-Ammar Bin Yasir-
Kayıtlı Kullanıcı
rabbim Yardimcin Olsun Rizkini Başka Bir Yoldan Versinde Inşaallah Evinin Hanimi Olursun
TAMAM DOĞRU .YA KUSURA BAKMA.MUTLAKA DENİCEM.SAĞOL.
selamun aleyküm allah dostları ben yeni üyeyim.aranızda olmaktan ve bilgilerime bilgi katacağımdan dolayı da mutluyum.
allaha emanet olun.iyi dersler
Ve aleykümselam abla....Sanada günaydın ..İyiyiz bakalım...
Dersim var :!yine çıkıyorum..:H:H
selamun aleyküm kuzucuuukkkk.günaydın günaydın günaydın.nasılsınız bakalım.
teşekkürler sağol resul kardeşim yaşını bilmiyorum ama ben 32 yaşındayım
Selamun Aleyküm.resul Sen Hayirli Günler Deyip çikiyosun Bizde Burda Kendi Kendimize Sohbet Ediyoruz.düğüne Gelecekmisin.bak Gelmem Deme Ablanin Düğününe Külahlari Değişiriz.
s.a kardeşim hayırlı olur işallah.eğer üstünde atatürk yazan para takarlarsa anlaki benimdir.eğer paranın üstünde atatürk yoksa ozaman ben değilimdir.:K a.e.oSelamun Aleyküm.resul Sen Hayirli Günler Deyip çikiyosun Bizde Burda Kendi Kendimize Sohbet Ediyoruz.düğüne Gelecekmisin.bak Gelmem Deme Ablanin Düğününe Külahlari Değişiriz.
eğer mevlüde 14 15 yaş gibi gösteren biri gelsie o benimdir. şaka bi yana yakın olsaydım inanki gelirdim yakın dediğimde karşı bina falan olsaydı.ama antepten gelemem.a.e.o :Aya aslında canım sıkkın.adak adamıştım.evimde mevlüt okutucam diye.gelgelelim.mevlüde gelecek kişiler yan çiziyor.daha önce ,gün yapardım ki yapmıyorum artık,ev tıklım tıklım dolardı ama şimdi gelmemek için bahane üretiyorlar.güya çok geniş çevrem var.ah ah çevremi nekadar yanlış seçmişim.akşam aklıma geldiniz hepiniz,keşke hepimiz komşu olsaydıkda mevlüdüme gelseydiniz.ya çok güzel olurdu.