Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şükür kampanyasi (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan gülderen özdemir
  • Başlangıç tarihi
G

gülderen özdemir

Gülderen özdemir 100
kasim hadi 100
yolcu 2000
denizaslan 1000
bilmek 2000
aylin26 500
canan25 1000
nasirli-kalp 500
meleğim 500
arkadaşlar belli bir sayı yok günlük olarak ne kadar çekebilirsek o kadar çekelim okundu diyede yazmanıaza da gerek yok
listedeki arkadaşlarım günlük olarak bu kadar çekebirmiyiz
rabbim tüm ibadetlerimizle birlikte hem şükürlerimizi hem tövbelerimizi yüce katında lkabul etsin aminn allah c.c. emanet olun sevgi ve selamlarımla sağlıcakla kalın

G

gülderen özdemir

Gülderen özdemir 100
kasim hadi 100
yolcu 2000
denizaslan 1000
bilmek 2500
aylin26 500
canan25 1000
nasirli-kalp 500
meleğim 500
SÜMEYRA 1000
LEYLA-1 1000
DİNCİ 200
SILA1 1000
MÜBAREK 1000
YURDAGÜL ÇETİN 3000
KWON_SALİM 1000
SEVDA HAFIZ 5000
MAZLUM KUL 1000
YILMAZCAN VE EŞİ 6000
KÜBRA85 1000

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bende 1.000 tane ELHAMDÜLİLLAH alıyorum ELHAMDÜLİLLAH hamd olsun Sana şükürler olsun Allah'ım.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Rabbim bundan geriye bizleri koymasın inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Gülderen özdemir 100
kasim hadi 100
yolcu 2000
denizaslan 1000
bilmek 2000
aylin26 500
canan25 1000
nasirli-kalp 500
meleğim 500
SÜMEYRA 1000
leyla belgin 1000

Allah kabul etsin.

G

gülderen özdemir

Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bende 1.000 tane ELHAMDÜLİLLAH alıyorum ELHAMDÜLİLLAH hamd olsun Sana şükürler olsun Allah'ım.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Rabbim bundan geriye bizleri koymasın inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

amin amin amin canım bütün dualarına yürekten amin diyorum ve yüce mevlem tüm ibadetlerimizle birlikte yaptığımız ibadetlerimizi ve dualarımızı yüce katında makbul eylesin senden de allah razı olsun canım allah c.c. emanet ol sevgi ve selamlarımla sağlıcakla kalcanım sende istersen ben msn de de senin gibi bir arkadaşla konuşmak görüşmek isterim

G

gülderen özdemir

arkadaşlar selamün aleyküm günlük şükürlerimizi çekiyoruz değilmi? allah c..c emanet olun hayırlı akşamlar şükürle tövbeyle ve duayla kalın

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
maşALLAH,maşALLAH. kardeşlerimiz yavaş yavaş toplanıyorlar.
toplu edilen dua daha güzeldir.Bu güzel şükür duasınada hepimiz katılalım.
bizi yoktan var edene şükretmek boynumuzun borcudur.
o yüzden her gün şükredelim.
selametle

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam kardeşim ben zaten hergün 200 tane okuyorum ALLAH CC kabul etsin amin amin amin

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canım hayırlı akşamlar bu konuyu şimdi gördüm inan ki dua köşesinden açılıyor benim sayfa bakıp çıkıyorum. sen söyleyince msn de aklıma takıldı fazla da soramadım o anda. dua köşesinde açsaydın keşke canım ya. olsun Allah razı olsun çok güzel düşünmüşsün. ben günlük olarak almıyayım canım nolur nolmaz 1 000 tane alayım şimdilik. arada uğrarım yine hayırlı akşamlar.

mubarek

Kayıtlı Kullanıcı
bende 1000tane alıyım kardeşim şimdilik A.E.O

bilmek

Kayıtlı Kullanıcı
biz 2500 tane okuduk selam ve dua ile

yurdagül çetin

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hayırlı akşamlar bem 3000 tane almak istiyorum en emin olana emanet olun dua ile kalın

G

gülderen özdemir

selamun aleykum.
maşALLAH,maşALLAH. kardeşlerimiz yavaş yavaş toplanıyorlar.
toplu edilen dua daha güzeldir.Bu güzel şükür duasınada hepimiz katılalım.
bizi yoktan var edene şükretmek boynumuzun borcudur.
o yüzden her gün şükredelim.
selametle

ve aleyküm selam kasım abi çok şükür elhamdülillah sizden ve katılan tüm din kardeşlerimden allah razı olsun yaptığımız ve yapacağımız bütün ibadetlerimizi yüce katında kabul etsin inşaallah berat kandilimizde şimdiden hepimizin mübarek olsun inşaallah allah c.c. izniyle o geceyide en güzel ibadetlerle geçirmek nasip etsin allah c.c. emanet olunuz sağlıcakla kalınız hayırlı geceler

G

gülderen özdemir

aleyküm selam kardeşim ben zaten hergün 200 tane okuyorum ALLAH CC kabul etsin amin amin amin

amin amin canım kardeşim yüce mevlam yüce katında tüm ibadetlerinizle birlikte kabul etsin allah c.c. emanet olun berat kandilinizde ayrıca mübarek olsun şimdiden hayırlı geceler

G

gülderen özdemir

canım hayırlı akşamlar bu konuyu şimdi gördüm inan ki dua köşesinden açılıyor benim sayfa bakıp çıkıyorum. Sen söyleyince msn de aklıma takıldı fazla da soramadım o anda. Dua köşesinde açsaydın keşke canım ya. Olsun allah razı olsun çok güzel düşünmüşsün. Ben günlük olarak almıyayım canım nolur nolmaz 1 000 tane alayım şimdilik. Arada uğrarım yine hayırlı akşamlar.

canim sanada hayirli geceler ne bileyim birden aklima orasi geldi herkes 5 dk şüküre ayirirsa diye düşündüm allah razi olsun canim tüm ibadetlerinle birlikte mevlam yüce katinda kabul etsin olur ne kadar istersen olur farektemez bende sayi olarak günlük öyle takip edemem diye herkes ne çekerse şükrederse amaç sayi değil rabbimize yürekten şükretmek ve dilimizin şükürede alişmasi allah c.c. Emanet olunuz öptüm canim berat kandilinde şimdiden mübarek olsun

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm hayırlı akşamlar bem 3000 tane almak istiyorum en emin olana emanet olun dua ile kalın

ve selamün aleyküm sevgili kardeşim allah razi olsun listeye ekledim allah c.c. Emanet olunuz tüm ibadetlerinizle birlikte kabul etsin mevlam hayirli geceler berat kandilinizde mübarek olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt