Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için... (10 Kullanıcı)

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Bende ya şafi çekmek istiyorum 2000 tane küçük yavrucak için
rabbim şifa versin inşaalahh...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
çok şükür sevindim iyi olmasına Rabbim bi daha yaşatmasın sağlıktan sıhhatten ayırmasın ararsan bizdende selam söyle dualarımız nurayla kuzusuyla inşallah

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sifa versin, dualarimda insallah hep...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ben konuyu gördüğüm gibi bayanlar özel dua grubumuzda paylaştım ama buraya yazmaya unuttum...70.000 ya şafi çekiyoruz..iyi olduğuna sevindim nuraycım...çok geçmiş olsun ..neden alındı yoğun bakıma

meanihta

Kayıtlı Kullanıcı
allahım çok şükür meleğimizi normal odaya almışlar ama en az pazartesiye kadar hastanede kalacakmış daha iyiymiş elhamdülillah... dualarımızı eksik etmeyelim kardeşimizden.allah bebeğini ona ve eşine bağışlasın,tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah.... amin...

Aklım yavrucaktaydı, sırf onun güzel haberini almak için girdim internete... Çok şükür Mevla'ma...

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
ben konuyu gördüğüm gibi bayanlar özel dua grubumuzda paylaştım ama buraya yazmaya unuttum...70.000 ya şafi çekiyoruz..iyi olduğuna sevindim nuraycım...çok geçmiş olsun ..neden alındı yoğun bakıma

sağolun allah razı olsun rabbim kabul eder inşallah... zaten kuzumuz hastaydı yürüyemiyor ve konuşamıyordu,son zamanlarda yemek yemesinde de sıkıntı olmaya başlamıştı,gece istifar etmeye başlayınca götürmüşler doktora şimdi daha iyiymiş şükür...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Rabbim ŞAFİ ismiyle acil şifalar versin inşallah...
Selam ve dUA ile...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin...34.500 YA ŞAFİ okundu...hafta sonu olduğu için az kişiydik ama hafta başı devam ederiz inşallah..şuan bu kadar okuyabldik ..okuyan kardeşlerimin adınıda yazayım üstümde hak kalmasın...sevgi,yasemin,kader,zeliha,emine,dilek,özlem,elmas,fatoş,fatma,serkan,aslı,...selam ve dua ile kalınız...çok selam söyleyiniz

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin...34.500 YA ŞAFİ okundu...hafta sonu olduğu için az kişiydik ama hafta başı devam ederiz inşallah..şuan bu kadar okuyabldik ..okuyan kardeşlerimin adınıda yazayım üstümde hak kalmasın...sevgi,yasemin,kader,zeliha,emine,dilek,özlem,elmas,fatoş,fatma,serkan,aslı,...selam ve dua ile kalınız...çok selam söyleyiniz

sağolun hepinizden allah razı olsun allah kabul etsin... başım üstüne selamınızı iletirim allaha emanet olun...

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Rabbimiz ŞAFİ ismi hürmetine ŞİFALAR nasib eylesin kardeşim...
Bizler Canımız Malımız Evlatlarımız herşeyimizle O EN GÜZEL OLAN RABBİ RAHİME enametiz...
İnşallah Yüce Mevlamız tez zamanda yüzünüzü güldürür.. amin...

Selam ve dua ile

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm...
Rabbimiz ŞAFİ ismi hürmetine ŞİFALAR nasib eylesin kardeşim...
Bizler Canımız Malımız Evlatlarımız herşeyimizle O EN GÜZEL OLAN RABBİ RAHİME enametiz...
İnşallah Yüce Mevlamız tez zamanda yüzünüzü güldürür.. amin...

Selam ve dua ile

sağol abi allah (cc) razı olsun...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım çok yoğundum giremedim hiç 5000 ya şafi de ben okudum ALLAHIM ŞİFA VERECEK İNŞALLAH

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
canım çok yoğundum giremedim hiç 5000 ya şafi de ben okudum ALLAHIM ŞİFA VERECEK İNŞALLAH

sağol canım allah kabul etsin bende 10.000 okudum.sen görüştünmü benden sonra.dün msj attım ben ama dönmedi hala sonrada aramadım uygun olunca kendisi arar diye merakta etmedim değil doğrusu...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
sağol canım allah kabul etsin bende 10.000 okudum.sen görüştünmü benden sonra.dün msj attım ben ama dönmedi hala sonrada aramadım uygun olunca kendisi arar diye merakta etmedim değil doğrusu...

canım benim bi kere konuştum çok yoğundum gelen giden konuşamadım sabah ta aradım meşgule verdi demekki meşgul... hayırlı haberleri gelsin inşallah

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcısı olsun.
Dualarım onlarla inşallah.
Selametle kalın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt