ADALETIMAHZA
Kayıtlı Kullanıcı
RE: "SORULARLA DİNİMİZİ ÖĞRENELİMMİ?"
BEN YATSIDAN GECE YATANA KADAR KAZALAR İÇİN VAKİT ÇOK DEDİM YOKSA ÖMÜR ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ.ZATEN ONA BAKARSAN,NE KADAR KILSAK AZ ÇÜNKÜ 24 SAAT SONRANIN YA DA 1 SAAT SONRANIN GARANTİSİ YOK.BEN KARINCA MİSALİ YOLUNA DÜŞEYİM DE RABBİM NE KADAR ÖMÜR VERİRSE KAZALARIMI KILMAYA ÇALIŞIYORUM.TABİ BENİM DE AMACIM BORÇLARIMI BİTİRİP,NAFİLE YAPMAK DA BÖYLE KAZALARLA DA BORCUMUZU KESİN ÖDEDİK RAHATLIĞINDA DEĞİLİM,HERGÜN VE HER KAZA NAMAZININ ARDINDAN ALLAHIM AFFET VE KABUL ET DİYORUM.ALLAHA EMANET OL.B)
tugba_m yazdı:
Avukat yazdı:
BEN DE TAM TERSİ,TEHECCÜD ÜN YERİ AYRI,BORCU KAZA İÇİN VAKİT ÇOK.AMELLER NİYETLERE GÖRE YA,TEHECCÜD ÜN SEVABINI DA APAYRI.RABBİM HEPİMİZİN İBADETLERİNİ KABUL ETSİN.SONUNDA BİR ALLAHA YÖNELİYORUZ.MTETİK İ DE YORDUK,HAKKININ HELAL ETSİN.
vaktin çok olduğunu nerden biliyoruzki ablacım.Yarına çıkacakmıyız bakalım.Gün içerisinde vakit çokluğundan bahsediyorsan eğer Gün içerisinde ben zaten kılıyorum kaza namazlarımı her fırsatta.Hergün en az bir günlük bazen daha çok kaza kılıyorum.Ömürüm yeterse eğer bir an önce kaza namazlarımı bitirip sonrada sürekli nafile ibadet yapmak isterim.Üzerinde kaza borcuyla gitmek Allahın huzuruna daha kötü.Rabbimin rahmeti büyük,gece kalkıp nefsini yenmiş,şeytanı yenmiş huzuruna çıkmışsın kimbilir ne büyük sevaplar yazar Rabbim.
BEN YATSIDAN GECE YATANA KADAR KAZALAR İÇİN VAKİT ÇOK DEDİM YOKSA ÖMÜR ALLAHIN BİLECEĞİ İŞ.ZATEN ONA BAKARSAN,NE KADAR KILSAK AZ ÇÜNKÜ 24 SAAT SONRANIN YA DA 1 SAAT SONRANIN GARANTİSİ YOK.BEN KARINCA MİSALİ YOLUNA DÜŞEYİM DE RABBİM NE KADAR ÖMÜR VERİRSE KAZALARIMI KILMAYA ÇALIŞIYORUM.TABİ BENİM DE AMACIM BORÇLARIMI BİTİRİP,NAFİLE YAPMAK DA BÖYLE KAZALARLA DA BORCUMUZU KESİN ÖDEDİK RAHATLIĞINDA DEĞİLİM,HERGÜN VE HER KAZA NAMAZININ ARDINDAN ALLAHIM AFFET VE KABUL ET DİYORUM.ALLAHA EMANET OL.B)