Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallh emegine saglık kardeşim selametlee

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Ya Samed! Ey kimseye muhtaç olmayan, her şeyin kendisine muhtaç
olduğu Rabbim!
Sana muhtacım! Nuruna muhtacım! Aşkına muhtacım!
Beni senden ayırma! Beni Aşkından ayırma!
Ya Rafi! Ey hak edenleri yücelten ’ım!
Aşkınla kendine yücelt beni!
Ya Hadi! Ey hidayete, doğru yola erdiren ’ım!
Yoluna erdir beni! Aşkına erdir yüreğimi!
Ya Gani, Ya Muğni! Ey zengin olan, zengin eden Allah ’ım!
Asıl zenginlik sevgine sahip olmaktır! Sevginin zengini kıl beni!
Aşkının zengini kıl beni!
Ya Nur! Alemleri ve gönülleri aydınlatan,
nur üstüne nur olan ’ım!
Nurunla nurlandır yüzümü,
Nurunla nurlandır bedenimi,
Nurunla nurlandır yüreğimi
Ya Sultan! Kendine esir et beni!
Ya Canan! Kendine meftun et beni!

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
YA RABBİ ! "Hüküm ancak ALLAH'ındır" hükmüne rıza göstermeyerek küfür meclislerinde kanun yapanların, münafıkça Müslümanlara yaklaşmalarından Müslümanları koru. Hakkı hak bilip ona tabi olanlardan, batılı batıl bilip ondan kaçınan kulların zümresine sen bizleri ilhak eyle.

YA RABBİ ! Günahlarımızı bağışla, zalimlere fırsat verme, dertlilere deva, hasta olanlara şifa, borçlu olanlara eda gücü nasip eyle. Üzüntülü olanların üzüntülerini sevince tebdil eyle.

YA RABBİ ! İslam düşmanlarının modern tuzakları günümüzde demokrasi, laiklik ve cumhuriyettir. Bunların ortadan kalkması, tamamen silinmesi için bize güç ve kuvvet ver. Gerçek güç gerçek kuvvet sendedir. Senin katından bir kuvvet olmadan biz aciz kulların hiç bir şey yapamaz. Bu yolda bize sabır, sebat ve kuvvet ihsan eyle ki, zalimlerin ellerini kıralım.

YA RABBİ ! Duaları işiten, kalplerimizden geçenleri bilen sensin. Sen bizlere acı, merhamet et. Bizlere ancak sen yardım edersin. Yardımını, rahmetini üzerimizden eksik etme.

YA RABBİ ! İslam'ı sahabeler gibi anlayıp onlar gibi hareket eden, canını, malını senin uğruna feda edebilen kullarının zümresine sen bizleri ilhak eyle. Bizlere ölümlerin en şereflisi olan şahadeti nasip et. İslam davamızı muzaffer eyle. Kalplerimizi ak, amellerimizi sahih kıl.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Allah'ım
Adını zikrettiğimde kudretini yüreğimde hissetmeyi
Sana her zerremde teslim olup
Herkesten ve herşeyden çok seni sevmeyi istiyorum.

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Hesapları çabuk gören ve azabı şiddetli olan Rabbim. Ey Günahları affeden, kullarına merhametli ve her şeyin Yaratıcısı Rabbim. Ey, gökleri ve yeri yaratan, taneyi-tohumu yaran ve karanlığı yarıp sabahı çıkaran Allahım! Ey Ruhları dirilten, ikram ve hoşgörü sabibi! Ey, bütün kapıları açan ve sebepleri yaratan! Ey, zorlukları kolaylaştıran, kainattaki bütün işleri düzenleyen, kalbleri ve gözleri çeviren, günahları defeden, gökleri kat kat yaratan ve kullarının derecelerini yükselten. Ey, yakarışları duyan ve ihtiyaçları gideren, ey, dualara icabet eden ve ölüleri dirilten. Ey, göklerin ve yerin nuru, ey her an diri olan ve kullarını gözetleyen Rabbim. Ey bütün mülkün sahibi. Ey kerem ve yücelik sahibi. Ey merhametlilerin en merhametlisi, rahmetinle, benim ve tüm mü'minlerin ihtiyacını gider. Rabbim! Rahmetine vesile olacak amelleri, mağfiretine vesile olacak esbabı senden talep ediyor,her çeşit günahtan korunmam için yalvarıyor, her çeşit iyilikten zenginlik, her çeşit günahtan selamet diliyorum. Rabbim, affetmediğin hiçbir günahımı, kaldırmadığın hiçbir sıkıntımı bırakma! Hangi amelden razı isen onu ver, ey Rahim olan, bana en ziyade rahmet gösteren Rabbim!"

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

Ya Rabbi!
Tüm müminlerin işlerini hayırlara vesile et, ödenmemiş borç, iyileşmemiş hasta bırakma Ya Rabbi

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
utanırım ya rabbb!!!!

utanırım ya rabbb!!!!

Utanırım ya Rahman senin aşkın ile açan ve hoş kokular veren bir gül olamadım. Bir güneş olup doğamadım bir rüzgar olup esemedim..

Bütün mahlukat sana itaat ederken aşk ile hu çeker aşk ile döner yunus misali...

Utanırım ya Rahman gaflet uykularımdan utanırım. Sabahlara kadar sana secde eden bir Ebubekir bir Ömer bir Osman olamadım. Onlar gibi Rasule aşık olamadım onunlayken bile hasret kalamadım...

Utanırım ya Rahman eshabı guzinin tövbesinden utanırım. Uzeyr olup harama baktım diye vuramadım kendimi dağlara ağlaya ağlaya AFFET YA RABBİ diyemedim

Utanırım Ya Rahman mümin din kardeşlerim zulm altındayken gidip Ali olamadım. Senin rızan için öldüremedim onları. Ömer gibi hanımını çocuklarını yetim öksüz bırakmak isteyen gelsin diyemedim...

Utanırım Ya Rahman korkamadım yatağa girip uyumaktan Seddad Bin Evs olamadım yataktan kalkıp sabaha kadar secde edemedim.

Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Şehadettir arzuhalım nasib edermisin Ya Rahman cennette cemalinle şereflendirirmisin bu acizi. RAHMETİM GAZABIMDAN ÜSTÜNDÜR buyurmuşsun. Rahmetinle muamele eyle bizlere biz aciz kullarınız. Öylesine bir ölüm nasip eyleki Azrail as geldiğinde hoş gelsin ve geldiğinde o görevini yerine getirmeden sen bizlerden Razı ol İnşALLAH...

AMİN

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amnmin cok guzel dua kardesim Allah razi olsun:)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rahman ne güzel kulların var ben onlardan olamadım. Simdi ağlıyorum sessizce. Sanki oturduğum yerde ölümümü bekliyorum. Yok misali yasıyorum.. Her vasıtaya bindik fanide simdi sıra tabut denen cansız ata binmekte...

Allah cc razı olsun kardeşim,çok güzel bir paylaşım,emeğine sağlık.

mir_erhan

Moderator

Özlü bir dua

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!

Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle… dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.

Amin..Amin...Amin...

Arkadaşlar mübarek gündür duaların kabul olacağı vakitlerden birisidir..
hiçbirimizin hayat için bir garantisi yoktur.
dua hem ibadet hem kulluğun özü çaresizliğin gösteergesidir..
o yüzden ne olur çok ça dua edelim.
kendimiz için birbirimiz için
Ailelerimiz zorda olna müslüman kardeşlerimiz için hasta çaresiz olanlar için.
el açıp hp birlikte bir amin. de biz diyelim..
selam ve dua ile

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et.
Amin amin.
Selamun Aleyküm.Rabbim günahlarımızı affetsin.Allahım o günümüze yardım etsin.Ben burdaki dua gücüne çok inanıyorum.Bu mübarek günde Allah herkesin dualarını kabul etsin.

Kardeşim. Ağzına gönlüne yüreğine sağlık.Bu paylaşım için Allah senden razı olsun.Cumanız mübarek olsun.Selam ve dua ile.Allaha emanet olun.

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
FETİH SÛRESİ

Sana öyle bir fetih verdik ki, bu kesin ve apaçık fethe eriştirir!..

Ki böylece Allâh senin geçmiş ve gelecek tüm zenbini bağışlar; ve sana olan nimetini tamamlar; ve seni gerçek yola erdirir;

ve sana öyle bir zafer verir ki hiç kimse karşı koyamaz!..

İmanlarının kat kat artması için mü’minlerin şuûrunda güven duygusunu oluşturan O’dur. Göklerdeki ve yerdeki ordular Allâh hükmünü yerine getirmek için görevlendirilmiştir. Allâh Alîmdir, hakîmdir.

İman eden erkek ve kadınları altında ırmaklar akan cennetlere ebediyyen kalmak üzere sokar ve onların kusurlarını örter. İşte bu Allâh’tan en büyük bağıştır.

Bir de Allâh’a karşı kötü ZANda bulunan ikiyüzlüler ile ŞİRK koşanları hakkettikleri azaba erdirir. Zanları kendi başlarında patlasın!.. Allâh’ın gazabı ve lâneti onlarda açığa çıkar ve cehennem onlar için hazırlanmıştır. Ne berbat dönüş yeridir!..

Göklerdeki ve yerdeki ordular Allâh hükmünü yerine getirmek için görevlendirilmiştir. Allâh Azîz ve Hakîm’dir.

Biz seni, şehadet edici, müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderdik!

Hakkıyla Allâh’a ve Rasûlüne iman edin, yardımcı olun, saygı gösterin ve O’nu sabah akşam tesbih edin.

Gerçektir ki sana biat edenler Allâh’a biat etmişlerdir ve Allâh’ın eli onların eli üzerindedir. Verdiği sözden dönen bununla kendine zarar vermiş olur. Sözüne sadık kalana ise Allâh’tan büyük ecir vardır.

.Bedevilerden (savaştan) geri kalanlar, "bizi mallarımız ve çoluk çocuğumuz geri bıraktırdı; Allâh’tan bağışlanmamızı dile" diyecekler. İçlerinde olmayanı dilleriyle söylüyorlar. De ki, -Allâh size bir zarar ya da bir fayda dilerse kimin onu geri çevirmeğe gücü yeter?.. Kaldı ki Allâh yaptıklarınızdan haberdardır’.

Belki siz, Rasûlün ve iman edenlerin ailelerine geri dönmiyeceklerini zannettiniz. Bu zan size hoş geldi de kabullendiniz; ve halâke liyâkat kazandınız.

Kim hakkıyla Allâh’a ve Resûlüne iman etmezse bilsin ki biz gerçeği örtenlere alevli ateşi hazırlamışızdır.

Göklerin ve yerin varlığı Allâh’ındır. Dilediğini bağışlar ve dilediğine azab verir. Allâh, Gafûr’dur, Rahîm’dir.

Bu geride kalanlar, ganimetleri almak için gittiğinizde, -bırakın biz de sizinle gelelim’, derler. Onlar, Allâh hükmünü deiştirmek isterler. De ki, -Siz bizimle gelemezsiniz, Allâh böyle hükmetti’. Size, "bizi çekemiyorsunuz" derler. Hayır, onlar anlayışları kıt insanlar!..
Geri kalan o bedevîlere de ki, -siz son derece güçlü, cengaver bir kavimle savaşa davet olunacaksınız. Onlarla İslâmı kabul edesiye vuruşacaksınız. İtaat ederseniz, Allâh size büyük ecir verir. Ama daha önce yüzçevirdiğiniz gibi gene döneklik yaparsanız, sizi acıklı bir azaba uğratacak.’

Gözleri görmeyene, topala ve hasta olana mes’uliyet yoktur. Kim Allâh’a ve Resûlüne itaat ederse, onu altında ırmaklar akan cennete sokar. Kim de yüzçevirirse, can yakıcı azaba sokar.

Mü’minler ağaç altında sana biat ettiklerinde Allâh hoşnud oldu!.. Gönüllerinde olanı bildi de onlara huzur ve itminan verdi. Onları pek yakın bir fetih ve zafer ile mükafaâta mazhar kıldı.
Onları, alacakları bir çok ganimetlere nâil etti. Allâh, Azîz ve Hakîm’dir!..
Allâh size ele geçireceğiniz bol bol ganimetler vâadetmiştir. Bunu da size pek çabuk nasibetti. İnsanların elini üzerinizden çekti!.. Ki bu size bir işaret olsun!.. Ve sizi gerçek yola eriştirsin!..

Daha başka şeyler de vâad etti ki, onlara henüz gücünüz yetmez. Allâh onları kuşattı. Allâh her şeye gücü yetendir.

Gerçeği örtenler sizinle savaşsalardı, arkalarını dönüp kaçacaklardı. Sonra hiç bir yardımcı ve koruyucu da bulamazlardı!..

Allâh’ın sistemi önceden beri hep böyledir. Allâh sisteminden aslâ değişiklik olmaz.

Sizi, onlara galip getirdikten sonra, Mekke’nin göbeğinde onların elini sizden, sizin elinizi de onlardan çeken O’dur!. Allâh bütün yaptıklarınızı görür.

Gerçeği örtenler, sizi Mescîd-i Harâm’dan alakoyanlar, hediye kurbanınızın yerine ulaşmasını engelleyenler onlardı. Şayed, aralarındaki henüz tanımadığınız inanmış kadın ve erkekleri ezmeniz ihtimali olmasaydı, -ki bu takdirde çok üzülürdünüz- Allâh savaşı önlemezdi. Dilediklerini rahmetine kavuşturmak içindi bu!.. Onlar birbirinden ayrılabilir olsaydı, gerçeği örtenleri yakıcı bir azaba atardık.

Gerçeği örtenlerin şuûrlarına yerleşmiş olan gayretkeşlik ve cahiliye asabiyetiydi!.. Allâh, Resûlüne ve mü’minlerin kalplerine sekîne indindirdi; onları takvâ sözü üzere sabit kıldı. Onlar bu söze lâyık kimselerdi. Allâh her şeyi, o şeyin zâtı olarak bilir!..

Andolsun ki, Allâh peygamberinin rüyasının gerçek olduğunu tasdik eder. Dilerse Allâh, kesinlikle kiminiz başı traşlı, kiminiz de saçları kırkılmış bir halde kimseden çekinmeden, tam emniyet içinde, Mescîd-i Harâm’a girersiniz. Allâh, sizin bilmediğinizi biliyordu. Onun için size yakın zamanda yeni bir zafer müyesser etmiştir.

O Allâh, Rasûlünü irsâl eylemiştir ki hidâyet ile, Hak din bütün dinlere ağır basarak insanlara gerçeği göstersin. Şahid olarak Allâh yeter!..

Muhammed, Allâh Rasûlüdür!.. Onunla beraber bulunanlar, gerçeği örtenlere karşı sert, birbirlerine karşı merhametlidirler. Onları rükû ve secde halinde görürsün; Allâh’ın fazlını ve hoşnudluğunu isterler. Onları yüzlerindeki secde izinden tanırsın. Tevrat’ta ve İncil’de onların vasıfları şudur:

Filizini çıkarmış, onu kuvvetlendirmiş, kalınlaşmış gövdesiyle dikilmiştir: ekincilerin hoşuna gider. Allâh bunların sayısını arttırmakla, gerçeği örtenleri çatlatır. Allâh, iman edip yararlı çalışmalarda bulunanlara bağışlama ve büyük ecir vaad etmiştir.
HEPİNİZİN CUMASI MÜBAREK DUALARIMIZ MAKBUL OLSUN..

mine35

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH’ım, Ümmet-i Muhammed’e Mağfiret et;

ALLAH’ın, Ümmet-in Ayıbını ört; Ümmet-i Muhammed’e acı;

ALLAH’ım, Ümmet-i Muhammed’e yardım et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetini Müjdele;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin işini kolaylaştır;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin işini aç;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine nazar buyur, müsamaha et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine bağışlayıcı ol;

ALLAH’ım, Ümmet-i Muhammed’i kuvvetlendir;

ALLAH’ım Ümmet-i Muhammed’in işini hallet;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine hidayet buyur;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine öğütler ihsan et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine Merhamet eyle;

ALLAH’ım Ümmet-i Muhammed’i yücelt;

ALLAH’ım Muhammed Ümmetini azametli ve şevketli kıl;

ALLAH’ım Ümmet-i Muhammed’e hidayet nasip et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine tevfik ihsan eyle;

ALLAH’ım, Ümmet-i Muhammed-i rızıklandır;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin günahlarını bağışla; Muhammed Ümmetinin günahlarını sen ört;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin sıkıntılarını sen kaldır;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin kalplerini nurlandır;

ALLAH’ım, bütün işlerinde Ümmet-i Muhammed’e kolaylık ihsan et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin kabirlerini genişlet;

ALLAH’ım Muhammed Ümmetinin düşmanlarını kahret;

ALLAH’ım Ümmet-i Muhammed’e son nefeslerinde iman nasip eyle;

ALLAH’ım beni Ümmet-i Muhammed ile birlikte iman üzere haşreyle;

Efendimiz Muhammed Mustafa’nın sancağı altında cemeyle ve sana kavuştuğumuz an, bize gazaplanma, bizden razı ve hoşnut ol, ey âlemlerin Rabbi ve ey merhamet edicilerin en merhametlisi

AMİN
-------
BİZİDE ÜMMETE HİZMET EDENLERDEN YAZ YA RABB!!! amin

mir_erhan

Moderator
amin..amin...
Allah razı olsun ellerine sağlık..
bu mübarek günler hüremetine
yüceismi azamın hürmetine
en son ve en kutlu peygamber Sallalahu aleyhi ve sellemin hürmetine
dualarımızı kabul eyle
Amin...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi!

amin amin. amin...
selamün aleyküm canım...
allah razı olsun bu güzel dua için...
hele böyle güzel bi günde, ne iyi oldu, içimizi ferahlattı...
rabbim büyük, herşeye kudreti yeter. bu mübarek günün suyu hürmetine dualarımızı kabul edecek. hep yanımızda olacaktır. ben buna inaıyorum..
selam ve dua ile.. kardeşim..
hayırlı cumalar...

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Rabbi!
amin amin. amin...
selamün aleyküm canım...
allah razı olsun bu güzel dua için...
hele böyle güzel bi günde, ne iyi oldu, içimizi ferahlattı...
rabbim büyük, herşeye kudreti yeter. bu mübarek günün suyu hürmetine dualarımızı kabul edecek. hep yanımızda olacaktır. ben buna inaıyorum..
selam ve dua ile.. kardeşim..
hayırlı cumalar...

allaha emanet ol...

nermin.demir

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH’ım, Ümmet-i Muhammed’e Mağfiret et;

ALLAH’ın, Ümmet-in Ayıbını ört; Ümmet-i Muhammed’e acı;

ALLAH’ım, Ümmet-i Muhammed’e yardım et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetini Müjdele;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin işini kolaylaştır;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin işini aç;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine nazar buyur, müsamaha et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine bağışlayıcı ol;

ALLAH’ım, Ümmet-i Muhammed’i kuvvetlendir;

ALLAH’ım Ümmet-i Muhammed’in işini hallet;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine hidayet buyur;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine öğütler ihsan et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine Merhamet eyle;

ALLAH’ım Ümmet-i Muhammed’i yücelt;

ALLAH’ım Muhammed Ümmetini azametli ve şevketli kıl;

ALLAH’ım Ümmet-i Muhammed’e hidayet nasip et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetine tevfik ihsan eyle;

ALLAH’ım, Ümmet-i Muhammed-i rızıklandır;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin günahlarını bağışla; Muhammed Ümmetinin günahlarını sen ört;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin sıkıntılarını sen kaldır;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin kalplerini nurlandır;

ALLAH’ım, bütün işlerinde Ümmet-i Muhammed’e kolaylık ihsan et;

ALLAH’ım, Muhammed Ümmetinin kabirlerini genişlet;

ALLAH’ım Muhammed Ümmetinin düşmanlarını kahret;

ALLAH’ım Ümmet-i Muhammed’e son nefeslerinde iman nasip eyle;

ALLAH’ım beni Ümmet-i Muhammed ile birlikte iman üzere haşreyle;

Efendimiz Muhammed Mustafa’nın sancağı altında cemeyle ve sana kavuştuğumuz an, bize gazaplanma, bizden razı ve hoşnut ol, ey âlemlerin Rabbi ve ey merhamet edicilerin en merhametlisi

AMİN
-------
BİZİDE ÜMMETE HİZMET EDENLERDEN YAZ YA RABB!!! amin

Amin.Amin.

Erhan kardeşim.Allah razı olsun.Emeğine sağlık.Allah dualarımızı kabul etsin.Allah günahlarımızı affetsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt