Rabbim yardımcınız olsun canım kardeşim güzel kuzun içinde 100 Ya Şafi 1 yasin okurum dua ederim hep duamdasınız zaten inşallah birdaha sağlık sorunu çekmez yavrucak Allahımın izniyle
” Ya Rabbi!
Sen şifa vericisin.
Kardeşimizin yavrusuna şifa ver.
Onu iyi edecek,ancak Senin şifandır.
Ey Allah’ım !
Öyle bir şifa ver ki bir daha acı ve üzüntü görmesin.
Amin.....
Selamun aleykum kardeslerim hala hastanedeyiz ve cahidem hala yogunbakimda inanin imtihanim cok cetin ve dayanmaya calisiyorum sabrimin artmasi icin cok cabaliyorum halsiz dustum artik bunyemde dayanmiyor bende hasta oldum takatim yok uzulmeye bile daha ne kadar surecek bilmiyorum rabbim gonlumdekini hakkimda hayirli bir sekilde bana nasip eylesin en zoruda onu gorememek kokusunu alamamak bir anne icin en zoru bu halim iyi degil bol dua sizden istiyorum evladima saglik sifa icin banada imtihanimda kolaylik olsun diye sabir....selametle dua ile....
Ve aleykum selam canım benim.. Ne kadar zor durumda olduğunuzu öyle iyi anlıyorum ki.. Rabbim miniğimize tez zamanda şifasını versin, sizlere dayanma gücü, çok büyük sabırlar versin.. Göremediğini söylediğinde içim daha da bir kötü oldu.. Tabiki buna dayanabilmek çok daha zor. Rabbim şifalasını versin İnşaALLAH.. Dualarımız seninle..
Evet canim goz gormeyince gonul katlanir derler ya ben dayanamiyorum bazen rabbim beni biseylere alistiriyormu diye dusunuyorum cok uzulup cok agliyorum ama ne fayda dilimde hep dualar tespihler zikirler uykular bile haram yemek icmek mecburiyetten tadini almiyorum nefes almak bile bana zor geliyor ne kadar caresisizm anlatamam hakkimda hayirlisi diyorum ...
Kolay değil.. Çok zor yaşadıklarınz.. Çok zor bir imtihan.. Rabbim yardım etsin..
İnşaAllah güzel hayırlı haberlerinizi alacağız canım.. Sabırla, duayla..
İnsallah canim sen nasilsin nasil gidiyor umarim hersey yolundadir...
Allah'a şükür canım bir aksilik yok.. İyiyim çok şükür..
Uyandım biraz foruma bakayım dedim. Şimdi tekrar yatacağım..
Hayırlı geceler canım. Kendine dikkat et..
Dualarımız minik kızınla.. Sizlerle..
Tamam canim Allah a emanet ol rabbim seni ve evladini korusun Allah rahatlik versin selametle dua ile...
Selamun aleykum kardeslerim hala hastanedeyiz ve cahidem hala yogunbakimda inanin imtihanim cok cetin ve dayanmaya calisiyorum sabrimin artmasi icin cok cabaliyorum halsiz dustum artik bunyemde dayanmiyor bende hasta oldum takatim yok uzulmeye bile daha ne kadar surecek bilmiyorum rabbim gonlumdekini hakkimda hayirli bir sekilde bana nasip eylesin en zoruda onu gorememek kokusunu alamamak bir anne icin en zoru bu halim iyi degil bol dua sizden istiyorum evladima saglik sifa icin banada imtihanimda kolaylik olsun diye sabir....selametle dua ile....