Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (1 Kullanıcı)

ebralim

Kayıtlı Kullanıcı
slm ebral ben nasılsınız gününüz güzel geçsin ........

rojda44

Kayıtlı Kullanıcı
herkese iyi günler ben yeni sayılırım aranızda anlamadığım bişi var yanlız sohbet derken hani bi konu seçip onun üzerine konuşmamı yoksa öylesine şeyler üzerinemi yoksa kişiselmi a.e.o.

KAPTAN_BARAN

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm hayırlı akşamlar hepinize benim bir sorum olucaktı aklıma takıldı yarınki Miraç Kandili'nde Oruç tutarken nasıl niyet ederiz bilgi verirseniz sevnirim tekrar hayıtlı akşamlar

~~sule~~

Kayıtlı Kullanıcı
benide alın aranıza sizlerle dostluk kurmak istiyorum...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Herkese hayırlı günlerr ben siteyi kuran yöneten emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun.teşekkür etmemin sebebi:ben geçen bir zamanda dua bölümüne saçımda olan egzama için dua istemiştim doğduğum zamandan beri vardı gitmediğim doktor kalmadı Allah razı olsun ki sizin dualarınız sayesinde Allahıma çok şükür sağlığıma kavuştum hepinizden Allah razı olsun selam ve duanız eksik olmasın tekrar teşekkürler....:)

Ne güzel bu site de herkes birbirine yardımcı olur inşallah...Rabbime emanetsiniz inşallah...

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm hayırlı akşamlar hepinize benim bir sorum olucaktı aklıma takıldı yarınki Miraç Kandili'nde Oruç tutarken nasıl niyet ederiz bilgi verirseniz sevnirim tekrar hayıtlı akşamlar

Ve aleykümselam...Benim bildiğim normal oruç niyetine oluyor..Ama sorularınızı sorularla islamiyet bölümüne sorarsanız daha aydınlatıcı bilgiler alabilirsiniz inşallah..Hayırlı günler..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
herkese iyi günler ben yeni sayılırım aranızda anlamadığım bişi var yanlız sohbet derken hani bi konu seçip onun üzerine konuşmamı yoksa öylesine şeyler üzerinemi yoksa kişiselmi a.e.o.

Size de iyi günler inşallah...Bir konu üzerinde de sohbet olabilir...siyaset hariç ..

Allah(c.c)'ya emanet olun inşallah.

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm..Cümleten hayırlı akşamlar inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt