Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şükür kampanyasi (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan gülderen özdemir
  • Başlangıç tarihi

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim 100 tanede ben okudum rabbim kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar

G

gülderen özdemir

Elhamdülillahi ala kulli hal

Her hal ve durumda ALLAH a şükürler olsun

"Allahümme eğınniy ala zikrike ve şükrike ve hüsnü ibadetik"
Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).

sevgili kardeşim ALLAH C.C. razı olsun şükürlerin kabul ve makbul olsun inşaallah ne mutlu ki bizlere yeterince rabbime şükredebiliyorsak
ALLAH C.C. emanet olun şükürle ve sağlıcakla kalınız hayırlı ramazanlar

G

gülderen özdemir

selamünaleyküm kardeşim 100 tanede ben okudum rabbim kabul etsin inşallah hayırlı ramazanlar

ve aleyküm selam canım kardeşim ALLAH C.C yüce katında
kabul etsin inşaallah
ALLAH C.C. razı olsun ALLAH C.C. emanet olun hayırlı ramazanlar sağlıcakla ve şükürle kalın

senseda

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleyküm gülderen kardeşim bende şimdililk 100 tane alıyorum bunu başlattığın içinde allah c.c. razı olsun .alllaha emanet olun

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm Gülderen kardeşim inşallah iyisinizdir. 1 000 tane daha alıyorum Allahın izniyle.

senseda

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim bugünde 100 tane daha alıyıorum rabbim cümlemizin dualarını kabul günahlarını affeyler inşallah allaha emanet olun hayırlı gunler

G

gülderen özdemir

selamunaleyküm gülderen kardeşim bende şimdililk 100 tane alıyorum bunu başlattığın içinde allah c.c. Razı olsun .alllaha emanet olun

ve aleykümselam canimkardeşim çokgüzel çok sevindim asil sen ve senin gibi din kardeşlerimden allah c.crazi olsun yaptiğimiz ettiğimiz tümibadetlerimizi yüce katinda kabul ve makbul etsin sende kardeşima allah c.c emanet ol şükürle sağlicakla ve afiyetle kal hayirli ramazanlar

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm gülderen kardeşim inşallah iyisinizdir. 1 000 tane daha alıyorum allahın izniyle.

ve aleyküm canim hayirli sabahlar çok şükür elhamdülillah iyiyiz inşaallah sizlerde iyisinizdir allah c.c. Yüce katinda kabul etsin inşaallah allah c.c. Emanet olun sağlicakla şükürle ve afiyetle kalin hayirli ramazanlarb görüşmek üzere öptümmm

G

gülderen özdemir

Hayirli ramazanlar sevgili din kardeşlerim bende bugün 1000 kere elhamdülillah çektim çünkü rabbime ne kadar şükretsemazdir binlerce sonsuzca hamdü senalar olsun rabbime emanet olun sağlicakla afiyetle ve şükürle kaliniz rabbim tümyaptiğiniz ibadetlerinizi yüce katinda kabul etsin inşaallah aminn

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm sevgili din kardeşlerim bize sonsuz nimetler sunan rabbimize yeterince şükrediyormuyuz?
bize bu sonsuz nimetleri veren rabbime sonsuzca şükürler olsun elhamdülillah
şükürle ve sağlıcakla kalınız hayırlı ramazanlar

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm sevgili din kardeşlerim hepinizin ramazan bayramınızı canı gönülden kutlar hayırlı iyi bayramlar dilerim her şey gönlünğüzce ve dilediğinişzce olsun sağlıcakla esenlikle ve şükürle kalınız hayırlı bayramlar

G

gülderen özdemir

sevgi hak edenin umut sabredenin zafer inananın mutluluk bekleyenin bunların tümü sizlerin ve sevdiklerinizin olsun bayramınız mübarek olsun iyi bayramlar

G

gülderen özdemir

Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15
sevgili din kardeşlerim şükürlerimize devam ediyoruzdur umarım allah c.c. emanet olun sağıcakla ve esenlikle kalınız hayırlı şükürlü bereketli günler ve geceler sizlerin olsun

G

gülderen özdemir

sevgili din kardeşlerim selamün aleyküm şükürlerimize devam ediyoz mu bizleri yaratana bize vermiş olduğu bütün nimetler için sonsuzca ve sayısızca hamdü senalar olsun elhamdülillah

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun çok yararlı oldu emegine salık kardeşim

G

gülderen özdemir

Allahım seni ziktretmemi,sana şükretmemi ve güzel bir...
şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı

şekilde kulluk etmemi artır, kolaylaştır... Ey Rabb'im! Bana ve anne babama lutfettiğin nimetler için ebediyyen şükretmemi ve senin kabulüne mazhar olacak şekilde doğru ve yararlı şeyler yapmamı nasip et. Benim soyuma da iyilik bağışla. Gerçek şu ki, pişmanlık içinde sana döndüm. Elbette ben sana teslim olanlardanım"(46/Ahkaf, 15).

G

gülderen özdemir

canım arkadaşım allah c.c. hepimizin yaptığı şükürlerimizi çektiğimiz kelime i tevhidlerii ettiğimiz tövbeleri yüce katında kabul etsin makbul buyursun allah c. c emanet ol canım hayırlı akşamlar

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt