hüzün kelebeği
Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..
Selamün aleyküm..
merhaba müslüman kardeşlerim iyisinizdr inşallah bu siteye fırsat buldukça giriyorum ve benim için ayrı bir yerde bu site hiç polemik yok herkez birbiriyle çok saygılı ve allahın adını anarak konuşuyor herkez ..bu sitede olabildiğim için çok şanslı hissediorum kendimi
hoşbulduk.. nasılsınız iyimisiniz..
Allah bu siteyi bu formu kuranlardan razı olsun çok kısa süreden beri takip ediyorum elimden geldiği işlerden fırsat buldukça mutlaka takip ediyorum sizlerle olmak çok hoş, hepiniz kalın dua ile
hamdolsun cok iyiym siz nasıl bu siteyle tanıştınız.
dini forum olarak arama yaptığım sırada gözüme çarptı.. bi süre inceledim sonra üye olmaya karar verdim..
çok şükür bende iyiyim..
inşallah.. seviyeli ve sıcak muhabbetler olduğu sürece ve kısmetse bende burdayım..
merhaba kardeşim hoşgeldiniz hakiketen dediginiz gibi bende kendimi şanslı hissediyorum.cok güzel bir aile olduk burada.nasılsınız
iyiyim hamdolsun
bu site gerçekten ferahlık verior bana girdiğim zamanlar içindeki dini bilgiler bu site üyelerine ferahlık verior bence dedikodudan uzak ikiyüzlülükten uzak bir ortam istiyorum burada bulacağım bu ortamı inanıorum
evet kardeşim Rabbimizin Kuranın Peygamberilerin nurları kalbimize yansıyor açtığımda içim nasıldı şimdi ferahladım. huzur buluyor insna. zamanla daha çok alışıyor insan siteye.iyiyim hamdolsun
bu site gerçekten ferahlık verior bana girdiğim zamanlar içindeki dini bilgiler bu site üyelerine ferahlık verior bence dedikodudan uzak ikiyüzlülükten uzak bir ortam istiyorum burada bulacağım bu ortamı inanıorum
evet kardeşim Rabbimizin Kuranın Peygamberilerin nurları kalbimize yansıyor açtığımda içim nasıldı şimdi ferahladım. huzur buluyor insna. zamanla daha çok alışıyor insan siteye.
inşallah kardeşim sizlere hayırlı geceler ben cıkıyorum inşallah görüşmek üzere.