Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tsunami (nuray) kardeşimizin bebeği için... (10 Kullanıcı)

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun canım kardeşim güzel kuzun içinde 100 Ya Şafi 1 yasin okurum dua ederim hep duamdasınız zaten inşallah birdaha sağlık sorunu çekmez yavrucak Allahımın izniyle

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin miniğimize.. Çok zor. Rabbim yardımcıları olsun..
Dün ben de konustum.. Hastanedeler ve kardeşimizin bebeği yoğun bakımda olduğu için göstermiyorlarmış. Sadece kameradan gösteriyorlarmıs o da bazen.. İnşaAllah sağlığına biran önce kavusur da hayırlısıyla çıkarlar..
Rabbim acil şifalar versin.. Bol bol dua edelim arkadaşlar..

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Şafi ismiyle tez elden Şifa versin İnşaAllah,dualarımızda minik meleğide unutmayalım.Rabbim yar ve yardımcıları olsun..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim hala hastanedeyiz ve cahidem hala yogunbakimda inanin imtihanim cok cetin ve dayanmaya calisiyorum sabrimin artmasi icin cok cabaliyorum halsiz dustum artik bunyemde dayanmiyor bende hasta oldum takatim yok uzulmeye bile daha ne kadar surecek bilmiyorum rabbim gonlumdekini hakkimda hayirli bir sekilde bana nasip eylesin en zoruda onu gorememek kokusunu alamamak bir anne icin en zoru bu halim iyi degil bol dua sizden istiyorum evladima saglik sifa icin banada imtihanimda kolaylik olsun diye sabir....selametle dua ile....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim hala hastanedeyiz ve cahidem hala yogunbakimda inanin imtihanim cok cetin ve dayanmaya calisiyorum sabrimin artmasi icin cok cabaliyorum halsiz dustum artik bunyemde dayanmiyor bende hasta oldum takatim yok uzulmeye bile daha ne kadar surecek bilmiyorum rabbim gonlumdekini hakkimda hayirli bir sekilde bana nasip eylesin en zoruda onu gorememek kokusunu alamamak bir anne icin en zoru bu halim iyi degil bol dua sizden istiyorum evladima saglik sifa icin banada imtihanimda kolaylik olsun diye sabir....selametle dua ile....

Ve aleykum selam canım benim.. Ne kadar zor durumda olduğunuzu öyle iyi anlıyorum ki.. Rabbim miniğimize tez zamanda şifasını versin, sizlere dayanma gücü, çok büyük sabırlar versin.. Göremediğini söylediğinde içim daha da bir kötü oldu.. Tabiki buna dayanabilmek çok daha zor. Rabbim şifalasını versin İnşaALLAH.. Dualarımız seninle..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam canım benim.. Ne kadar zor durumda olduğunuzu öyle iyi anlıyorum ki.. Rabbim miniğimize tez zamanda şifasını versin, sizlere dayanma gücü, çok büyük sabırlar versin.. Göremediğini söylediğinde içim daha da bir kötü oldu.. Tabiki buna dayanabilmek çok daha zor. Rabbim şifalasını versin İnşaALLAH.. Dualarımız seninle..

Evet canim goz gormeyince gonul katlanir derler ya ben dayanamiyorum bazen rabbim beni biseylere alistiriyormu diye dusunuyorum cok uzulup cok agliyorum ama ne fayda dilimde hep dualar tespihler zikirler uykular bile haram yemek icmek mecburiyetten tadini almiyorum nefes almak bile bana zor geliyor ne kadar caresisizm anlatamam hakkimda hayirlisi diyorum ...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Evet canim goz gormeyince gonul katlanir derler ya ben dayanamiyorum bazen rabbim beni biseylere alistiriyormu diye dusunuyorum cok uzulup cok agliyorum ama ne fayda dilimde hep dualar tespihler zikirler uykular bile haram yemek icmek mecburiyetten tadini almiyorum nefes almak bile bana zor geliyor ne kadar caresisizm anlatamam hakkimda hayirlisi diyorum ...

Kolay değil.. Çok zor yaşadıklarınz.. Çok zor bir imtihan.. Rabbim yardım etsin..
İnşaAllah güzel hayırlı haberlerinizi alacağız canım.. Sabırla, duayla..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İnsallah canim sen nasilsin nasil gidiyor umarim hersey yolundadir...

Allah'a şükür canım bir aksilik yok.. İyiyim çok şükür..
Uyandım biraz foruma bakayım dedim. Şimdi tekrar yatacağım..
Hayırlı geceler canım. Kendine dikkat et..
Dualarımız minik kızınla.. Sizlerle..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'a şükür canım bir aksilik yok.. İyiyim çok şükür..
Uyandım biraz foruma bakayım dedim. Şimdi tekrar yatacağım..
Hayırlı geceler canım. Kendine dikkat et..
Dualarımız minik kızınla.. Sizlerle..

Tamam canim Allah a emanet ol rabbim seni ve evladini korusun Allah rahatlik versin selametle dua ile...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım her aklıma gelişinizde dua ediyorum kuzuna sana Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı

canım rabbim korktuğundan korusun seni,sabretmekten başka çare yok canım,rabbim yardımcınız olsun.dualarımdasın bitanem unutma,allaha emanet olun...

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim sabır versin abla,en kısa sürede yavruna sarılmayı nasip etsin İnşaAllah..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah'ım şu anda okunan ezanlar yüzü gözü hürmetine minik bebeğimize ve bütün şifa bekleyen hastalarımıza tez zamanda hayırlı şifalar nasip etsin Rabbim.
Allah korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalar versin Nuray kardeşimizin bebeğine..
Dualarımızda unutmayalım..

berat05

Yönetici
Tsunami kardeşim...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun....
Giremediğim için bugün gördüm...ve uzun zamandır sizinde hastanede olduğunuzu anladım..:Rabbim öncelikle kızınıza Şafi ismi hürmetine şifa nasip eylesin...Sağlık sıhhat versin...sonra sizlere güç kuvvet versin.Rabbim merhamet etsin...

Kardeşim dualarımız sizinle....Ümitsizlik yok....unutmayın...iyi haberlerinizi bekliyoruz inşaallah

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar az önce tsunami(nuray) kardeşimizle konuştum.miniğimizin durumu iyi değilmiş.doktorlar herşeye hazırlıklı olun biz elimizden gelen herşeyi yaptık demişler.kardeşimiz bizden son bi dua istedi.şifa ayetleri,yasin ve ya şafi okuyalım diyoruz.sınırsız,yeterki dua edelim kardeşimizin bebeği için.hepinizin katılımını bekliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt