selamun aleyküm abla
Rabbim içinde bulunduğunuz sıkıntılarınızı tez zamanda feraha çıkarsın inşaallah.Eşinizle hayırlısıyla barışmak nasip etsin Allah c.c.
Bende okurum ablacım.Okuyunca okudum diye haber vereceğim inşallah.
Allah'a emanet olun.
selamün aleyküm canım kardeşim
içinde bulunduğun durum beni çok üzüyor ALLAH CC sana dayanma gücü versin yüzünün akıyla bu nusibetten kurtul inşallah bir bayan olarak seni anlıyorum kendini sıkma sağlığını kaybedersen çok daha kötü olur ALLAH CC izin verirse birazdan yazdığın bütün tesbihleri okuyup sana yazarım
sözün bittiği yer bu olsa gerek çok üzgünüm :gulegule:gulegule:gulegule:gulegule
selamün aleyküm canım kardeşim bütün ismi şerifleri okudum ALLAH CC kabul etsin inşallah ALLAH CC eşini tez vakite pişman edip yuvana çevirsin aminnnnnnnnn
134 ---> Ya Sâmed
124 ---> Ya Muîyd
86 ----> Ya Bedi'
20 ----> Ya Vedud
55 ----> Ya Mucîb
114 ---> Ya Camî
66 ----> Ya ALLAH
celle celaluhu
SELAMUN ALEYKÜM kardeşim.Allah rızası için senin sıkıntılarından feraha çıkman ve eşinle hayırlısıyla kavuşabilmen aranızdaki muhabbetin artması huzur ve mutluluğunuzun ebeden eksilmeden artarak devam etmesi ve bugünleri hayırlısıyla unutturması duam ile hepsini okudum inşallah.rabbim kabul buyursun.selametle sabır ve dua ile AEO kardeşim
sabrın sonu selamettirB)
s.a ben hepsinden senin için okudum.ALLAH dualarımızı kabul etsin.AMİN.
AMİİİN
ALEYKÜM SELAM DEĞERLİ KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN AFRA_NUR KARDEŞİM
BU GÜZEL VE İÇTEN ETTİĞİN DUALARIN İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM
RABBİM SENİ KİMSESİZ VE YARDIMSIZ BIRAKMASIN HİÇ BİR AN...
RABBİMİZE EMANETSİN
SELAM VE EN İÇTEN HAYIR DUALARIMLA...
YA SABIR YA ALLAH
134 ---> Ya Sâmed
124 ---> Ya Muîyd
86 ----> Ya Bedi'
20 ----> Ya Vedud
55 ----> Ya Mucîb
114 ---> Ya Camî
66 ----> Ya ALLAH
SELAMÜN ALEYKÜM..BENDE OKUDUM..RABBİM KABUL ETSİN..HAKKINIZDA HAYIRLISINI VERSİN..RABBİME EMANET OLUN..HAYIRLI AKŞAMLAR
s.aleyküm
mazlumkul 1 defa Allah'ın 99 ismini yani ESMAUL HÜSNA'yı okudum... Allah kabul etsin
AMİİİN
ALEYKÜM SELAM CANIM KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN fatmanam
RABBİM SENİ KİMSESİZ VE YARDIMSIZ BIRAKMASIN HİÇ BİR AN...
RABBİMİZE EMANETSİN
SELAM VE EN İÇTEN HAYIR DUALARIMLA...
RABBİM O GÜZEL GÖNLÜNDEKİ DUALARINA İCABET ETSİN İNŞAALLAH