Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sohbet meydanI (2 Kullanıcı)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
ya aslında canım sıkkın.adak adamıştım.evimde mevlüt okutucam diye.gelgelelim.mevlüde gelecek kişiler yan çiziyor.daha önce ,gün yapardım ki yapmıyorum artık,ev tıklım tıklım dolardı ama şimdi gelmemek için bahane üretiyorlar.güya çok geniş çevrem var.ah ah çevremi nekadar yanlış seçmişim.akşam aklıma geldiniz hepiniz,keşke hepimiz komşu olsaydıkda mevlüdüme gelseydiniz.ya çok güzel olurdu.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
ya aslında canım sıkkın.adak adamıştım.evimde mevlüt okutucam diye.gelgelelim.mevlüde gelecek kişiler yan çiziyor.daha önce ,gün yapardım ki yapmıyorum artık,ev tıklım tıklım dolardı ama şimdi gelmemek için bahane üretiyorlar.güya çok geniş çevrem var.ah ah çevremi nekadar yanlış seçmişim.akşam aklıma geldiniz hepiniz,keşke hepimiz komşu olsaydıkda mevlüdüme gelseydiniz.ya çok güzel olurdu.

yazdıklarını okuyunca bir an bende düşündüm ablacım keşke komşu olsaydık ne güzel olurdu.koşa koşa gelirdik :A
inşallah rabbim ahitette komşu eder cennet bahçelerinde buluşuruz
rabbim inşallah cennetine kabul eder....:A

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
mevlite gelenlere ikramda bulunursanız belki komşularınız koşarak gelir komşunuz olsaydım ben ikramda olmasa gelirdim ablacım :)ama uzaktayız

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
mevlite gelenlere ikramda bulunursanız belki komşularınız koşarak gelir komşunuz olsaydım ben ikramda olmasa gelirdim ablacım :)ama uzaktayız
canımbenim.tabiki ikram var.ama onun için geliceklerse hiç gelmesinler.5-10 kişide olsa yapıcam.biliyorum bu sitedeki herkesin koşa koşa geleceğini biliyorum.

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
yanlış ablama ablacım daha önce gün yaptığın zaman geliyorlarmış ya o yüzden şaka maksatlı söledim bizim apartmandada cuma günleri kuran okunuyordu altın günü gibi de oluyordu sonra sadece kuran olsun dedik bi hafta sürdürebildik belkide boş şeylere ibadetten daha çok vakit ayırıyor insanoğlu
Allah mevlütünü kabul etsin sevabıda kat kat olur inşallah Allaha emanet olunuz

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
yanlış ablama ablacım daha önce gün yaptığın zaman geliyorlarmış ya o yüzden şaka maksatlı söledim bizim apartmandada cuma günleri kuran okunuyordu altın günü gibi de oluyordu sonra sadece kuran olsun dedik bi hafta sürdürebildik belkide boş şeylere ibadetten daha çok vakit ayırıyor insanoğlu
Allah mevlütünü kabul etsin sevabıda kat kat olur inşallah Allaha emanet olunuz
YOK CANIM YANLIŞ ANLAMADIM.NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLADIM.BÜŞRA SANIRIM ADIN.BÜŞRACIM DAHA KÖTÜSÜNÜ SÖYLEYEYİM SANA.BİZİM MAHALLEDE DE HER HAFTA KURAN OKUNUR.AMA BURAYA HERKES GİDEMEZ.1.EVSAHİBİ OLUCAKSIN2KİRACI OLMICAKSIN ,KİRACILARA SELAM BİLE VERMİYORLAR.RABBİM ISLAH ETSİN.EEE BENDE KİRACIYIM:A

bbuussrraa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ıslah etsin hepsini ablacım Allah olmayanlarada ev nasip etsin ama ev sahibi olmakla bitmiyor 99 depreminde kaç kişi kaybetti evini hemde mezarları oldu evleri bugün varız yarın yokuz ne oldum dememeli neolcam demeli

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ıslah etsin hepsini ablacım Allah olmayanlarada ev nasip etsin ama ev sahibi olmakla bitmiyor 99 depreminde kaç kişi kaybetti evini hemde mezarları oldu evleri bugün varız yarın yokuz ne oldum dememeli neolcam demeli
ONLAR DÜNYADA MEKAN,AHİRETTE İMAN DİYORLAR.AMA BENDE,DÜNYADA İMAN AHİRETTE MEKAN DİYORUM.:B

EBRARNISA

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM ABLACIĞIM. ÜZÜLMENE GEREK YOK . SEN ONLARA KARŞI SABIRLI OL VE DUA ETMEYE DEVAM ET. KALPLERİ AÇACAK OLAN RABBİNDİR.
BİRDE BAZI KESİMLERDE SOHBET DEYİNCE İNSANLAR BİR ADİM GERİYE ÇEKİLİYOR. SIKICI , HEP AYNI ŞEYLERİN OKUNUP ANLATILDIĞI YERLER , BİZ ZATEN BUNLARI BİLİYORUZ HAVALARI OLUYOR.
HALBUKİ SOHBET SA HA BE KELİMELERİNDEN OLUŞUYOR VE HEMEN HEMEN AYNI ANLAMA GELİYOR.
SAHABE KİMDİ ?
PEYGAMBER EFENDİMİZ ARKADAŞLARI , DOSTLARI...
BİZLERDE ONLARIN İZİNDEN VE EBEDİ DOSTLUKLAR İÇİN ALLAHIMIZI SEVMEK VE SEVDİRMEK İÇİN BU ORTAMLARDA BİR ARAYA GELİRİZ. O ' NU TANIR VE TANITIRIZ Kİ DAHA ÇOK SEVELİM. KİŞİ TANIMADIĞINA YABANCIDIR...
DEMEM ODUR Kİ BU TÜR ORTAMLARA İŞTİYAKI ARTTIRMAK İÇİN
DAVETTE BULUNURKEN MESELA ÇAYA DAVET EDİYORUM V.S ŞEKLİNDE YAPILABİLİR.
PROĞRAM AKIŞI ALIŞILMIŞTAN FARKLI OLABİLİR
AYET, HADİS VE HİKAYELER İLE MÜJDELEYİCİ KONULARA DEĞİNİLEBİLİR.
ÇOK UFAK AMA GÖNÜL ALICI HEDİYE YADA SÜPRİZLER HAZIRLANABİLİR.
HOŞGÖRÜNÜZE SIĞINARAKTAN BENİMKİ BİR ÖNERİ ;AKIL VERMEK GİBİ OLMASIN. SELAM VE DUA İLE KALIN........

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
hiç Düşünmeden Zevkle Gelirdim Ablacim Keşke Olsada Gelsem Bide çalişiyorum Ya Sohbetlerden De Geri Kaliyoorum çok Canim Sikiliyo O Zaman

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM ABLACIĞIM. ÜZÜLMENE GEREK YOK . SEN ONLARA KARŞI SABIRLI OL VE DUA ETMEYE DEVAM ET. KALPLERİ AÇACAK OLAN RABBİNDİR.
BİRDE BAZI KESİMLERDE SOHBET DEYİNCE İNSANLAR BİR ADİM GERİYE ÇEKİLİYOR. SIKICI , HEP AYNI ŞEYLERİN OKUNUP ANLATILDIĞI YERLER , BİZ ZATEN BUNLARI BİLİYORUZ HAVALARI OLUYOR.
HALBUKİ SOHBET SA HA BE KELİMELERİNDEN OLUŞUYOR VE HEMEN HEMEN AYNI ANLAMA GELİYOR.
SAHABE KİMDİ ?
PEYGAMBER EFENDİMİZ ARKADAŞLARI , DOSTLARI...
BİZLERDE ONLARIN İZİNDEN VE EBEDİ DOSTLUKLAR İÇİN ALLAHIMIZI SEVMEK VE SEVDİRMEK İÇİN BU ORTAMLARDA BİR ARAYA GELİRİZ. O ' NU TANIR VE TANITIRIZ Kİ DAHA ÇOK SEVELİM. KİŞİ TANIMADIĞINA YABANCIDIR...
DEMEM ODUR Kİ BU TÜR ORTAMLARA İŞTİYAKI ARTTIRMAK İÇİN
DAVETTE BULUNURKEN MESELA ÇAYA DAVET EDİYORUM V.S ŞEKLİNDE YAPILABİLİR.
PROĞRAM AKIŞI ALIŞILMIŞTAN FARKLI OLABİLİR
AYET, HADİS VE HİKAYELER İLE MÜJDELEYİCİ KONULARA DEĞİNİLEBİLİR.
ÇOK UFAK AMA GÖNÜL ALICI HEDİYE YADA SÜPRİZLER HAZIRLANABİLİR.
HOŞGÖRÜNÜZE SIĞINARAKTAN BENİMKİ BİR ÖNERİ ;AKIL VERMEK GİBİ OLMASIN. SELAM VE DUA İLE KALIN........
AS.KARDEŞİM.VALLA ÇOK MANTIKLI.DENİCEM.HABER VERİRİM.ALLAH RAZI OLSUN AMA YALANA GİRMEZMİ.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt