Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
tabi senin benden önce işten çıkmanı isterim incinur senden mahrum olmasın Allah rızkını başta biryerden versin inşaallah

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sabır ve afiyet versin. Allah izin verirse ben eşimin çalışmasını istemiyorum.
Ben çalışan bayanların çok zor durumda olduğunu biliyorum. Eşim çalışmayı istese bile çalışmasına izin vermem (Tabi Allahın izni ile)

Allah yar ve yardımcınız olsun

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
çok iyi yaparsınız evli bir bayanı mecbur olmadığı sürece çalışmasını anlamıyorum hiç

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Mahsun Kul Abla Incunur Nasil Selam Söyle Kendisine A.e.o

susuzyaz

Kayıtlı Kullanıcı
İnşallah rabbim çalışmak zorunda bırakmaz.

bezmi safa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sabır ve afiyet versin. Allah izin verirse ben eşimin çalışmasını istemiyorum.
Ben çalışan bayanların çok zor durumda olduğunu biliyorum. Eşim çalışmayı istese bile çalışmasına izin vermem (Tabi Allahın izni ile)

Allah yar ve yardımcınız olsun

S.A EVLADIMBENDE SENİN FİKRİNE SAYGI DUYYORUM AMA BU DEVİRDE HAYAT ŞARTLARI COK ZOR HEMDE BİR BAYANDA BİLMELİ PARNIN NE ŞARTLARDA KAZANILDINI TABİ SÖZDE HEPİMİZ BİLİYORUZ AMA İÇİNE GİRMEYİNCE BELLİ OLMUYOR OLDUKCA DAHADA FAZLASI OLSUN DİYORUZ BİZ ACİZ KULAR HER NEDENSE OLANLA YETİNEMİYORUZSAYGILARIMLA

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
S.A EVLADIMBENDE SENİN FİKRİNE SAYGI DUYYORUM AMA BU DEVİRDE HAYAT ŞARTLARI COK ZOR HEMDE BİR BAYANDA BİLMELİ PARNIN NE ŞARTLARDA KAZANILDINI TABİ SÖZDE HEPİMİZ BİLİYORUZ AMA İÇİNE GİRMEYİNCE BELLİ OLMUYOR OLDUKCA DAHADA FAZLASI OLSUN DİYORUZ BİZ ACİZ KULAR HER NEDENSE OLANLA YETİNEMİYORUZSAYGILARIMLA
as.anşallah kardeşim çalışmaz.ama neyin ne olacağı belli değil.bende çalışmıyordum.ama şartlar değişti.hani araba ,ev için çalışmıyoruz.hedeflerimiz büyük değil.ekmek aslanın artık ağzında değil ,midesinde.eşim yüksek okul mezunu,3 dili var.ama hiçbirşeye yaramıyor.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum mahsun kul ablacım ve tuğba ablacım inşallah rabbim gönlünüze göre verir mahsun kul ablacım rabbim senin içindekini biliyor inşallah eşin için bir kapı açar....
inşallah dualarımdasınız rabbimize emanetsiniz
selam ve dua ile inşallah​

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum mahsun kul ablacım ve tuğba ablacım inşallah rabbim gönlünüze göre verir mahsun kul ablacım rabbim senin içindekini biliyor inşallah eşin için bir kapı açar....​

selam ve dua ile inşallah
teşekkür ediyorum kardeşim benim Allah razı olsun sen nasılsın

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum mahsun kul ablacım ve tuğba ablacım inşallah rabbim gönlünüze göre verir mahsun kul ablacım rabbim senin içindekini biliyor inşallah eşin için bir kapı açar....​

selam ve dua ile inşallah
amin canım.inşallah.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...
Bir hadis-i şerif yazayım dedim..

Âişe radıyallahu anhâ’dan rivayet edildiğine göre, Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:

“Kur’an’ı gereği gibi güzel okuyan kimse, vahiy getiren şerefli ve itaatkâr meleklerle beraberdir. Kur’an’ı kekeleyerek zorlukla okuyan kimseye de iki kat sevap vardır.”

Buhârî, Tevhîd 52; Müslim, Müsâfirîn 243. Ayrıca bk. Ebû Dâvud, Salât 349; Tirmizî, Fezâilu’l-Kur’ân 13; İbni Mâce, Edeb 52

Hadisten Öğrendiklerimiz

1. Kur’ân-ı Kerîm hâfızı olmak en büyük nimetlerden ve faziletlerdendir.

2. Kur’an’ı okumak ve anlamakda ehil olanlar en faziletli kimselerdir.

3. Kur’an ehli olanlar, kıyamet gününde elçi meleklerle veya peygamberlerle beraber olacaklardır.

4. Kekeleyerek de olsa, meşakkat de çekilse Kur’an okuma gayreti içinde olmak gerekir.

5. Kur’an’ı kekeleyerek okuyan ve zorluklara katlananlara iki ecir vardır. Bu ecirlerden biri Kur’an okuma ecri, diğeri de çektiği meşakkatin ecridir.

6. Kur’an okumakta ehil olanların ecri hadsiz hesapsızdır. Meleklerle veya peygamberlerle beraber olmak ise en yüksek mertebede bulunmak anlamına gelir.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah..

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Tüm islam aleminin cuması mübarek olsun inşallah..

Aleykümselam kardeşim.Cümlemizin inşaAllah.Uzun zamandır ziyaret edemiyorum sitemizi.Sınav haftası şu aralar da.Bu bölüm amma aktifmiş yaw.Güzel bir forum,hoş düşünce.Tebrik ediyorum:G

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Aleykümselam kardeşim.Cümlemizin inşaAllah.Uzun zamandır ziyaret edemiyorum sitemizi.Sınav haftası şu aralar da.Bu bölüm amma aktifmiş yaw.Güzel bir forum,hoş düşünce.Tebrik ediyorum:G

Teşekkür ederim..Allah(c.c) razı olsun inşallah....Hayırlı günler..

Sabrinnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu arkadaşlar.Ya yoksa ben mi nazar değdirdim:( Bu forum boş kalmış.Herkesin hali keyfi yerindedir inşaAllahu teala.Allah'a emanat olun.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu arkadaşlar.Ya yoksa ben mi nazar değdirdim:( Bu forum boş kalmış.Herkesin hali keyfi yerindedir inşaAllahu teala.Allah'a emanat olun.
a.s haftanın ilk günü en güzel sevapları işlemenizle geçsin işallah a.e.o

masumkız

Kayıtlı Kullanıcı
slm arkadaslar

slm arkadaslar

evet cok guzel bı soru bence bayanlarda guzel kullanabılır arabayı bende suan ehlıyete gıdıyorum ıns alıcam ehlıyetı erkeklere bıyonden katılıyorum bazı bayanlar trafıkte gercektende ınsanı delırtecek tarzda kullanıyolar arbaları bu konuda katılıyorum ama asla erkeklerle kadınları bır tutmak gerekmez erkekler her zman bı adım ondedır fıtrat geregıde boyledır bız bayanlar kabul edemesekte:)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam....Allah(c.c) bizleri doğru yoldan ayırmöasın inşallah...
Şahsen ben biraz yoğun olduğum için giremiyorum...(Ders gibi)

Hayırlı günler..

iklima_nur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.evet bende handana katılıyorum.kadınlarda çok güzel araba kullanıyor. lütfen yaniiii

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt