Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

!!! YAKARIŞ !!! (1 Kullanıcı)

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum arkadaşlar

Allah ım mübarek günde tüm kardeşlerime sağlık,huzur,mutluluk ver.amin
bugünlerimizi aratma,cok daha hayırlı günler nasip et.amin
günahlarımızı bağışla amin
kalbımızi imanla doldur.amin.
sevap işlememızi sağla.amin
güzel ve hayırlı insanlarla karşılaştır bizleri.amin
hayatın zorluklarını gecmemeızı sağla.amin
yaşadığımız sabrın sonunu en güzel bır şekılde ver bızlere. amin
güzel sözler soylememeızı ve hayırlı işler yapmamaız ıcın bızlere yardım et. aminevlerımıze bereket nasıp et. amin
doğru ve hak yoldan ayırma bızlerı. amın
verdığın nımetler ıvın bınlere kez şükürler olsun
amin
dualarımızı kabul et. amın

hepınızın kandılı mübarek olsun

amin amin
Allah razı olsun

kandılınız mübarek olsun dualarınız kabul olsun amin

halilibo51

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.ALLAH'ın merhameti ve muhabbeti hepimizin üzerine olsun.

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
Amin amin Amin. Allah kabul etsin.Allah razı olsun..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"

amin,amin,amin,allah dualarımızı kabul etsin.allah yar ve yardımcımız olsun.selametle kalın.

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Yâ Velî!.. Bir tek Sen varsın. Varsın ateşin bütün bedenimi sarsın. Sen bana iki dünyâda tek yârsın. Bu hakîr, bu fakîr ne yapsın da adım atsın râhına. Bunca dert, kasvet ve kederden sonra muhtacım inşirâhına.
Yâ Allah... İnşirâh! İnşirâh!

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Allâhümme`cma` $emlenâ ümmete Muhammedin, Allâhümme ellif beynenâ ümmete Muhammedin.

Allah`im! Ümmet-i Muhammed olarak bizi birlige erdir! Allah`im! Ümmet-i Muhammed olarak kalblerimizi birbirimize isindir.. (Amin)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
!!Ey Rabbimiz! Bizkendimize zulmettik, eğer biz bağışlamaz ve bize merhamet etmezsen mutlaka ziyana uğrarız.''
ARAF-23

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Göğsüme genişlik ver
Kolaylaştır işimi
Çöz düğümü dilimden
Ki anlasınlar beni

(Taha 20;25-28)

vaktileyl

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.vaktileyl.com
Rabbini bilen Züleyha ilk dua olarak hemen oracıkta, Rabbim, gözlerimden bu acıyı kim silecek benim?
Kim yıkayacak gözlerimin içini? Kim yıkayacak acılarla dolan kalbimi Hemen arkasından da, olsun,dedi. Rabbim, her şeye razıyım. Hepsine razıyım. Yeter ki aşktan azad etme kalbimi. Yeter ki göz yaşlarımın serininde yıka içimi. Göz yaşlarımı ve aşkımı alma, onlar bende kalsın.Bedel olsun. Ödül olsun. Bağış olsun. Yoksulluğum zenginliğim olsun. Aşkım yeter, muhabbet denizinin kıyıları ne denli sınırsızmış göreyim. Aşkım yeter varlığımın anlamı neymiş, çözeyim. Yeter aşkım, yeter ki aşkımın kalbime düştüğü yere kadar yükseleyim. Aşkım yeter, tenimin kafesiyle düştüğüm kuyudan aşkımın tüyleriyle yükseleyim. Aşkım yeter,tenimin beni hapsettiği zindandan aşkımın kanatlarıyla geçip gideyim. Aşkla var olduğum yerde yine aşkla yok olayım. Rabbim,acıya razıyım ama gözyaşım bende kalsın.Razıyım yoklukta var olayım. Yitirdikçe bulayım. Öldükçe doğayım. Canım çekildikçe aradan saf aşktan ibaret kalayım. Rabbim, çıkar aradan takılıp kaldığım tenimi,kaldır aradan saf aşkla aramdaki perdeleri.

nazan bekiroğlu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt