Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için... (10 Kullanıcı)

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Bende 2000 tane ya şafi okudum allah kabul etsin inş....ben çok merak ettim,görüşenler paylaşsınlar lütfen....

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şlifalar versin...en kısa zamanda hayırlı haberleri okuruz inş.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşimiz nurayın (tsunami) kızı küçük cahideciği yoğunbakıma alacaklarmış haberi yeni aldım.arkadaşlar lütfen dua edelim kardeşimizin bebeği için.rabbim şifalar versin inşallah... allahım yar ve yardımcıları olsun... amin amin amin....

Selamun aleykum Allah hepinizden razi olsun tek tek cevap yazamayacagim simdiden hakkinizi helal edin edilen dualar icin ne kadar minnettarim anlatamam kizim gecen cuma mama yedikten sonra kustu ve morardi bizde hemen sdü tip fakultesine geldik film kan tahlili alindi ondan onceki haftada dis cikariyordu ve cok su kaybi oldu buna bagli bobrekler susuz kalmis hemen yogunbakima alinacakti fakat acilde serumla biraz toparladi ve odaya alindik cok sukur duzeldi hala hastanedeyiz birkac gun daha gozlemdeyiz esimin laptopundan yaziyorum bunlari hastaneye getirdi pek giremem cikana kadar ama biliyorum sizler hep duaniza ekliyorsunuz kizimi rabbim dunyadada ahirettede sizlerden razi olsun selametle dua ile....

Hüzünlü

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Şafi ismi hürmetine acil şifalar versin inşallah.

hacer_fatih

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Allah hepinizden razi olsun tek tek cevap yazamayacagim simdiden hakkinizi helal edin edilen dualar icin ne kadar minnettarim anlatamam kizim gecen cuma mama yedikten sonra kustu ve morardi bizde hemen sdü tip fakultesine geldik film kan tahlili alindi ondan onceki haftada dis cikariyordu ve cok su kaybi oldu buna bagli bobrekler susuz kalmis hemen yogunbakima alinacakti fakat acilde serumla biraz toparladi ve odaya alindik cok sukur duzeldi hala hastanedeyiz birkac gun daha gozlemdeyiz esimin laptopundan yaziyorum bunlari hastaneye getirdi pek giremem cikana kadar ama biliyorum sizler hep duaniza ekliyorsunuz kizimi rabbim dunyadada ahirettede sizlerden razi olsun selametle dua ile....
Kardeşim çok sevindim dualarımız sizinle Rabb'ime emanet ol

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah....evlat bu hastalığıda derdide başka hiçbir şeye benzemiyor.....dualarımızdasınız......

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun kardeşim inşallah güzel kızın inşallah çabucak toparlasın sağlıkla saıhhatle büyüsün Allahımın izniyle geçen benim olanda biraz rahatsızlandı çok şükür şimdi iyi ettiğim dualara sizide kattım nerde şifa bekleyen varsa Rabbim hepsine şifa versin amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

Allah yar ve yardımcıları olsun Allah Ya şafi ismi tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.Küçük bebeğimizi dualarımızda Yasin ve Ya Şafi okuyacağım inşallah. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce osun.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum rabbim hepinizden razi olsun inanin dualariniz sayesinde durumu kisa sure surede normale dondu ama bir kac gun gozlem ve takip amacli hastanede kalacagiz cikinca araniza donecegim insallah selametle dua ile...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum rabbim hepinizden razi olsun inanin dualariniz sayesinde durumu kisa sure surede normale dondu ama bir kac gun gozlem ve takip amacli hastanede kalacagiz cikinca araniza donecegim insallah selametle dua ile...

vealeyküm selam verahmetullahi ve berakatuhu canım allah senden de razı olsun,meleğini size bağışlasın inşallah.arasıra uygun olduğun zamanlar bizi bilgilendir merakta bırakma.dualarımdasın canım kardeşim allaha emanet ol...

mir_erhan

Moderator
Allah c.c. yüreklerinizi sevindirsin inşallah...
Sınavınızı hayırlı ve sıkıntılarınızı kefaret kılsın inşallah...
Dualarımız daim sizinle...

Selam ve dua ile

hakyolu007

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim şifasını kısa zamanda versin İnşallah... Allah c.c yar ve yardımcımız olsun....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Çok geçmiş olsun abla,çok üzüldüm.Dualarımız sizinle.Rabbim Şafi ismiyle Şifa versin İnşaAllah minik meleğe.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
"Allahümme rabbe’n-nas! Müzhibe’l-be’si işfi ente’ş-şâfi lâ şâfiye illa ente şifâen la yuğâdiru sekamen"

"Ey insanların Rabbi olan Allah’ım! Bu ızdırabı gider. Şifayı veren ‘Sen’sin, ‘Sen’den başka kimse şifa veremez. ‘Sen’ hiç hastalık bırakmayacak bir şifa ver."

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allahım yavrumuza şifa versin inşallah her şey normale dönsün hiç görmemişe dönersiniz ben de ya ŞAFİ okuyacağım

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum can kardeslerim dun tam taburcu olyoruz derken cahide aniden fenalasti ve yogun bakima aldilar biz babasiyla yogunbakim kapisi onundeyiz ve dualarinizi bekliyoruz selametle dua ile....

Ve aleykum selam canım.. Çok üzüldüm yaa. Rabbim tez zamanda şifasını versin miniğimizin..
İnşaAllah hayırlı haberlerinizi alırız. Foruma giremıyorum ama dualarımdasın canım..Ya Şafi çekiyorum, dua ediyorum.
Rabbim yardımcınız olsun.. :(:(

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt