burcu_sever
Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH RAZI OLSUN.BUNU BİR KERE DAHA DUYMUŞTUM.YAKIN BİR ARKADASIM BU DUAYI OKUYUNCA MURADI GERÇEKLEŞMİŞ.ALLAH HERKEZİN DUASINI(hayırlı)KABUL ETSİN.
ALLAH RAZI OLSUN.BUNU BİR KERE DAHA DUYMUŞTUM.YAKIN BİR ARKADASIM BU DUAYI OKUYUNCA MURADI GERÇEKLEŞMİŞ.ALLAH HERKEZİN DUASINI(hayırlı)KABUL ETSİN.
bu duayı hergün okuyorum o kadar etkili onun etkisi üstümden gitmiyor. umarım herkesin duaları kabul olur
Allah razı olsun.kardeşim bide bu duaları okumadan önce allah rızası için iki rekat namaz kılınıp iki rekatda da fatihadan sonra birer kere ihlas şerif okunucak.diye duymuştum Allah bütün müminlerin hayır dualarını kabul etsin
hayırlı aksamlar kardeşim kenzül arş duası için sagol bende bikaç bişi söliyem dedim bu duayla ilgili bu dua benim için cok önemli hergün okuyorum bu duayı bana kücük bi kitapcık halinde dedem 10 yıl önce hediye etmişti sonra ben o duayı ablama hediye ettim sonra yine aynı duayı bi arkadasım bana hediye etti ve ben onu baya okudum sonra sevdigim için baska bir arkadasa hediye ettim duydumki ablamda arkadasına hediye etmiş sonra ben yine bu duayı aldım ama az okudum yine baskasına hediye ettim sonundada ablam kendine alırken banada almıs şimdilik elimde bakalım ne zaman birine hediye edecem bilmiyorum hayırlısı onun içindede aynen senin söyledigin gibi okunması yazıyor bende öyle yapıyorum yalnız bişi daha var bana cok sevdigim bi ablam dediki böyle agır duaları cok okuma cünkü cok mübarek bir dua agır gelir günde bir kere en fazla oku dedi bilmiyorum sizce nasıl arkadaslar A.E.O
s.a bende okumak istiyorum ama yok... lütfen bir kardeşimiz ekleyebilirmi duayı.çıktısını alıp okurum inş.Allah razı olsun. ekleyen kardeşim hakkını helal etsin selam ve dua ile