Bende ya şafi çekmek istiyorum 2000 tane küçük yavrucak için
rabbim şifa versin inşaalahh...
çok şükür sevindim iyi olmasına Rabbim bi daha yaşatmasın sağlıktan sıhhatten ayırmasın ararsan bizdende selam söyle dualarımız nurayla kuzusuyla inşallah
allahım çok şükür meleğimizi normal odaya almışlar ama en az pazartesiye kadar hastanede kalacakmış daha iyiymiş elhamdülillah... dualarımızı eksik etmeyelim kardeşimizden.allah bebeğini ona ve eşine bağışlasın,tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.... amin...
Rabbim sifa versin, dualarimda insallah hep...
ben konuyu gördüğüm gibi bayanlar özel dua grubumuzda paylaştım ama buraya yazmaya unuttum...70.000 ya şafi çekiyoruz..iyi olduğuna sevindim nuraycım...çok geçmiş olsun ..neden alındı yoğun bakıma
Rabbim ŞAFİ ismiyle acil şifalar versin inşallah...
Selam ve dUA ile...
Allah şifa versin...34.500 YA ŞAFİ okundu...hafta sonu olduğu için az kişiydik ama hafta başı devam ederiz inşallah..şuan bu kadar okuyabldik ..okuyan kardeşlerimin adınıda yazayım üstümde hak kalmasın...sevgi,yasemin,kader,zeliha,emine,dilek,özlem,elmas,fatoş,fatma,serkan,aslı,...selam ve dua ile kalınız...çok selam söyleyiniz
Selamün Aleyküm...
Rabbimiz ŞAFİ ismi hürmetine ŞİFALAR nasib eylesin kardeşim...
Bizler Canımız Malımız Evlatlarımız herşeyimizle O EN GÜZEL OLAN RABBİ RAHİME enametiz...
İnşallah Yüce Mevlamız tez zamanda yüzünüzü güldürür.. amin...
Selam ve dua ile
canım çok yoğundum giremedim hiç 5000 ya şafi de ben okudum ALLAHIM ŞİFA VERECEK İNŞALLAH
sağol canım allah kabul etsin bende 10.000 okudum.sen görüştünmü benden sonra.dün msj attım ben ama dönmedi hala sonrada aramadım uygun olunca kendisi arar diye merakta etmedim değil doğrusu...
Allah yar ve yardımcısı olsun.
Dualarım onlarla inşallah.
Selametle kalın.