Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Tağut Nedir (1 Kullanıcı)

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
Biliyorum gene cevap vereceksiniz ama bu nisa 60 ayetiyle olayin bir ilgisi yoktur....bu konuda ben de sizden adaletli olmanızı istiyorum..ve lutfen daha fazla yazmamaı saglayacak alintilar eklemeyin...sadece okudum deyin yeterli..yani konu uzamasin...

Ve sonda szi demiştiniz ben sakalli, şalvarli (anlatmamdan kasit sunnete uymanizi solemektir), yaşıyorum...ben bir kardeşiniz olarak, Allah rizasi için hiç bir partini desteklememenizi rica ediyorum sizdne ve oy kullanmamanizi...biliyorum diyeceksiniz sen kimsin ben ulkeme şeriat hakim olsun dige bunu ediyorum senden akil alacak degilim ve s ama...benim de sizin guzel niyetinize zerre kadar şuphem yoktur...sadece kardşeiniz olarak bu ilahlik taslayan idarecilerin (zahiren) her turklusnden uzak durmanizi, oy kullanmamanizi rica ediyorum...Dini sadece Allah a has kilarak Ona ibadet edelim ve Allah a hiç bir şeyi ortak koşmayalim...şeriat istiyorsak, ilminiz var ki insanlari davet edelim, Tevhid bilincini, hayat tarzini insanlarda formalaştıralim, Allah a dua ederek malimizla canimizla dilimizle Allah yolunda çaba sarf edelim...İslamı kurtarmaya degil, İslam la kurtulmaya çalışalım...Allah eger ihlasli olur salih amel işlerseniz sizi de yer yuzne halife kilarim diyor...eger oy atarsanız, kufru desteklerseniz ederim demiyor...ihlasiniza suphem yok...salih amelnize de inşallah devam edelim ve Tevhidi ogreünelim, hayatimiza tatbik edelim...

Size nasihat ettigimi düşnmeyin yani buyklendgimi...ilk once yazdiklarim kendime sonra kim almak isterse onadır..

Allah yardimcimiz olsun...

Salam aleykum ve rahmetullah

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykum selam,

İşte bizde aynen sizin dediğiniz gibi dedik,EBU HANZALA suçsuzdur...
Çünkü bu ülkede şeriat yoktur...

Şayet ki dedik,siz inat ediyorsanız bu ülkenin mahmekemsine muhakeme olmak küfürdür,hatta bunu diyen biri olarak ebu hanzalayı bize örnek gösteriyorsanız,bizde dedikki mademki öyle O zaman asıl suçlu ebu hanzaladır,çünkü muhakeme olma kafir olursun derim diyip,sonra kendisi temyiz ile muhakeme isteği için dilekçe vermiştir,bu durumda kendi kendinin küfrünü açıklamış olur...
ANCAK !!! Yazılarımıza bakın,ebu hanzalanın içerde hapis yatması din adına fayda vermez,dışarda olması dine hizmet etmesi gereklidir,bu sebeple temyiz vermesinde bir sakınca aranmamalıdır,bizim yazılarımız araştırılsın bunlar tek tek çıkacaktır...
Şimdi oy verme mevzusuna gelince...
Başka bir konuda sol parti severlerin atalarına olan sevgi ve bağlılıklarına okuduysanız şahit olmuşsunuzdur...
Bizde dedikki daha evvelki yazılarımızda,asıllarında yönetim şeklini beğenmeyen ancak şimdiki durum itibari ile bu yasalara bağlı kalarak,BELKİ ilerde bu memlekette daha fazla islama aşina birileri gelene kadar bu sağ (yani islami) partilere oy vermek lazımdır,bundaki kastımız asla küfre teşvik değildir...
Eğer ki sağ veya islamcı veya islama ılıman tabir edilen bu partiler bu memleketi yönetmez ise,sol ve islam sevmezler yönetecek,bunu göze alamayız,eğer böyle olursa kimse dinini öğrenemez,kimsede yarın bu ülkede islam ahlakı ile bir yönetim bekleyemez...
Açınız bakınız bütün sol partilerin yönetim istekleri tağutun anayasasıdır...

Buna rağmen bu ülkeyi tağuta hizmet edenler mi yönetsin ?
Tağutun tekerine çomak sokmak isteyenlermi yönetsin ?

Sen ben oy hakkımızı iyiyi seçmek için kullanmak zorundayız,islamı her anlattığımız bireye de bunu böyle bildirmeliyiz,şayet insanları bu tip partilere oy atmaktan men edersek,30 sene evvel İslam'ın ''İ'' sinin konuşulamadığı gibi bir ülke bekle,hem diyelimki takva sahibi olmak için böyle birşey yaptık,sonra ne olacak bu islam sevmezler yönetime geçince nasıl bir hayat sürmeyi düşünüyoruz...

Görüyorsun ki,ne kadar da ALLAH TEALA böyle emrediyor desekte,kendilerine müslüman diyenler ATAM da böyle emrediyor demekte inat ediyorlar...

Bizde aynen Kur'an da yazdığı gibi inanıyoruz,kimki küfre rıza gösteriyorsa kafirdir...
Ancak küfrün kalkması için iyi niyetle islami partilere oy atmak seni beni kafir yapmaz...
Bakınız ülkenin son 8-9 yılına...
Bunlar bu ülkeye şeriatı getirmek istiyorlar diye diye,yapılan darbe planları ile ordunun tavrını,bu parti irticacı bölücü islamcı diye açılan kapatma davaları ile yargıtayın tavrı,atam laiklik elden gidiyor diye sokaklara dökülen CHP ve Rektörlerin açık tavırları,AKP ye oy verenlerin doğru bir iş yaptığını BANA GÖRE beyan ediyor...

Ve son olarak dedikki;
Kim oyunu kullanırken,bana ne ALLAH kanunundan ben başkasının kanunlarından memnunum derse ALLAH TEALA indinde kafirdir...
Kim oyunu kullanırken,benim maddi durumum güzel olsun da gerisi ile ilgilenmiyorum derse,küfre rıza göstermekten ALLAH TEALA indinde kafirdir...
Kimde bu ülkede şeriat zaten yok!!! Benim oy attığım parti bu ülkeye istediğim islami düzenin gelmesi için zerre kadar bile çalışma gösterse benim ve islam dininin faydasına olacaktır,deyipte oy kullanırsa işte bu insana sen kafirsin demek için çok kuvvetli bir delil gerekir...

Nasıl ki ebu hanzalanın dediği gibi zaten şeriat olmayan bir ülkenin mahkemelerinin yargılaması insanı küfür ehli yapmazsa (Kur'an da yazılan suç ve ceza ayetleri hakkında hüküm için başvurulmamışsa...) bu ülkeye islami düzen getirilsin diye bir niyetle oy kullanılmasıda aslında küfre rıza değil küfre karşı bir savaş gibidir...
Bizim elimizden gelen siyaset konusunda budur,diğer dini ve ahlaki konularda hem eğitim almaya hemde eğitim vermeye devam etmekteyiz...

Biz sizi çok iyi anladık,aslında aynı dili konuşuyoruz,ama bir mevzu hakkında birden fazla kişi konuşunca herkesin fikirleri karşıyor...
Sen baklava diyorsun,ben kazan dibi,bir başkası ise sütlaç...
Bunların hepsinin adı TATLI,yani hepimizin tatlısı İSLAM,aynı dili farklı konuşuyoruz,sonrada nefislerin araya girmesi ile iş zıvana dan çıktı diye tabir edilen bir durum alıyor...

Bu konu hakkında söyleyeceklerim şimdilik bu kadar,umarım İSLAM adına çalışan insanlardan oluruz,ALLAH TEALA yardımcımız olsun...

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı

Bu konu hakkında söyleyeceklerim şimdilik bu kadar,umarım İSLAM adına çalışan insanlardan oluruz,ALLAH TEALA yardımcımız olsun...

yazdıklarınızı okudum...insan bu ortamlarda yani forumlarda kendisni bir yere kadar ifade ediyor gerisi gelmiyor...o yuzden artık cevap yazıpta gene başa sarmak istemiyorum...son duanıza amin diyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt