Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ŞİRK İÇEREN SÖZLERE ÖRNEKLER. (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

cicek_03122007004036.jpg

yunusemre82

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razi olsun kardesim bu forumdan cok faydalanacagimi umuyorum dua edin bu aciz icin :((

N

NESİM

Çok güzel acıklanmıs...Allah c.c razı olsun.... böyle bı kıtap da vardır arkdaslar ...İNSANI UÇURUMA GÖTÜREN SÖZLER....[B]bi bakın istersenız tavsıye ederım..[/B]

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
vallahi çok güzel bi bi yazıydı kendi adıma söyliyim beni çok aydınlattı.ALLAH senden razı olsun kardeşim ALLAH emanet ol.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Çok güzel acıklanmıs...Allah c.c razı olsun.... böyle bı kıtap da vardır arkdaslar ...İNSANI UÇURUMA GÖTÜREN SÖZLER....[B]bi bakın istersenız tavsıye ederım..[/b]

~*~

Allah c.c sizden de razı olsun kardeşim. Faydalı tavsiyeniz için teşekkür ederim.. Bu sözlerin devamı var aslında.. Konu olarak, sadece bir kısmı alınmış.. Günlük konuşmalarımızda şirke düşmemek için, bu cümleleri bilmemiz gerek.. Eserlerden de istifade edilirse çok güzel olur.. Rabbimize emanet olunuz. Selam ve baki dua ile inşallah.

~*~

yurdanur seçen

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ben yeni üyelerdenim bu yazıyı okudum ve beğendim. yalnız bir yerde takıldım. "allah her yerdedir" demek neden yanlış acaba bunu anlayamadım. şimdi hani peygamberimiz(SAV) allah kalbinizdedir dua ederken kalbinize bakarak dua ediniz demiş bunu biliyorum ama allahın sabit bir yerrde olmadığınıda biliyorum(haşa). :T :A

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm ben yeni üyelerdenim bu yazıyı okudum ve beğendim. yalnız bir yerde takıldım. "allah her yerdedir" demek neden yanlış acaba bunu anlayamadım. şimdi hani peygamberimiz(SAV) allah kalbinizdedir dua ederken kalbinize bakarak dua ediniz demiş bunu biliyorum ama allahın sabit bir yerrde olmadığınıda biliyorum(haşa). :T :A

Ve aleyküm Selam değerli kardeşim. Hoşgeldiniz. Üyeliğiniz hayırlı ve istifadeli olsun inşallah..Sorunuzun cevabını, bu forumun 43. ve 44. sayfasında kaynaklarıyla beraber ekledim inşallah kardeşim..İstifadeli olması temennisi ile.

Rabbimize emanet olunuz. Selam ve Dua ile.

t.oger

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bende yeni üyeyim.emeğiniz için ALLAH razı olsun.

Hasan Ural

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aelykum benım aklıma ALLAH cisim olarak geçti istemedende ben bunu kalben ve dıllen ınkar edıom kufremı gırdım vesvese mi

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamun Aelykum benım aklıma ALLAH cisim olarak geçti istemedende ben bunu kalben ve dıllen ınkar edıom kufremı gırdım vesvese mi

Ve aleyküm Selam kardesim.
Allah c.c, yarattiklarina benzemekten münezzehtir. Yaradan, yarattigina benzeyemez. Dolayisiyla Allah c.c'yi, sekilden, kaliptan v.s'den beri ve münezzeh kabul etmeliyiz. Akliniza böyle düsünceler geldiginde, tevbe ve istigfar çekmeli, eüzü besmeleyi devamli söylemelisiniz..Bunlar seytandan birer vesvesedir..Yine Efendimiz (s.a.v) bir hadisinde : ''Senin aklina her ne geliyorsa, Allah c.c o degildir.'' buyuruyor.. O'nu taniyacagimiz seyler 99 Esmasi ve sifatlaridir..Selam ve Dua ile. Rabbimize emanet olunuz.

muro

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH C.C RAZI OLSUN.......................:a12::a12::a12:

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
selamun aleyküm gönlü güzel gül kardeşim
nasılsın ........

Ve aleyküm Selam yüregi, kardesligi güzel ablam benim:)
Hamd olsun Rahman c.c'ye, iyiyim güzel ablam..Sagliginiza duaciyim..Siz nasilsiniz? Insallah iyisinizdir güzel ablam..Dualarimda sizi unutmuyorum..Rabbimiz c.c güzel gönlünüze göre versin insallahü Teala..Selam, Baki dualar ve muhabbetle En Emin'e emanetimsiniz ablacim..B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt