Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Ey bilgilerin ve sırların sahibi;

Senden bütün çaresizliğimle ve ihtiyacımla ilim istiyorum. Bilgisizliğimden ve cehaletimden beni kurtarmanı diliyorum. Öğrenebilmek için çırpınıyorum;ama hafızam ancak Senin izin verdiğin kadar bana yardımcı oluyor. Ben evrene serpiştirdiğin sırlarına muhtacım, bana öğreteceklerine muhtacım.Sen,bal yapmakla görevlendirdiğin arıya, balı nasıl toplayacağını daha doğmadan öğrettin. Sen,bir ördek yavrusuna doğar doğmaz nasıl yüzeceğini öğrettin. Sen, Senden istemesini bilmeyen birçok varlığa müthiş bilgiler ve yetenekler kazandırdın.

Ben ise, şimdi huzurunda bütün çaresizliğimi boynumu büküp Sana yalvarıyorum. Onlar konuşamadıkları için isteyemeden aldılar. Ben ise bütün içtenliğimle Senden diliyorum. Lütfen bana sınırsız ilminden bağışla. Bana,ilme ihtiyacımı öğrettiğin gibi, benim ilim istememi yarattığın gibi, benim ilim öğrenmemi de, öğrendiğimi yaşamamı da yarat.

Beni, Seni tanımayan, kalbi kirli, basit ve karanlık bir cahil olarak yaşatma dünyada.

Beni, öğrettiğin ilimle ruhlarını ay gibi parlattığın kulların gibi ilimle donat. Ben öğrenmek istiyorum. Ben ölümüme kadar ilim öğrenmeye çalışmak, Yaratılış gayeme uygun yaşamak istiyorum.

Boş zamanlarımda değersiz dedikodulardan ve gereksiz meşguliyetlerden kurtulmak istiyorum. Mümkün olan her uygun zamanımı, öğrenmeme izin vereceğin ilimlerle meşgul olmanın zevkiyle doldurmak istiyorum. Fakat, nefsime söz dinletemiyorum. Ben, beni yönetemiyorum. Ben, bana ruhumun yapmak istediğini yaptıramıyorum.

Bu zulümler ve gafletler asrında yorgunum, güçsüzüm. Lütfen rahmetinle beni destekle. İrademi güçlendir; bana bilgiyi, ilimle meşguliyeti ve öğrendiğimi yaşamayı sevdir.

Bana sırlarını öğret. Bana, Seni daha iyi tanıma fırsatı ver. Ey her şeyi bilen ALLAH'ım, ey isteyenlere öğretmek isteyen ALLAH'ım, Sana daha içten nasıl yalvarabilirim! Bilmiyorum.

AMİN AMİN AMİN. aLLAH BİZLERE HERŞEYDEN ÖNCE EN GÜZEL ŞEKİLDE EN DOĞRU ŞEKİLDE DUA ETMEYİ ÖĞRETSİN.dUA HERŞEYİN BAŞI .hERŞEY ONDAN İSTEMEKLE BAŞLIYOR GALİBA.

SAYG

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbimmm...
acizliğimi ve önemsenmeyişimi sana şikayet ediyorum... sen bizleri kendi gözümüzde küçük insanların gözünde büyük eyle (AMİN)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Ve Mahşer günü, şu tövbekâr bedenim,
Şehitlerle haşrolsun...

ÂMİN! .......ALLAHUEKBER....Amin...Amin...Amin...BESMELE...SELAM...DUA...Allahcc yar ve yardımcın olsun......

Amin..!!! İnşallah.

Amiiiiiiiiin kardeşim amin.Rabbım sizden razı olsun,ne kadarda hoş bir paylaşım olmuş,Yüreğinize sağlık kardeşim.

Rahman c.c sizlerden de razı olsun, cümlenizin yar ve yardımcısı olsun; dualarımızı makbul eylesin inşallah.
Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Allah'ım, bize razı olduğun şeyleri yapmayı nasip et. Sana olan ibadetlerimiz ile bizleri diri eyle. Rabbim duamı reddetme, beni kendi güç ve kuvvetime terk etme, acizliğime merhamet et. Fakirlik ve perişanlığıma acı, bize layık olduğumuz şekilde muamele etme. Yüzümüzü Senden başkasına secde etmekten koruduğun gibi, ellerimizi de Senden başkasına açmaktan koru.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala seyyidina Muhammedin ve sellim.

Amin... Amin... Amin...

tamer okkan

Kayıtlı Kullanıcı
Bismillahirrahmânirrahîm

Bismillahirrahmânirrahîm

1. Bismillahirrahmânirrahîm[3]
2,3,4. Hamd[4], Âlemlerin Rabbi[5], Rahmân[6], Rahîm[7], hesap ve ceza gününün (ahiret gününün) maliki Allah’a mahsustur.
5. (Allahım!) Yalnız sana ibadet ederiz ve yalnız senden yardım dileriz.
6,7. Bizi doğru yola, kendilerine nimet verdiklerinin yoluna ilet; gazaba uğrayanlarınkine ve sapıklarınkine değil.
500 adet Hasbinallahü ve ni’mel vekil
200 selavat
500 la havle vela kuvvete illa billah
100 subhanallahi vebi hamdihi
100 istiğfar
100 lailahe illallah
1 felak
1 nas
100 ya rezzak
121 ya MELİKU
66 adet ya fettah
KENZUL ARŞ
11 İHLAS
100 ya sabur
100 adet la illahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin
İSMİNİ SAYAMADIĞIM OKUDUĞUM DUALARI DERGAHINDA KABUL ET YARABBİ
sitemizin değerli üyelerine hediyemdir.rabbim her ne sıkıntınız var ise gidersin inşaallah

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Amin..Amin...Amin.. Ya Vehhap, Ya Vehhap, Ya Vehhap,
Dualarımızı kabul eyle Ya Rabbim..

hayri07

Kayıtlı Kullanıcı
amin.amin kardeşim selam ve dua ile esen kalın.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
esselamu aleyküm
amin amin amin
Allah CC razı olsun ve kabul buyursun inşallah.selametle

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN RABBİM razı olsun,RABBİM kabul buyursun ...

belinay_nur

Kayıtlı Kullanıcı
Ey kalbleri çekip çeviren Rabbim! Kalbimi dînin üzere sâbit kıl.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
dualar12un5.jpg

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Kapına gelmişim kapını kapatma ALLAHIM

Ben ise mücrimim yüzüm kara kapını kapatma ALLAHIM

Günahlardan boğulmuşum ben kapına gelmişim ALLAHIM

Kiramen katibin günahlarımdan aciz kalmışlar kapını kapatma ALLAHIM

Hayırlı amelim yok defterim siyah kapını kapatma ALLAHIM

Kıyamet gününde mahşer yerinde soru sorarlar kapını kapatma ALLAHIM

Bana herkez davacı olup zenbu isyanı çıkardılar ALLAHIM

Melekler şahit oldu ne yaptıysam çıkardılar kapını kapatma ALLAHIM

Söylediler bu Hazreti Muhammed Mustafanın,ümmeti

Benim günahlardan dilim tütülmüş günahlarımı affettirmeye gelmişim

Kapını kapatma ALLAHIM

Ben ise asi mücrim kul siyah yüzlü gelmişim kapına kapını kapatma ALLAHIM

Sen ise affedici ALLAH sın insanları affedersin ALLAHIM

Yalvarırım sana yüzüm yoktur af edicisin kapını kapatma ALLAHIM

Günahlarım denizin kumundan fazla gelmişim sana yalvarmaya kapını kapatma ALLAHIM

Senin kapın Rahmet kapısı sen ise Erhamer Rahiminsin kapını kapatma ALLAHIM

Senin lütfun herşeyden fazladır ben ise kapında kalmışım kapını kapatma

ALLAHIM

kozete19

Kayıtlı Kullanıcı
Canı gönülden amin diyorum kardeşim.
Selam ve Dua ile..
Allah'a Emanet Olun..:a12:

kozete19

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım sen'den hayırlı işler yapmayı,kötülükleri terketmeyi,fakirleri sevmeyi,bizleri bağışlamanı,bizlere ve sevdiklerimize merhamet etmeni ve insanların fitnesini murad buyurduğunda,fitnelere duçar olmadan beni ve sevdiklerimizi vefat ettirmeni dilerim.Sen'in sevmeni,Sen'in sevdiklerinin sevgisini ve Sen'in sevgine kavuşturacak amellerin sevgisini dilerim.
Essalatu Vesselamu Aleyke Ya Rasulallah
Essalatu Vesselamu Aleyke Ya Habibullah
Essalatu Vesselamu Aleyke Seyyidel Evveline Vel Ahirin Vel Hamdulilahi Rabbil-Alemin...
Selam Ve Dua ile...

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Bir dua

Bir dua

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü

Bir dua paylaşmak istiyorum, bir de bilenler varsa anlamını yazarlarsa sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden :a12:

Allahümme ente Rabbi la ilahe illa ente halakteni ve ene abdüke ve ene ala ahdike mesteta'tü, e'uzübike min şerri ma sana'tü, ebeuü leke bi-ni'metike aleyye ve ebuü bizenbi fağfirli fe-innehü la yağfiru-z-zünube illa ente.

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
bu dua sabahları ve akşamları okunması çok faziletli bir duadır..seyyidül istiğfar olarak geçer

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt