resul acer kardeş biz birbirimize kardeş diyelim çünkü ikimizde biraz küçüğüz.a.e.o.:KSelamün aleyküm abi sen kaç kişi oldun ya:K
davette bir sürü sen olcaksın ozman:H
resul acer kardeş biz birbirimize kardeş diyelim çünkü ikimizde biraz küçüğüz.a.e.o.:KSelamün aleyküm abi sen kaç kişi oldun ya:K
davette bir sürü sen olcaksın ozman:H
tama mlkardeşimmm isminize layık olma dileğiyle.a.e.ohadii yaa ozman kardeşim diyim genelde küçük olduğum için abi abla iyi ozman kardeşim..:H
s.a kardeşim hayırlı olur işallah.eğer üstünde atatürk yazan para takarlarsa anlaki benimdir.eğer paranın üstünde atatürk yoksa ozaman ben değilimdir.:K a.e.o
Ve aleykümselam... Abla nerde düğünün ? hemde çok isterdim gelmeyi..Yabancı birisi takı takarsa anlaki benim... falan(bide ben dilmişim):K
Ozaman hep dua ederim inşallah ..Bu arada nezmandı düğününüz...?
sa.sağol ablacım ama komşu olsaydık bile gelemezdin.çünkü sadece bayanlar olucak:K:Ksende anneni gönderirdin demi :eveteğer mevlüde 14 15 yaş gibi gösteren biri gelsie o benimdir. şaka bi yana yakın olsaydım inanki gelirdim yakın dediğimde karşı bina falan olsaydı.ama antepten gelemem.a.e.o :A
evet kardeş gönderirim annem sever zaten mevlütleri özellikle ilahili mevlütleri.a.e.osa.sağol ablacım ama komşu olsaydık bile gelemezdin.çünkü sadece bayanlar olucak:K:Ksende anneni gönderirdin demi :evet
TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR
a.s sanada hayırlı akşamlarherkese selamunaleykum hayirli aksamlar ....
selamün aleyküm nasılsın kardeşlerim bu bölüme girdim mi mutlaka gülecek birşeyler görüyorum ne espritüel arkadaşlarımız var