Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şükür kampanyasi (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan gülderen özdemir
  • Başlangıç tarihi

türkaslan

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar biride bana öğretirmi elhamdülillah çekmeyi Allah rızası için öğretene dua ederim Allah öğretenden de öğretmeyendende Razı olsun

G

gülderen özdemir

şükürler olsun nimetlerine
her daim verdigin nefeslerine
bir günahkarım ben
tövbeyi eksik ettirme dilimden.

selamün aleyküm kasım abi amin inşaallah rabbim dilimizden tövbemizi ve şükürlerimizi eksik ettirmez helede şu mübarek üç aylarda vede yaklaşan ramazan ı şerifte ne kadar çok tövbe istiğfar vede şükür etmelivede dilimizden de kelime i tevhidi hiç düşürmemeliyiz rabbim tövbelerimizi şükürlerimizi vede yaptığımız tüm ibadetlerimizi yüce katında makbul eylesin amin selametle hayırlı akşamlar

G

gülderen özdemir

arkadaşlar biride bana öğretirmi elhamdülillah çekmeyi Allah rızası için öğretene dua ederim Allah öğretenden de öğretmeyendende Razı olsun

canım kardeşim selamün aleyküm öncelikle hayırlı akşamlar eline bir tesbih al vede çekebildiğin kadar sayısı yok sadece elhamdülillah diyeceksin ne kadar çok çekersen şükrünü rabbimize içten dilersen o kadar iyi bu ibadetlerin yanında aslında her gün 100 elhamdülillah 100 tövbe estağfirullah 100 kere la ilahe illahlah muhammeden resulullah dersen senin için daha çok hayırlara vesile olur
rabbim şimdiden tüm yapacağın ibadetlerini kabul etsin inşaallah selametle

türkaslan

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim selamün aleyküm öncelikle hayırlı akşamlar eline bir tesbih al vede çekebildiğin kadar sayısı yok sadece elhamdülillah diyeceksin ne kadar çok çekersen şükrünü rabbimize içten dilersen o kadar iyi bu ibadetlerin yanında aslında her gün 100 elhamdülillah 100 tövbe estağfirullah 100 kere la ilahe illahlah muhammeden resulullah dersen senin için daha çok hayırlara vesile olur
rabbim şimdiden tüm yapacağın ibadetlerini kabul etsin inşaallah selametle

çok saolun gerçekten Allah Razı olsun birde mesela sabah, öğlen ve akşam bunlrı söylesem çeksem 300 mü oluyor yoksa yine 100 er anemi sayılıyor? 100 tane elhamdülillah 100 tane tövbe estafirullah 100 kerede la ilahe illahlah muhammeden reulullah

türkaslan

Kayıtlı Kullanıcı
biraz geç oldu kusura bakmayın ama söylemiş olduğum 3000 elhamdülillah'ı çektim iyi akşamlar herkeze Allah CC herkezden razı olsun

G

gülderen özdemir

çok saolun gerçekten Allah Razı olsun birde mesela sabah, öğlen ve akşam bunlrı söylesem çeksem 300 mü oluyor yoksa yine 100 er anemi sayılıyor? 100 tane elhamdülillah 100 tane tövbe estafirullah 100 kerede la ilahe illahlah muhammeden reulullah

canım kardeşim allah c.c. senden de razı olsun evet canım kardeşim hepsini sabah öğlen ve akşam çekersen 300 kere hepsinden okumuş olursun allah c.c. yaptığın şükürlerini tövbelerini ve kelimehi tevhidin yüce katında kabul etsin allah c.c. emanet ol hayırlı akşamlar

G

gülderen özdemir

biraz geç oldu kusura bakmayın ama söylemiş olduğum 3000 elhamdülillah'ı çektim iyi akşamlar herkeze Allah CC herkezden razı olsun

sevgili kardeşim allah cc.c yüce katında kabul etsin bütün ibadetlerimizi yürekten samimi bir kalp ve ihlasla yapmak önemli olan liste sadece bir çeken arkadaşlarımızın adları yer alsın aramızda oldukları bilinsin diye
günlük ne kadar çekersen o sayını listeye yazayım daha sonra okuduklarımızı eklemiyorum listeye sadece dilimiz günlük olarak şükre ve diğer ibadetllere alışsın amacımız o sayı hiç önmeli değil önemli olan candan istekle ve samimi bi kalp ve ihlasla allah rızası için yapmak listeye sanada 3000 okundu diye yazıyorum şükürlerimize ve ibadetlerimize sürekli devam a.e.o. hayırlı akşamlar

G

gülderen özdemir

hayırlı akşamlar bu gunler zor gunler gecırıyoruz aılece yınede sukuru bırakmamamk gerek dımı bende şimdilik 500 tane alayım duanızda bızlerıde unutmayın inş

500 almstm ama 600 okudum :a35:

canım kardeşim çok haklısın rabbim yar ve yardımcımız olsun evet dediğin gibi helede özellikle bu mübarek aylarda dahada çok yapmalıyız yüce mevlam şükürlerinizi ve diğer ibadetlerinizi yüce katında kabul etsin allah c.c. emanet olun listeye sizide elkiyorum şükürlerimize devam hayırlı akşamlar

G

gülderen özdemir

Gülderen özdemir 100
kasim hadi 100
yolcu 2000
denizaslan 1000
bilmek 2500
aylin26 500
canan25 1000
nasirli-kalp 500
meleğim 500
SÜMEYRA 1000
LEYLA-1 1000
DİNCİ 200
SILA1 2000
MÜBAREK 1000
YURDAGÜL ÇETİN 3000
KWON_SALİM 1000
SEVDA HAFIZ 5000
MAZLUM KUL 1000
YILMAZCAN VE EŞİ 6000
KÜBRA85 1000
MYKABUS
BATAN GÜNEŞ 200
AHSENGAZİ 600
TÜRKASLAN 3000
HAK YOLUNDAYIZ 5000
AŞKAVUSLAT 1000
SEWECEN
CERENNURUM 100
SENSEDA 200
huzur eviii 500

hak yolundayiz

Kayıtlı Kullanıcı
bende 5000 insallah
ALLAH c.c. razi olsun abla baslatigin kampanya icin :):)

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm sevgili din kardeşlerim cumanız mübarek olsun ettiğiniz şükürleriniz ve tövbeleriniz ve yaptığınız her ibadetiniz yüce mevla katında kabul olsun allah c.c. emanet olun şükürle ve tövbeyle ve duayla kalınız

G

gülderen özdemir

elhamdülillahi rabbil alemin
elhamdülillah çok şükür ramazan ı şerife on bir ayın sulatnına sağlıcakla eriştik ne mutlu bizlere ve nekadar şükretsek azdır bizler için
siz sevgili din kardeşlerimin ramazn ı şerifleri mübarek olsun rabbim hepimizin tuttuğu oruçlarımızı ve yaptığımız bütün ibadetlerimizi yüce katında kabul ve makbul etsin allah c.c. emanet olunuz hayırlı ramazanlar
sübhanellahi vel hamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber
ALLAH Ü ü TEALA yı noksan sıfatlardan tenzih ederim hamd ALLAH A mahsustur hiçbir ilah yoktur ancak ALLAH vardır ALLAH büyüklerin en büyüğüdür .

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
elhamdülillahi rabbil alemin
elhamdülillah çok şükür ramazan ı şerife on bir ayın sulatnına sağlıcakla eriştik ne mutlu bizlere ve nekadar şükretsek azdır bizler için
siz sevgili din kardeşlerimin ramazn ı şerifleri mübarek olsun rabbim hepimizin tuttuğu oruçlarımızı ve yaptığımız bütün ibadetlerimizi yüce katında kabul ve makbul etsin allah c.c. emanet olunuz hayırlı ramazanlar
sübhanellahi vel hamdü lillahi ve la ilahe illallahü vallahü ekber
ALLAH Ü ü TEALA yı noksan sıfatlardan tenzih ederim hamd ALLAH A mahsustur hiçbir ilah yoktur ancak ALLAH vardır ALLAH büyüklerin en büyüğüdür .

Amin Amin Amin
Hayırlı ramazanlar Yüce Rabbim Cümlemizi bayramlara eriştirsin
Selametle kalın

G

gülderen özdemir

rabbim bize vermiş olduğun bütün dünya nimetleri için sonsuzca sayısızca hesapsızca şükürler olsun
ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH ELHAMDÜLİLLAH

G

gülderen özdemir

Elhamdülillah sevgili din kardeşlerim şükürle tövbeyle ve afiyetle sağlicakla kaliniz hayirli ramazanlar

S£w£c£n

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar şükür etsem sana az rabbim

ne kadar şükür etsem sana az rabbim

Elhamdülillahi ala kulli hal

Her hal ve durumda ALLAH a şükürler olsun

"Allahümme eğınniy ala zikrike ve şükrike ve hüsnü ibadetik"
Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt