Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
iyi günler kardeşim sana Rabbim zıhın açıklığı versin Rabbimize emanet ol ekremee ben çıkıyorum

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum herkese hayirli sabahlar cumaniz mubarek olsun selam ve dua ile.. sitenin mudavimlerinden huzunlu_gurbet...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Umarim Herkes Iyidir Havalar Nasil Olursa Olsun Yeter Ki Sizin Havaniz Iyi Olsun Inşaallah...

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Hepinizin Günü Aydin Olsun Hava Kararik Olabilir Ama Içinizin Kararmasina Izin Vermeyin...BU SİZİN ELİNİZDE...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
buralarda hava açık hatta güneş bile var ama ısıtmıyo soğuktan donacaz:evet nasılsınız iyisinizdir inşaallah

iiisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum .istanbulda hava yağmurlu ve soğuk ama özledik RABBİM'İN rahmetini

r.sezer

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm hadi bakalım söyleyin Sizce erkeklermi yoksa Bayanlarmı iyi araba kullanırlar?
Bence tabiki erkekler

bence kadınlar, çünkü erkekler kavgaya daha çok meilli, özellikle aşırı trafilte, ama kadınlar öyle değil daha sakin ve dikkatlı:B

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Hamdolsun Gayet Iyiyim SİZLERDE İYİSİNİZ YA Hava Sabah Kararikti şimdi Biraz Açti Yağmurda Kesildi SOĞUKTA İDARE EDER...

aysunaydın

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.
İst da avrupa yakasında aldatıcı bir güneş aydınlığı var, evde donuyoruz, birtürlü ısınamıyoruz valla... Ekremeeee bize G. Anteptenbir avuç güneş yolla kalplerimiz ısınsın ablacığım :)

Betül YURDAKUL

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba

Merhaba

S.A ARKADAŞLAR BEN BETÜL
KAYSERİDEN ARANIZA YENİ KATILDIM
İTİRAF ETMELİYİM Kİ UZUN ZAMANDIR ARADIKLARIMI YENİ YENİ BULMAYA BAŞLADIM VE BULDUKLARIMLA İÇ HUZURA KAVUŞTUM.
KAVUŞTUGUM BU HUZURDA TŞK ETMEM GEREKEN İNSANLAR VAR İLK BAŞTA ARKADAŞIM ESRA BU SİTEYİ BENİMLE TANIŞTIRDIGI İÇİN DAHA SONRADA KİM OLDUGUNU BİLMEDİGİM SİZLER...
HERKESE BİNLERCE TEŞEKKÜR EDİYORUM
KISACA SÖYLEMEM GEREKİRSE BİR KELİMENİN BİLE İNSANI BU KADAR HUZURA GÖTÜRDÜGÜNÜ BİLMİYORUDM VE BUNU YENİ ANLADIGIM İÇİN HEM ÇOK SEVİNİYOR HEM ÇOK ÜZÜLÜYORUM.
SEVİNİYORUM ÇÜNKÜ ÖNÜMDEKİ KALAN ÖMRÜM ARTIK HUZURLU GEÇEÇEK
ÜZÜLÜYORUM ÇÜNKÜ 22 YILI Bİ BAKIMDA ÇOK BOŞ GEÇİRMİŞİM.....:(
ALLAHIN YARDIMI İLE ARTIK hERŞEY DAHA DOGRU VE GÜZEL OLACAK ÇOKŞÜKÜR
Lâ ilâhe illâllah Muhammedün Rasûlüllah

Essalâtu vesselâmu aleyke Yâ Rasûlallâh

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim.
fethiyeden sıcak,sımsıcak gönül dolusu muhabbetlerle sizlere selam olsun.ALLAHIMIN bizlere bahşeyledigi yeni bir günle sizlere merhaba.bu günü iyi degerlendirelimki,belki bu gün son günümüz olabilir.son anımız olabilir.onun için birazdan ölecekmişiz gibi hayata bakarsak,sıkıntıların,üzüntülerin ne kadar boş oldugunu anlarsınız.unutmayın yarını görecegimizin garantisi yok.gün bugün an bu an.kıymetini bilelim.:H:HB)B) selametle.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt