini imtihan edip de ikramda bulundugunda ve bol nimet verdiginde <Rabbim bana ikram etti> der. Onu imtihan edip de rizkini daralttiginda ise <Rabbim beni önemsemedi> der.

Resulullah (s.a.v.), Biricik Sevgilini,önderini cok sevdigini söylüyorsun ama bunu ne davranislarinla ne sözlerinle ne hayatinla ispatliyorsun!
Nefsim! Hani söz vermistin, Evet, Sen benim Rabbimsin demistin, hani vefan nerde kaldi?!
Dalmissin bir oyundan ve eglenceden (Muhammed,36)ibaret olan dünya hayatina, sana verileni tepip sanki Islam öncesi cahiliyyesini ariyorsun( Maide,50)
Uyan artik, Kim ALLAH (Celle Celeluhu) ile olan ahdine vefa gösterirse ALLAH (Celle Celeluhu) ona büyük bir mükafat verecektir. (Fetih,10)

Sen Kur ani düsünmüyormusun,yoksa kalbin kilitlimi?! (Muhammed,24). Rabbim seni hem müjdeliyor,hemde korkutuyor, tercih senin elinde. Henüz gec degil, pisman olmadan degistir kendini cünkü SENINDE BIR DAHA KI SANIYEDE NEFES ALIP VERECEGINE ELINDE GARANTI BELGEN YOK! Söyle bir silkinip, yeniden Islami Dirilise deyip, sadece Rabbini büyük tani (Müddesir,3) ve Dua et, Dua et,Dua rahmetin anahtaridir.

Dua et ki yeryüzünde bütün Müslümanlar kardes olsun, kalplerindeki kin kalsin,Tevhid bayragi altinda toplansinlar..
Dua et ki Zalimlerin,emperyalist güclerin zulmünde inleyen Mazlumlara, Müslüman kardeslerimize ALLAH (Celle Celeluhu) sabir versin, zira sabredenler müjdeleniyor (Bakara,155)
Dua et ki bunca iskenceye dayanamayip Hayye alel cihad diyen yigitlere,mucahid/elere ALLAH (Celle Celeluhu) güc,kuvvet ve askiyla kavrulduklari sehadeti nasip etsin..
Dua etki Imana saldirilarin arttigi su zamanda Mucadele Askindan,Cihad ruhundan, yüregindeki Islam gülünden ayrilma ki böylece yegane barinak olan Cennette nail olasin. (Naziat,40/41)
Dua et ki meydanlarda Din ALLAH (Celle Celeluhu)in oluncaya kadar(Enfal,39) savasamiyorsan, yasantinla cihad edip bunun icin caba sarf et, bilesin ki ALLAH (Celle Celeluhu) katinda rütbe bakimindan daha üstün ve kurtulusa erenlerden (Tevbe,20) olacaksin.

UNUTMA, herzaman ALLAH (Celle Celeluhu) icin Dua et yalvara yakara ve gizlice Dua et.(Araf,55)Kendi kendine yalvararak ve ürperek yüksek olmayan bir sesle sabah aksam Rabbini an, gafillerden olma. (Araf,205)

UNUTMA, ALLAH (Celle Celeluhu)a muhtac olan sensin (Fatir,15). O Sameddir, hic birseye muhtac degildir. El acip yalvarmaya layik olan ancak O`dur. (Rad,14)

Ve unutma, sabret, yilma, sen Müslümansin, sen güclüsün, sen özelsin Gevseklik gösterip,üzüntüye kapilma. Eger inanmissan üstün gelecek olan sensin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim Alalh hepimizin dualarını kabul etsin hayırlısıyla inşalalh.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım Yasin Süresi kardeşliğinin ilk sayfasına bakarmısın iştiraklerinizi bekliyoruz.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
41 YASİN OKUTMAK İÇİN BEKLEYEN ARKADAŞLAR LİSTESİ YENİ LİSTE..(Bu liste bittikten sonra yeni listeye ekleme yapılacaktır

5-semos(sevdiği insanla en kısa zamanda hayırlısıyla evlenmek ve erkek kardeşlerinin hidayete ermesi için)

6-rumuzgüller(kardeşine hayırlı şiaflAr için yarıca gönül muradlarının olması içinde bulundukları sıkıntılardan tez zamanda kurtulmaları için)

7-yasemay(gönül muradının olması severek hayırlı bir evlilik yapmak huzurlu mutlu yuvam olması hayırlı çocuklarım olması engellerin hayırlısıyla ortadan kalkması iki cihan mutluluğu,sağlıklı huzurlu bereketli,hayırlı bir hayat sürmek )

8-Allah rızası için(Bütün hastalar için ve ayrıca bütün kardeşlerimizin gönül muradı içinde bulundukları sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametlerine çıkmak yaşammlarına bir düzen bir yön versin Rabbim inş.)

9-MyKaBuS(Rabbimden Hakkında Herşeyin Hayırlısını Vermesi, Hayırlı Rızıklar Vermesi, Hayırlı Bir Ömür Vermesi ve Hayırlısıyla Dualarımı Kabul Etmesini İçin)

10-leyla(gönül muradının hayırlısıyla olması hayırlı yuva hayırlı çocuklar hayırlı iş kapıları tüm bekarların gönlün egöre hayırlı eş,içinde bulunduğu sıkıntılardan çıkmazlardan kurtulup tez zamanda selametine çıkması hayırlı şifalar için)

11-illaki_sevgi_73(günahlarının affı ve hac görevimi yerine getirmek için)

12-Kanayangül(hakkında hayırlı olan ve gönül muradının olması için)

13-mehtap0013(eşinin ahlakının düzelmesi Allah yoluna girmesi için.4 tane yavrumun
hatrına Allah rızası için)

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun cok guzel bir paylasim ....

belinay_nur

Kayıtlı Kullanıcı
EN GüzeL DUA ...AMİNLERİNİZİ BEKLİYOR

EN GüzeL DUA ...AMİNLERİNİZİ BEKLİYOR

Allah’ım

acizlikten

fakirlikten

cimrilikten

korkaklıktan

tembellikten

hilekar dosttan

faydasız ilimden

kabir azabından

ağlamayan gözden

sıkıntı ve hüzünden

ürpermeyen kapten

her türlü hastalıktan

hayatın fitnelerinden

borç altında kalmaktan

kabul olmayan duadan

doymak bilmeyen nefisten

ihtiyarlıktan ele avuca düşmekten

zalim olmaktan ve zülme uğramaktan

isyan ettiren fakirlikten ve azdıran zenginlikten

geçmişe kederlenmekten ve geleceğe kaygılanmaktan

sana sığınırım.

Hz.muhammed (s.a.v.)

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin..Allah razi olsun paylasiminiz icin..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşimm..
Aminn aminn.. Allah razı olsaun..
Cumanız mübarek olsun..
Hayırlı geceler..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt