Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba müslüman kardeşlerim iyisinizdr inşallah bu siteye fırsat buldukça giriyorum ve benim için ayrı bir yerde bu site hiç polemik yok herkez birbiriyle çok saygılı ve allahın adını anarak konuşuyor herkez ..bu sitede olabildiğim için çok şanslı hissediorum kendimi

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba müslüman kardeşlerim iyisinizdr inşallah bu siteye fırsat buldukça giriyorum ve benim için ayrı bir yerde bu site hiç polemik yok herkez birbiriyle çok saygılı ve allahın adını anarak konuşuyor herkez ..bu sitede olabildiğim için çok şanslı hissediorum kendimi

merhaba kardeşim hoşgeldiniz hakiketen dediginiz gibi bende kendimi şanslı hissediyorum.cok güzel bir aile olduk burada.nasılsınız

gurakarcem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bu siteyi bu formu kuranlardan razı olsun çok kısa süreden beri takip ediyorum elimden geldiği işlerden fırsat buldukça mutlaka takip ediyorum sizlerle olmak çok hoş, hepiniz kalın dua ile

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
dini forum olarak arama yaptığım sırada gözüme çarptı.. bi süre inceledim sonra üye olmaya karar verdim..

çok şükür bende iyiyim..

ben yaklaşık 6 ay oldu bu siteye üye olalı kopamıyorum hem sitedeki arkadaşlarımız olsun site yöneticilerimiz olsun cok hepsinden cok memnunum.sizde memnun olacaksınız eminim.inşallah güzel paylaşımlarda bulunuruz hep beraber

hüzün kelebeği

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah.. seviyeli ve sıcak muhabbetler olduğu sürece ve kısmetse bende burdayım..

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kardeşim hoşgeldiniz hakiketen dediginiz gibi bende kendimi şanslı hissediyorum.cok güzel bir aile olduk burada.nasılsınız

iyiyim hamdolsun
bu site gerçekten ferahlık verior bana girdiğim zamanlar içindeki dini bilgiler bu site üyelerine ferahlık verior bence dedikodudan uzak ikiyüzlülükten uzak bir ortam istiyorum burada bulacağım bu ortamı inanıorum

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyim hamdolsun
bu site gerçekten ferahlık verior bana girdiğim zamanlar içindeki dini bilgiler bu site üyelerine ferahlık verior bence dedikodudan uzak ikiyüzlülükten uzak bir ortam istiyorum burada bulacağım bu ortamı inanıorum

gercektende düşündügünüz gibi inşallah cok güzel paylaşımlarda bulunacaz sizlerle tanıştıgıma cok memnun oldum üyeliginiz daim olur inşallah.ben şimdilik cıkıyorum size hayırlı geceler görüşmek üzere

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
iyiyim hamdolsun
evet kardeşim Rabbimizin Kuranın Peygamberilerin nurları kalbimize yansıyor açtığımda içim nasıldı şimdi ferahladım. huzur buluyor insna. zamanla daha çok alışıyor insan siteye.

gülkoksam

Kayıtlı Kullanıcı
evet kardeşim Rabbimizin Kuranın Peygamberilerin nurları kalbimize yansıyor açtığımda içim nasıldı şimdi ferahladım. huzur buluyor insna. zamanla daha çok alışıyor insan siteye.

inşallah daha çok vakit ayıracam bu siteye çünkü tam benim istediğim bir site burası polemikten uzak..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt