Esselamu aleykum,
mürmüdük kardeşim bırak artık yeter,bunlara ne anlatsan boş öyleki haklı oldukları konularda bile haklarını kaybederler,bu mevzular kaç gündür ayyuka çıktı aşırı hasta olduğum için kafamın ağrısından daha fazla yazamaz oldum,tek derdim oy kullandım diye tağutu desteker bir duruma sokularak küfür ehlinden olmadığımın meramını anlatmaktı,belki benim gibi bir durumda olan kardeşlerimde varsa onlarında diline tercüman olmaktı,ilk konular açıldığında buraya yazdıkları ayeti kerime ve hadisi şeriflerde ne kadar güzel izahatlar vardı,ancak yerini bu kardeşlerimizin müslümanı tekfir söylemleri aldı,bize akabinde oy kullanma,tevhid ve tağut adlarında konular açtılar hepsinin genel manası zaten hepimizinde baştan beri kabul ettiği bir konu idi,yani küfre rıza küfürdür,ancak iş dallandı budaklandı en sonunda Abdullah Cafer arkadaşın İbn teymiyyeci biri olan ebu hanzalanın bir konuşmasında tağutun mahkemesinden temyiz isteyip te bir üst mahkemenin kendisini yargılama talebini gösteren bir ses kaydı olduğunu söylemesi ile patlak verdi,konuyu kilitlediler ama sildimiler bakmadım,bu arkadaş link yazdı üşenmedim dinledim ses kaydını,bu duyduklarım yanlışmı acaba diye tekrar tekrar dinledim,bak adam hem bu düzen tağuttur diyor hemde temyiz istiyor,yani tağutun mahkemesinde kendisine hüküm verilesine müsade eden kafirdir diyor,ama iş kendi çıkarına olunca kendi kendine garip garip benzetmeler yaparak fetvalar çıkarıyor,arkadaşların ALLAH AŞKINA azcıkta olsa vicdanı varsa,tarafsız bir şekilde hem ses kaydını dinlesinler,hemde benim yazdıklarımda onun Yusuf a.s ile kendisini temyiz isteklerindeki benzetmeyle kıyaslamasını bir okusunlar,orada yazılan apaçık,Yusuf a.s iftira sonucu girdiği şerit hapisanesinden 7 yıl sonunda aynı şeriat ülkesine maliye bakanı olarak çıkıyor,buyrun bakın Kur'anda aynen böyle yazıyor,yani asla ve asla neTAĞUT un sisteminde ne mahkemesinde nede ülkesinde değil buna göre Yusuf a.s'ın tek temyiz istemekteki derdi anlıma sürülen lekeden kurtulayım,ancak ebu hanzala bir çok konuda olduğu gibi (çünkü you-tube de bir sürü ses kaydı var) sisteme ve sistem kollarına tağut der,aynı sistemin mahkemesinde yargılanma mevzusunuda,kendisini bir mevzu sonucu içeri almışlar mahkeme etmişler 10 kadar ceza almış,ceza evine gidince temyiz edeceğini bu sebeple avukat tutacağını söylemiş,ceza evinde ki bazı kişiler onu uyarmışlar yapma demişler eğer temyiz istersen mahkemeden seni yargılayıp onlardan kendin hüküm isteyerek bizzat tağuttan muhakeme görmekle sende sistemi kabul etmiş olursun demişler,ses kaydı içinde ilk başlarda darul harb de malını gasp ederseler tağut mahkemesinden yardım isteyebilirsin içtihadı üzere bir mevzudan bahsediyor olsa da kendi durumuna zerre kadar nazar yoktur bu verdiği misalde çünkü ne malı gasp olmuştur,nede kendisi mahkemeye gitmiştir,ancak ses kaydının 28.dakikası 09.saniyesinde tağut mahkemsinden kendisine temyiz yapmasını istediğini çünkü el-kaide üyesi olmak suçu ile cezalandığını aldığı 10 cezanın üzerinden düşmesini daha önemlisi el-kaide yakıştırmasının üzerinde kalmasını istemediği için yolda bir polis göre bu e-kaideci diyeceğinden kendini aklamak için mahkemenin vereceği hükme razı geleceğini ANLATMAYA ÇALIŞAN bir açıklama vardı,tabi sohbet bitmiyor hemen 50 dakka kadar var sanırım ama en ilginç yanı sohbetin içlerinde diyorki aynı böyle bir sebeple tağutun mahkemesine giden bir kişi bu gibi sebeplerden başka kurumlarada gidebilir,ve can alıcı noktaya geldik ses kaydının 46.dakikası 06.saniyesinde de aynen diyorki; ben tağuta kendini muhakame ettireni tekfirleyebilirim,ama bazı özel durumlarda fetva aramak lazım,bu özel durumdan anladığımız zaten ses kaydının başından beri üzerinde durulan kendi temyiz sebebi,yani sözü öyle bir bağladıki,şu manalar açık oldu;
1-içtihada göre hem tağutun mahkemesine hakkını aramak için gidebilirsin,hemde başka bir kurumuna,
2-Tağutun seni muhakame etmesine müsade edersen sen kafirsin,
3-Yukarıda ki 2.maddeyi derim ben ama kendim muhakeme isteğimi bizzat yaptığım için bana bir fetva lazım...
Şimdi bu konuyu özellikle yazdım;çünkü ilk olarak ebu hanzala lafzı geçtiği zaman,hakkında eğer ebu hanzala tağutun mahkemsinden temyiz istemişse onu tekfir edeceğiz yani kafir ilan edeceğiz diyen paşazadeler vardı,ama ne hikmetse ses kaydı geldi dinledi,fakat bu oy kullandığı için tağutu destekleyip kafir olduğumuzu ilan eden paşa zadeler,İbn Teymiyye uzantılı ebu hanzala kardeşlerine kafir diyemiyorlar...
Gerekirse ses kaydını buraya alt yazılarla destekleyerek upload ederim,bana ve bu toplum içinde şeriat sevdası içinde yanan birçok kardeşime kafir diyenler,İbn Teymiyyeci ebu hanzalayı kafirlikle itham etmelerini bekliyorum...
Öve öve bitiremediğiniz adam TAĞUTUN MUHAKAMESİNİ ALENEN KABUL ETMİŞTİR...