Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şükür kampanyasi (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan gülderen özdemir
  • Başlangıç tarihi
G

gülderen özdemir

biz 2500 tane okuduk selam ve dua ile
ve aleyküm selam
sevgili kardeşim allah c.c. sizden ve ailenizden razı olsun yüce katında tüm ibadetlerinizle birlikte kabul etsin allah c.c. emanet olunuz
berat kandilinizde mübarek olsun şimdiden
hayırlı geceler

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
canim sanada hayirli geceler ne bileyim birden aklima orasi geldi herkes 5 dk şüküre ayirirsa diye düşündüm allah razi olsun canim tüm ibadetlerinle birlikte mevlam yüce katinda kabul etsin olur ne kadar istersen olur farektemez bende sayi olarak günlük öyle takip edemem diye herkes ne çekerse şükrederse amaç sayi değil rabbimize yürekten şükretmek ve dilimizin şükürede alişmasi allah c.c. Emanet olunuz öptüm canim berat kandilinde şimdiden mübarek olsun
haklısın canım emeğine sağlık. tabi amaç Rabbimizi anmak zikretmek. ben de bazen merdiven inerken çıkarken her inişte elhamdülillah derim. yürüken vs. hamdolsun Allahıma tüm nimetleri için. seninde mübarek olsun arkadaşım. Allaha emanet olun öpt. :a14:

G

gülderen özdemir

haklısın canım emeğine sağlık. tabi amaç Rabbimizi anmak zikretmek. ben de bazen merdiven inerken çıkarken her inişte elhamdülillah derim. yürüken vs. hamdolsun Allahıma tüm nimetleri için. seninde mübarek olsun arkadaşım. Allaha emanet olun öpt. :a14:

sağolasın canım arkadaşım yüce mevlam bütün yaptığımız ibadetlerimizizi yüce katında makbul eylesin AMİN binlerce şükürler olsun rabbimize sizde canım rabbime emanet olun bende öptüm görüşmek üzere:a14:

gülçin sağım

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar

selamün aleyküm arkadaşlar

merhaba ben aranıza bugün katıldım 15.08.2008 şimdiden sizlerin ve tüm islam aleminin tüm müminlerin berat kandili mübarekleyerek başlamak istiyorum.şükür kampanyanız gerçekten çok duygusal olmuş nefes aldığımız sürece bizi yaradana şükretmemiz gerektiğini hatırlattınız sağolun bende bu akşam 1000(bin) tane elhamdülillah çekeceğim benide aranıza alırsanız sevinirim.bizleri yoktan var eden yüce rabbim duası ve şükrü kabul olanlardan eylesin inşallah:a07:

G

gülderen özdemir

merhaba ben aranıza bugün katıldım 15.08.2008 şimdiden sizlerin ve tüm islam aleminin tüm müminlerin berat kandili mübarekleyerek başlamak istiyorum.şükür kampanyanız gerçekten çok duygusal olmuş nefes aldığımız sürece bizi yaradana şükretmemiz gerektiğini hatırlattınız sağolun bende bu akşam 1000(bin) tane elhamdülillah çekeceğim benide aranıza alırsanız sevinirim.bizleri yoktan var eden yüce rabbim duası ve şükrü kabul olanlardan eylesin inşallah:a07:
amin amin amin
selamün aleyküm sevgili kardeşim aramıza hoş geldin üyeliğin hayırlı ve daim olur inşaallah rabbimin buğünlerine çok şükür elhamdülillah tabiii seve seve aramıza alırız yüce mevlam yüce katında kabul etsin inşaallah allah c.c. emanet ol senin ve tüm islam aleminin berat kandilide mübarek olsun hayırlı kandiller

G

gülderen özdemir

Siz sevgili din kardeşlerimin ve tüm islam ailesinin kandilini en içten dileklerimle kutlar hayirlara vesile olmasini dilerim bu mübarek gecede yaptiğimiz şükürlerimizi tövbelerimizi ve de dualarimizi cenab i mevlam yüce katinda kabul ve makbul eylesin amin amin amin inşaallah allah .c. C. Emanet olunuz sağlicakla ve afiyetle kaliniz hayirli kandiller

Hüseyin06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum öncelikle böyle bir konu açtığınız için Allah C.C razı olsun sizden ve bu konuyu benimle paylaşan, bilgi veren arkadaşımdan da Allah C.C razı olsun kandiliniz mübarek olsun.

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın canım arkadaşım yüce mevlam bütün yaptığımız ibadetlerimizizi yüce katında makbul eylesin AMİN binlerce şükürler olsun rabbimize sizde canım rabbime emanet olun bende öptüm görüşmek üzere:a14:
selamün aleyküm
amin arkadaşım kandilin mübarek olsun. hamdolsun Rabbimin tüm nimetlerine. Rabbim seni en çok hamdeden kulları arasına yazsın inşallah. hayırlı geceler.

G

gülderen özdemir

Selamun aleykum öncelikle böyle bir konu açtığınız için Allah C.C razı olsun sizden ve bu konuyu benimle paylaşan, bilgi veren arkadaşımdan da Allah C.C razı olsun kandiliniz mübarek olsun.

ve aleyküm selam kardeşim sizdende allah razı olsun ve tüm muhammed ümmetinden rabbim razı olsun sizinde kandiliniz mübarek olsun rabbim hayırlara vesile etsin allah c.c. emanet olun sağlıcakla kalınız

G

gülderen özdemir

selamün aleyküm
amin arkadaşım kandilin mübarek olsun. hamdolsun Rabbimin tüm nimetlerine. Rabbim seni en çok hamdeden kulları arasına yazsın inşallah. hayırlı geceler.

ve aleyküm selam canım amin inşaallah hepimizin kandili mübarek olsun rabbim hayırlara vesile etsin amin amin sonsuzca hamdü senalar olsun rabbimize amin ainşaallah sizede hayırlı günler bereketli günler ve geceler sağlıcakla ve afiyetle kalınız öptümm :a14:

kwon_salim

Yasaklı Kullanıcı
Ben bin allah bin elhamdulillah bin allahu ekber inş çekeceğim allah hepimize hidayet versin tekkbirr

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum değerli kardeşim
ne güzel düşünmüşsün
ben de şimdilik 1000 taneyle başlamak istiyorum inşaallah
Selam ve dua ile....

yılmazcan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm
3 ooo ben
3 000 Hanımım
Selam ve dua ile.....

G

gülderen özdemir

Selamun aleykum değerli kardeşim
ne güzel düşünmüşsün
ben de şimdilik 1000 taneyle başlamak istiyorum inşaallah
Selam ve dua ile....

ve aleyküm selam canım kardeşim sizler kadar değilim yinede yüce rabbim hepimizin yaptığı tüm ibadetlerle birlikte şükürlerimizide yüce katında kabul ve makbul eylesin allah şükürlerinizide daim etsin allah c.c. emanet olun sağlıcakla kalın hayırlı günler selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt