Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şükür kampanyasi (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan gülderen özdemir
  • Başlangıç tarihi
G

gülderen özdemir

selamün aleyküm sevgili din kardeşlerim hanginiz bu duayı ookursa
PEYGAMBER EFENDİMİZ ALLAH RESULÜ (S.A.V) BUYURUYOR:
HER KİM SABAHA ÇIKTIĞI VAKİT (BU DUAYI) OKURSA O GÜNÜN ŞÜKRÜNÜ, AKŞAMLADIĞI VAKİT OKURSA O GECENİN ŞÜKRÜNÜ EDA ETMİŞ OLUR
DUA BU DUADIR
(ALLAHÜMME MA ASBAHA Bİ MİN NI'METİN FE MİNKE VAHDEKE LA ŞERİYKE LEKE LEKEL HAMDÜ VE LEKEŞ ŞÜKRU)
ALLAH C.C. RAZI OLSUN TÜM CEMİ CÜMLE MUHAMMED ÜMMETİNDEN ALLAH C.C. EMANET OLUN HAYIRLI GECELER ŞÜKÜRLE TÖVBEYLE VE DUA İLE KALINIZ SELAMETLE

G

gülderen özdemir

Gününüz hayirli bereketli olsun şükürleriniz tövbeleriniz ve dualariniz daim ve yüce mevla katinda kabul ve makbul olsun allah c.c. Emanet olun selametle selam ve dua ile

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Gelin şükredelim her an
Vakit geç olmadan
Dolaşırken damarlarımızda kan
Daha çıkmadan bu can
Gelin şükredelim mezara konmadan.
kasım hadi.

G

gülderen özdemir

Gelin şükredelim her an
Vakit geç olmadan
Dolaşırken damarlarımızda kan
Daha çıkmadan bu can
Gelin şükredelim mezara konmadan.
kasım hadi.

selamün aleyküm kasım abi çok haklısın allah c c razı olsun yaptığınız tüm ibadetlerinizi tövbelerinizi şükürlerinizi dualarınızı yüce katında kabul ve makbul eylesin allah c.c emanet olun gün ve geceleriniz bereketli hayırlı olsun

G

gülderen özdemir

selamünaleyküm hayırlı akşamlar.
Lekel Hamdü kema yenbeği li celali vechike ve li aziymi sültanik.
Manası:
Hamd zat'ına nasıl layısksa zat'ı ecelli ala'nın saltanatına,büyüklüğüne hamd olsun. buyurdu.

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Almış Olduğum Nefese Şükürler Olsun.......

.................

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam gülderen arkadaşım hayırlı akşamlar 1 000 daha alıyorum canım Allah razı olsun senden ve bu sitedeki tüm kardeşlerimden.

G

gülderen özdemir

aleyküm selam gülderen arkadaşım hayırlı akşamlar 1 000 daha alıyorum canım Allah razı olsun senden ve bu sitedeki tüm kardeşlerimden.

canım sanada hayırlı günler allah c.c senden de razı olsun yaptığın bütün ibadetlerin ve şükürlerin yüce mevla katında makbul ve kabul olsun rabbim kat ve kat sevabını versin allah .c.c emanet olun canım öptüm görüşmek üzere

G

gülderen özdemir

(elhamdü lillahi rabbil alemiyne hamden kesiyran tayyiben mübaraken fihi ala külli halin hamden yüvafi niamehu ve yükafi meziydeh)
resulü ekrem (s.a.v)buyurdu:
her kim bu hamdi üç defa okursa hafaza melekleri:ey rabbimiz ,kulunun takdis ettiği hamdin künhüne vakıf değiliz. ne yazacağımızı bilemiyoruz hayrette kaldık derler Allah Teala meleklere cevaben (kulumun söylediği gibi yazınız ) buyurur.
hayırlı akşamlar şükürle duayla sağlıcakla kalın

G

gülderen özdemir

Gülderen özdemir 100
kasim hadi 100
yolcu 2000
denizaslan 1000
bilmek 2500
aylin26 500
canan25 1000
nasirli-kalp 500
meleğim 500
SÜMEYRA 1000
LEYLA-1 1000
DİNCİ 200
SILA1 1000
MÜBAREK 1000
YURDAGÜL ÇETİN 3000
KWON_SALİM 1000
SEVDA HAFIZ 5000
MAZLUM KUL 1000
YILMAZCAN VE EŞİ 6000
KÜBRA85 1000
MYKABUS
BATAN GÜNEŞ 200
SEVGİLİ DİN KARDEŞLERİM ŞÜKÜRLERİMİZ DAİM OLSUN YÜCE MEVLAM YÜCE KATINDA KABUL VE MAKBUL ETSİN ALLAH C.C. EMANET OLUN HAYIRLI GÜNLER ŞÜKÜRLÜ GÜNLER SİZLERİN OLSUN

G

gülderen özdemir

(elhamdü lillahi rabbil alemiyne hamden kesiyran tayyiben mübaraken fihi ala külli halin hamden yüvafi niamehu ve yükafi meziydeh)
resulü ekrem (s.a.v)buyurdu:
her kim bu hamdi üç defa okursa hafaza melekleri:ey rabbimiz ,kulunun takdis ettiği hamdin künhüne vakıf değiliz. ne yazacağımızı bilemiyoruz hayrette kaldık derler Allah Teala meleklere cevaben (kulumun söylediği gibi yazınız ) buyurur.
hayırlı akşamlar şükürle duayla sağlıcakla kalın

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
şükürler olsun nimetlerine
her daim verdigin nefeslerine
bir günahkarım ben
tövbeyi eksik ettirme dilimden.

türkaslan

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleyküm düşünceniz için Allah cc razı olsun ben elhamdülillah çekmeyi bilmiyorum lütfen banada yardımcı olurmusunuz eğer kolay olursa 3000 tanede ben çekmek istiyorum ALLAH CC razı olsun şimdiden

ahsengazi

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı akşamlar bu gunler zor gunler gecırıyoruz aılece yınede sukuru bırakmamamk gerek dımı bende şimdilik 500 tane alayım duanızda bızlerıde unutmayın inş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt