Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam abla.bu forumu ilk açtığımda araba formu vardı ondan sonra ne konular geçti...:K

Tabi haliyle bilmeyenlerde bu foruma girince diyolarki

evet bence de erkekler veya bayanlar daha iyi komik oluyor

Ya aslında pek giremiyorum derslerim yoğun oluyor..Nasip olursa bu sene kazanacağım Allah(cc) izin verirse bide başka planlarım da var..

İnşallah yaparım bunları...Ama ilk hedefin tabiki sınavı kazanmak..(istediğim yer)
İNŞALLAH.RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.OKU ABLACIM OKU ABLAN GİBİ CAHİL OLMA:KHA BU ARADA BAYANLAR DAHA İYİ KULLANIYOR:K

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
İNŞALLAH.RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.OKU ABLACIM OKU ABLAN GİBİ CAHİL OLMA:KHA BU ARADA BAYANLAR DAHA İYİ KULLANIYOR:K

Estağfirullah abla o nasıl söz ...

Bence erkekler iyi kullanır ama bayanlarda iyi kullanır peki kim iyi kullanır işte o tartışılır...:evet

nediyom yav ben :K

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
İNŞALLAH.RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.OKU ABLACIM OKU ABLAN GİBİ CAHİL OLMAHA BU ARADA BAYANLAR DAHA İYİ KULLANIYOR

selamün aleyküm.
evet bayanlar daha iyi kullanıyorlar.!!!!!!!!!!!
öyle iyi kullanıyorlarki yıpranmasın diye arabaya bile binmiyorlar.:K
ve yine öyle iyi kullanıyorlarki arkadan gelen araca yol vereyim derken kaldırım şoforu oluyorlar:K
ve yine öyle iyi kullanıyorlarki sag sinyali yakıp sola dönüş yapıyorlar:K
eeeeeeeee bu kadar iyi kullanmadan sonra trafik ışıklarında 1 saat dinlenme molası veriyorlar.:K
aman ha keyiflerini bozmayalım,çünkü onlar en iyi şoförler demiiiiiiiiiiiiiiiiiii?????????

fanidunya

Kayıtlı Kullanıcı
:H selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız sıhattemisiniz allaha emanet olun bizlere dua edermi siniz :H

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
VE ALEYKÜMSELAM...Allah(c.c) çok şükür iyiyiz ya siz nasılsınız....
İnşallah...Dualarla buluşalım..Hayırlı günler..
ÇOK ŞÜKÜR İYİYİZ.DUALARIMIZ SİZİNLE.:evetARABA DEMİŞKEN SİZCE EŞİNİZİN YANINA HANIMIMI ANNESİMİ OTURMALI.KAYINVALİDEM BENDEN ÖNCE KURULUYORDA:K

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
hımm güzel bir konu haydi Tartışın bakalım bende dersime gidiyorum..
Allah(c.c)'ya emanet olun..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Kaynanalar oğullarını ömrü hayatları boyunca asla paylaşamazlar bir nevi sahiplenme iç güdüsü ama bence kaynana arkada oturmalı gelin önde eğer kayınpederde varsa o zaman gelin-kaynana arkada baba-oğlu önde oturmalı
selametle:H

RANAA

Kayıtlı Kullanıcı
Bencede eş oturmalı.Valla benim kaynanam ben varken asla oturmaz öne.ben sevmem öle şeyi diyo bana.ben kötü kaynanamıyım dio.Benim kendi annem oturuyo öne

fanidunya

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam bence erkeklerde kadınlarda ii kullanıyo ama sadece dikkat etmiyorlar dikkat etseler bu kadar kaza olmaz yada hayırlısı yaa allaha emanet olun hayırlı gunler :B:B

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm...Ya şimdi gelinlerde birgün kaynana olcak...kaynanalarda gelinken kesin şunu diyolardır..

Yav biz çok çektik kaynana olunca bizde gelinlerimize çektirelim..:D (tabi şaka)

Ama ben kaynana mı haklı? gelinmi haklı? denir ya nebilim...Öyle kaynana gelinler varki çok iyiler...Diğerlerine de ALLAH(C.C) HİDAYET NASİP ETSİN İNŞALLAH..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
:Aevet eşim kapıyı açıp hadi bakalım önce kim koşucak diye dalga geçiyor:K
:Khem ağlamışsın hem gülmüşsün biraz daha gül

kemer5guea5ur9.jpg

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..CÜmleten cumanız mübarek olsun inşallah..Hayırlı günler..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Hepimizn Cuma Bayrami Mübarek Olsun Iyiz Tuğba Abla Sen Nasilsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt