G
gülderen özdemir
S.a
allah razi olsun çok güzel düşünmüşsünüz
ben 500 aliyorum allah kabul etsin inş....![]()
ve aleyküm selam kardeşim allah c.c tüm ibadetlerinizle birlşikye kabul etsin amin allah c.c emanet olun hayırlı günler
S.a
allah razi olsun çok güzel düşünmüşsünüz
ben 500 aliyorum allah kabul etsin inş....![]()
bende 1000 alıyorum rabbim kabul etsin
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bende 1.000 tane ELHAMDÜLİLLAH alıyorum ELHAMDÜLİLLAH hamd olsun Sana şükürler olsun Allah'ım.
Allah'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Rabbim bundan geriye bizleri koymasın inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
selamun aleykum.
maşALLAH,maşALLAH. kardeşlerimiz yavaş yavaş toplanıyorlar.
toplu edilen dua daha güzeldir.Bu güzel şükür duasınada hepimiz katılalım.
bizi yoktan var edene şükretmek boynumuzun borcudur.
o yüzden her gün şükredelim.
selametle
aleyküm selam kardeşim ben zaten hergün 200 tane okuyorum ALLAH CC kabul etsin amin amin amin
canım hayırlı akşamlar bu konuyu şimdi gördüm inan ki dua köşesinden açılıyor benim sayfa bakıp çıkıyorum. Sen söyleyince msn de aklıma takıldı fazla da soramadım o anda. Dua köşesinde açsaydın keşke canım ya. Olsun allah razı olsun çok güzel düşünmüşsün. Ben günlük olarak almıyayım canım nolur nolmaz 1 000 tane alayım şimdilik. Arada uğrarım yine hayırlı akşamlar.
bende 1000tane alıyım kardeşim şimdilik a.e.o
selamün aleyküm hayırlı akşamlar bem 3000 tane almak istiyorum en emin olana emanet olun dua ile kalın