Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Ya Rabbbi bizim halimize bakarak bize muamele etme.
Kendi ikram ve ihsanina gore bize muamele eyle.
Ya Rabbi kerem ve lutfunla hidayet ettigin kalbi tekrar, delalete sapikliga meylettirme.
Belalari bizden sarf eyle cevir ve degistir.
Ey affi cok olan affi bol olan Rabbim.
Gunahlarimiz dolayisiyla bizden intikam alma. Bize azap atma.
Ya Rabbi nefsimizle seytana kopek gibi tabii olduysak da, sen azap aslanlanini bize saldirtma.
Ey Hayy ebedi diri olan Rabbim talep ve dua uzerine nasil olurda kerem etmezsin?
Sen Kerem sahibisin. Ey mahlukatin, yaratilmislarin canlilarin ihtiyacini gideren Rabbim sen varken hic bir kimseyi hatirlamak ve ondan birsey ummak layik degildir.
Ya Rabbi ruhumda bir ilim katresi var ILAHI onu heva ruzgariyla ten topragindan muhafaza eyle.
Ey ihsani cok olan Rabbim cefa icinde gecip giden omre merhamet et.
Ey affetmeyi seven Rabbim! BIZI AFFEYLE. Isyan derdimize care lutfeyle.
Ey yardim isteyenlerin yardimcisi!
Bizi hidayete cikar.Ya Rabbi dua ve yakarislarimizda sana layik olmayan sozleri bilmeyerek soyleyip hatalarda bulunmussak o kelimeleri Sen islah et ve duamizi kabul buyur. Cunku sozlerin hakimi ve sultani ancak Sensin.
Ey alemin yaraticisi! Kasvetli kararmis katilasmis adeta tas gibi olmus kalbimizi mum gibi yumusat.
Feryadimizi ahu vahimizi hos eyle ki rahmetini celb etsin.
Bizi kole gibi kullanan bu serkesen nefisten bizi satin al.
O nefis bicagi kemige dayandi, zulmu canimiza yetti.

YA RABBI SANA NE ARZ EDEYIM SEN GIZLI VE ACIK HERSEYI BILENSIN!!

sevim80

Kayıtlı Kullanıcı
aminnn kardeşim allah razı olsun senden

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kıymetli kardeşim,
Allah razı olsun.

KatRE Diyarı

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH'ım belanın inmesine sebep olan günahlarımı affet.ALLAH'ım işlediğim bütün günahlarımı ve yaptığım bütün hataları affet.ALLAH'ım ben sana zikrinle yaklaşmak istiyorum ve seninle senden şefaat diliyorum ve cömertliğin hakkına beni kendine yaklaştırmanı ve şükrünü eda etmeyi bana nasip kılmanı ve zikrini bana ilham etmeni istiyorum.ALLAH'ım Huzur,huşu ve zelil olmuş bir dille,senden ( hatalarıma ) göz yummanı,bana merhametli davranmanı,beni verdiğine razı,kanaatkar ve her durumda mütevazı kılmanı diliyorum.
ALLAH'ım İhtiyaç ve yoksulluğu şiddetli olan, ve hacetini zorluklar anında kapına getirene,katında bulunanlara büyük rağbeti olan kimsenin yalvarışı gibi sana yalvarıyorum.

ALLAH'ım saltanatın büyük ve mekanın yücedir,tedbirin gizlidir;emrin açık; kahrın galip ve kudretin her yerde yürürlüktedir ve senin hükmünden kaçmak imkansızdır.

ALLAH'ım senden başka günahlarımı affedecek;kabahatlerimi örtecek;kötü amallerimi iyiye çevirecek Kimsem yok...

AMİN...AMİN...AMİN....

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Mahşer günü, şu tövbekâr bedenim,
Şehitlerle haşrolsun...

ÂMİN! .......ALLAHUEKBER....Amin...Amin...Amin...BESMELE...SELAM...DUA...Allahcc yar ve yardımcın olsun......

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Amiiiiiiiiin kardeşim amin.Rabbım sizden razı olsun,ne kadarda hoş bir paylaşım olmuş,Yüreğinize sağlık kardeşim.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
0000000qb2hk1.jpg

ALLAH'IM AFFET
Sensiz gidilen yollar sonu gelmez yokuştur
Allah'ım gayri kalmadı takatim,beni Sana kavuştur...
Ne dünya ne insanlar ne var olmak...,ruhum çok aç
Bütün gördüklerim seraptır,şu ruh bir sana muhtaç
Hayalinle teselli olmaktayım,zaman yavaş akıyor
Yitirdim gayrı sabrımı,tüm kainat aczime bakıyor
Bir göreyim cemalini,ruhuma yakışan en güzel tokluk
Bu şerefe nail olayım da sonum olsun ebedi yokluk
Kalmadı dermanım hasretim ey Hayy hasretim
Şu dünya diyarında kalakaldım öylece yetim
Bir nur bir ziya bir umut görsem ki tüllense baharım
O baharı yaşayacağım zamana dek hasretinle yanayım
Nice özlenenler vardır ki heyhat kavuşmak nasip olur
Allah'a kavuşmak"gerçek kavuşmak bilin ki budur!
Huzurunda bükeyim boynumu da ebedi kalayım öylece
Dökülsün dilimden an be an'AL-LAH'yalnızca iki hece
Ne olur kabul buyur da muradımı, al beni huzuruna
Affın sonsuzdur,nolur liyakatsizliğim gitmesin zoruna
Affet Allah'ım affet ki özlemimi dile getirmeye olsun yüzüm
Affet ki,anarken dilim Seni,utançtan iki büklüm olsun sözüm
Affet Allahım nolur beni affet...
Kalmadı bende Sana karşı iffet...
Affet Allahım nolur bizi affet
Affedilmemektir bizim için asıl affet...

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
YÜCE ALLAH ım her gün,her saat sana hamd edecek,şükredecek zamanı bulmama yardımcı ol.
Beni,düşünmeden su gibi akıp giden nereden geldiğini nereye gideceğini bilmeye,bakıp da görmeyen,işitip de anlamayan kullarının arasına koyma.
Bana etrafımdaki nimetleri,güzellikleri görüp şükredecek,kötülüklerle mücadele edecek şevki ve gücü ver,imanımı çoğalt,hak yolunda önümü aç,ufkumu aydınlat,YÜCE ALLAHIM

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Yâ Rabbî. Bize sarsılmaz bir imân, güzel bir ahlâk, şükredici bir kalp,sabredici beden,
zikredici dil, kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür, sâlih evlat, dünya ve ahirette güzellik ihsan et,
ana ve babamızı da mağfiret eyle... Ya Rabbî... Kendi sevgini, sevdiklerinin sevgisini,
bütün enbiyanın, Ehl-i beytin, Eshab-ı kiramın ve bütün evliyay-ı kiramın sevgisini
ve sevgisine kavuşturacak amel ve işleri nasip eyle...

AMiiN...AMiiN...AMiiN

miyase

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım ! bizi Şeytanın Şerrinden İnsanların Kötü emellerinden Korusun :)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Ey bilgilerin ve sırların sahibi;

Senden bütün çaresizliğimle ve ihtiyacımla ilim istiyorum. Bilgisizliğimden ve cehaletimden beni kurtarmanı diliyorum. Öğrenebilmek için çırpınıyorum;ama hafızam ancak Senin izin verdiğin kadar bana yardımcı oluyor. Ben evrene serpiştirdiğin sırlarına muhtacım, bana öğreteceklerine muhtacım.Sen,bal yapmakla görevlendirdiğin arıya, balı nasıl toplayacağını daha doğmadan öğrettin. Sen,bir ördek yavrusuna doğar doğmaz nasıl yüzeceğini öğrettin. Sen, Senden istemesini bilmeyen birçok varlığa müthiş bilgiler ve yetenekler kazandırdın.

Ben ise, şimdi huzurunda bütün çaresizliğimi boynumu büküp Sana yalvarıyorum. Onlar konuşamadıkları için isteyemeden aldılar. Ben ise bütün içtenliğimle Senden diliyorum. Lütfen bana sınırsız ilminden bağışla. Bana,ilme ihtiyacımı öğrettiğin gibi, benim ilim istememi yarattığın gibi, benim ilim öğrenmemi de, öğrendiğimi yaşamamı da yarat.

Beni, Seni tanımayan, kalbi kirli, basit ve karanlık bir cahil olarak yaşatma dünyada.

Beni, öğrettiğin ilimle ruhlarını ay gibi parlattığın kulların gibi ilimle donat. Ben öğrenmek istiyorum. Ben ölümüme kadar ilim öğrenmeye çalışmak, Yaratılış gayeme uygun yaşamak istiyorum.

Boş zamanlarımda değersiz dedikodulardan ve gereksiz meşguliyetlerden kurtulmak istiyorum. Mümkün olan her uygun zamanımı, öğrenmeme izin vereceğin ilimlerle meşgul olmanın zevkiyle doldurmak istiyorum. Fakat, nefsime söz dinletemiyorum. Ben, beni yönetemiyorum. Ben, bana ruhumun yapmak istediğini yaptıramıyorum.

Bu zulümler ve gafletler asrında yorgunum, güçsüzüm. Lütfen rahmetinle beni destekle. İrademi güçlendir; bana bilgiyi, ilimle meşguliyeti ve öğrendiğimi yaşamayı sevdir.

Bana sırlarını öğret. Bana, Seni daha iyi tanıma fırsatı ver. Ey her şeyi bilen ALLAH'ım, ey isteyenlere öğretmek isteyen ALLAH'ım, Sana daha içten nasıl yalvarabilirim! Bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt