Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam sizede hayırlı günler inşallah Allah(c.c)'ya emanet olunuz..

fatıma meral

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim

selamün aleyküm kardeşlerim

tabikide bayanlar .benimde ehliyetim var ve araba kullanıyorum araba kullandığım zaman erkeklerin zırt pırt kornaya basması beni ve babamı deli ediyo .tabi canım babam her gereksiz kornaya basanlarla kavga ediyo bi gün bi şey olcak diye çok korkuyorum bu nedenle babamla trafiğe çıkmıyorum .neden çoğu erkekler bayanların araba kullanmasına takmış durumda. kompleksli insanlar var .hakkaten bazıları çok kötü.bayanlar daha nazik ,daha kibar ve daha anlayışlı ama tabi sevgili abilerimizde yok degil .....ya böyle işte.

iklima_nur

Kayıtlı Kullanıcı
yok ya.bu kadr da haksızlık etmeyin ama.hadana aynen katılıyorum ben.:
B:B

RABİA86

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm...erkekler kendinden emin oldukları için hızlı ve cesur kullanıyolar ama kadınlar daha dikkatli kurallara uyarak kullanıyor bide bu erkekler kadınları beğenmiyo (sözüm meclisten dışarı)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Yav sizin bahsetmiş olduğunuz konu varya haziran ayında vardı Araba falan konusu bitti..
Ama yine de siz bilirsiniz:D

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Yav sizin bahsetmiş olduğunuz konu varya haziran ayında vardı Araba falan konusu bitti..
Ama yine de siz bilirsiniz:D
geri başlasın hem güzel bir konuydu erkekler daha iyi kullanır ama bayanlar daha dikkatli olmaya çalışırlar dikkatlide olamazlar değil mi?

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam...sizede hayırlı günler inşallah..

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SA.RESUL KARDEŞİM VALLA BEN BU FORMDAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.HAYIRLI GÜNLER DİYORSUN SONRA KAÇIYORSUN.ARABA KONUSUNU KAPATTIK,HADİ BAKALIM YENİ KONU BUL.FORMU YÖNETEN SENSİN:K

EL_ENSARİ

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM tabiki erkekler daha iyi kullanır.amaaaaaa bayanlar nazik oldukları için daha nazik ve daha dikkatli kullanıyorlar.onların hakkınıda yemiyelim bu arada.VESSELAM

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
SA.RESUL KARDEŞİM VALLA BEN BU FORMDAN HİÇBİRŞEY ANLAMADIM.HAYIRLI GÜNLER DİYORSUN SONRA KAÇIYORSUN.ARABA KONUSUNU KAPATTIK,HADİ BAKALIM YENİ KONU BUL.FORMU YÖNETEN SENSİN:K

Ve aleykümselam abla.bu forumu ilk açtığımda araba formu vardı ondan sonra ne konular geçti...:K
Tabi haliyle bilmeyenlerde bu foruma girince diyolarki

evet bence de erkekler veya bayanlar daha iyi komik oluyor:D:D

Ya aslında pek giremiyorum derslerim yoğun oluyor..Nasip olursa bu sene kazanacağım Allah(cc) izin verirse bide başka planlarım da var..
İnşallah yaparım bunları...Ama ilk hedefin tabiki sınavı kazanmak..(istediğim yer)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt