şükürler olsun nimetlerine
her daim verdigin nefeslerine
bir günahkarım ben
tövbeyi eksik ettirme dilimden.
arkadaşlar biride bana öğretirmi elhamdülillah çekmeyi Allah rızası için öğretene dua ederim Allah öğretenden de öğretmeyendende Razı olsun
canım kardeşim selamün aleyküm öncelikle hayırlı akşamlar eline bir tesbih al vede çekebildiğin kadar sayısı yok sadece elhamdülillah diyeceksin ne kadar çok çekersen şükrünü rabbimize içten dilersen o kadar iyi bu ibadetlerin yanında aslında her gün 100 elhamdülillah 100 tövbe estağfirullah 100 kere la ilahe illahlah muhammeden resulullah dersen senin için daha çok hayırlara vesile olur
rabbim şimdiden tüm yapacağın ibadetlerini kabul etsin inşaallah selametle
çok saolun gerçekten Allah Razı olsun birde mesela sabah, öğlen ve akşam bunlrı söylesem çeksem 300 mü oluyor yoksa yine 100 er anemi sayılıyor? 100 tane elhamdülillah 100 tane tövbe estafirullah 100 kerede la ilahe illahlah muhammeden reulullah
biraz geç oldu kusura bakmayın ama söylemiş olduğum 3000 elhamdülillah'ı çektim iyi akşamlar herkeze Allah CC herkezden razı olsun
hayırlı akşamlar bu gunler zor gunler gecırıyoruz aılece yınede sukuru bırakmamamk gerek dımı bende şimdilik 500 tane alayım duanızda bızlerıde unutmayın inş
500 almstm ama 600 okudum :a35:
bende 5000 insallah
allah c.c. Razi olsun abla baslatigin kampanya icin![]()
elhamdülillahi rabbil alemin
elhamdülillah çok şükür ramazan ı şerife on bir ayın sulatnına sağlıcakla eriştik ne mutlu bizlere ve nekadar şükretsek azdır bizler için
siz sevgili din kardeşlerimin ramazn ı şerifleri mübarek olsun rabbim hepimizin tuttuğu oruçlarımızı ve yaptığımız bütün ibadetlerimizi yüce katında kabul ve makbul etsin allah c.c. emanet olunuz hayırlı ramazanlar
sübhanellahi vel hamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber
ALLAH Ü ü TEALA yı noksan sıfatlardan tenzih ederim hamd ALLAH A mahsustur hiçbir ilah yoktur ancak ALLAH vardır ALLAH büyüklerin en büyüğüdür .
Amin Amin Amin
Hayırlı ramazanlar Yüce Rabbim Cümlemizi bayramlara eriştirsin
Selametle kalın
1000 de benden