incinur sizinle dertleşicekti .benim anlattığımı sakın söylemeyin.cumartesi söz verdim gelicek yanıma konuşursunuz.evet kardeşim ,incinur çevresiyle yüzleşmeye başladı.korktuğum dönem bu dönemdi.okulda allahı ,peygamberini anlatmaya başlamış.kendince arkadaşlarını uyarmaya başladı.sa dediği için galga geçmişler.velilerdende biraz tepki gelmiş.cenneti cehennemi ,sırat köprüsünü anlatmış.çocuklardan biride annesine anlatınca nura uyarı gelmiş.daha öncede olmuştu.ama şimdi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.ne yap diyebiliyorum nede yapma.davasında haklı ama daha küçük olduğunu düşünüyorum.şimdiden yıpranmasını istemiyorum.okuldan soğudu.kimse allahı sevmiyor. diyor.işin garip yanı hiçde üzülmüyor.söylediğini sonuna kadar savunuyor.ya bilmiyorumda sizinle bu konuyu konuşucak .kendi söyledi.lütfen ona bu konuda şimdilik konuşmamasını söylermisiniz.lütfen.
TABİKİ KARDEŞİM BENCEDE ANLATMASIN VE BUNU BEN ANLATIRIM BİZLER BİLE NE ANLATMAK İSTEDİĞİMİZİ ANLATAMIYORUZ İNAN CEVREMDEKİ KİŞİLERİN 10 DA 1 BELKİ ACAK ANLIYOR VE BEN BİLE ARTIK KİMSEYE ANLATMAK İSTEMİYORUM TARTIŞMA VEYA FİKİR AYRILIĞI EN İYİSİ ANLATMAMA ÖĞRENECEK KİŞİ GİTSİN İSTEDİĞİ VERDEN ÖĞRENSİN FAZA BİR ŞEYLER YAZIP SİZİ MEŞGUL EMEYİM UMARIM ANLAMIŞINDIR ANLATMAK İSTEDİĞİMİ CUMARTESİ NURTANESİNİ BEKLİCEM A.E.O. KARDEŞİM.