kardeşimiz nurayın (tsunami) kızı küçük cahideciği yoğunbakıma alacaklarmış haberi yeni aldım.arkadaşlar lütfen dua edelim kardeşimizin bebeği için.rabbim şifalar versin inşallah... allahım yar ve yardımcıları olsun... amin amin amin....
Kardeşim çok sevindim dualarımız sizinle Rabb'ime emanet olSelamun aleykum Allah hepinizden razi olsun tek tek cevap yazamayacagim simdiden hakkinizi helal edin edilen dualar icin ne kadar minnettarim anlatamam kizim gecen cuma mama yedikten sonra kustu ve morardi bizde hemen sdü tip fakultesine geldik film kan tahlili alindi ondan onceki haftada dis cikariyordu ve cok su kaybi oldu buna bagli bobrekler susuz kalmis hemen yogunbakima alinacakti fakat acilde serumla biraz toparladi ve odaya alindik cok sukur duzeldi hala hastanedeyiz birkac gun daha gozlemdeyiz esimin laptopundan yaziyorum bunlari hastaneye getirdi pek giremem cikana kadar ama biliyorum sizler hep duaniza ekliyorsunuz kizimi rabbim dunyadada ahirettede sizlerden razi olsun selametle dua ile....
Selamun aleykum rabbim hepinizden razi olsun inanin dualariniz sayesinde durumu kisa sure surede normale dondu ama bir kac gun gozlem ve takip amacli hastanede kalacagiz cikinca araniza donecegim insallah selametle dua ile...
Selamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....
Selamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....