-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
tabi senin benden önce işten çıkmanı isterim incinur senden mahrum olmasın Allah rızkını başta biryerden versin inşaallah
Allah sabır ve afiyet versin. Allah izin verirse ben eşimin çalışmasını istemiyorum.
Ben çalışan bayanların çok zor durumda olduğunu biliyorum. Eşim çalışmayı istese bile çalışmasına izin vermem (Tabi Allahın izni ile)
Allah yar ve yardımcınız olsun
başüstüne.iyi nasıl olsun.Mahsun Kul Abla Incunur Nasil Selam Söyle Kendisine A.e.o
as.anşallah kardeşim çalışmaz.ama neyin ne olacağı belli değil.bende çalışmıyordum.ama şartlar değişti.hani araba ,ev için çalışmıyoruz.hedeflerimiz büyük değil.ekmek aslanın artık ağzında değil ,midesinde.eşim yüksek okul mezunu,3 dili var.ama hiçbirşeye yaramıyor.S.A EVLADIMBENDE SENİN FİKRİNE SAYGI DUYYORUM AMA BU DEVİRDE HAYAT ŞARTLARI COK ZOR HEMDE BİR BAYANDA BİLMELİ PARNIN NE ŞARTLARDA KAZANILDINI TABİ SÖZDE HEPİMİZ BİLİYORUZ AMA İÇİNE GİRMEYİNCE BELLİ OLMUYOR OLDUKCA DAHADA FAZLASI OLSUN DİYORUZ BİZ ACİZ KULAR HER NEDENSE OLANLA YETİNEMİYORUZSAYGILARIMLA
teşekkür ediyorum kardeşim benim Allah razı olsun sen nasılsınselamun aleykum mahsun kul ablacım ve tuğba ablacım inşallah rabbim gönlünüze göre verir mahsun kul ablacım rabbim senin içindekini biliyor inşallah eşin için bir kapı açar....
inşallah dualarımdasınız rabbimize emanetsiniz
selam ve dua ile inşallah
amin canım.inşallah.selamun aleykum mahsun kul ablacım ve tuğba ablacım inşallah rabbim gönlünüze göre verir mahsun kul ablacım rabbim senin içindekini biliyor inşallah eşin için bir kapı açar....
inşallah dualarımdasınız rabbimize emanetsiniz
selam ve dua ile inşallah
Selamün aleyküm...Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah..
Aleykümselam kardeşim.Cümlemizin inşaAllah.Uzun zamandır ziyaret edemiyorum sitemizi.Sınav haftası şu aralar da.Bu bölüm amma aktifmiş yaw.Güzel bir forum,hoş düşünce.Tebrik ediyorum:G
a.s haftanın ilk günü en güzel sevapları işlemenizle geçsin işallah a.e.oEsselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu arkadaşlar.Ya yoksa ben mi nazar değdirdim Bu forum boş kalmış.Herkesin hali keyfi yerindedir inşaAllahu teala.Allah'a emanat olun.