aliye_aliye
Altın Üye
- Web Sitesi
- www.fizikist.com
aliye ne kadar güzeller emeğine sağlık A E O
Allah razı olsun kardeşim.Selametle kalın.
aliye ne kadar güzeller emeğine sağlık A E O
s.a kardeşin emeğine sağlık selam ve dua ile a.e.o
selamün aleyküm
çok güzel patikler insanın baktıkça bakası geliyor kardeşim.... ama ben göz hakkımı istiyorum e artık hediye edersin bir çift... şaka bir yana emeğine sağlık ben bayıldım patiklere hepsi birbirinden güzel ....bebekler de çok şirinler....a.e.o.
çok Güzeller çok Beğendim Allaha Emanet Olun Inşallah
Selam Ve Dua Ile B)
selamun aleykum damlanın gül kardeşi
damla çok söz etti sizlerden bu güzel paylaışımından dolayı sagol ellerine saglık bizim güleryüzlü damlamız bu konuyada el atmış
rabbim razı olsun
allah'a emanet olun
dua ile
Ve aleyküm selam güzel kardeşim..Çok mutlu oldum seni de gördüğüme:H..Hoşgeldin, sefalar getirdin inşallah..Rabbimiz c.c senden de, Nur Damlam da daimen razı olsun inşallah..Ben de Nur Damlamızı göremedim, yazılarından tanıyorum ve buradaki örnek kardeşliğinden tanıdım, iyi ki de tanımışım diyorum güzel kardeşimi..Tanıştırana şükürler olsun..Arkadaşlarıma da anlatıyorum..Buraya üye olan bir arkadaşım da çok sevdi Nur Damlasını..Yorumlarını okumuştu..O da çok sevdi Her zaman da selamlarını ve sevgilerini iletiyor ona..Sen de bizlerden selam et inşallah Nur Damlasına sena_şeyma kardeşim..Güzel yorumun için çok teşekkür ederim güzel kardeşim.... Seni de her daim burada görmek istiyoruz inşallah..B) Rabbimize emanetsin güzel kardeşim..Selam, dua ve baki muhabbetle inşallah...
inşallah selamlarınızı ileticem kardeşim hoşbulduk
inşallah bende burda olmaya çalışıyorum okulum nedeniyle devamlı girmem zor oda sizleri çok seviyor gördüğüm zaman sizlerden bahsediyor rabbim bu güzel kardeşliğinizi daim etsin inşallah
allah'a emanet olun
dua ile
cok cok cok tatlilar emegine saglik
selamün aleyküm
Aliye kardeşim acaba şapka ve hırka örnekleri varmı
Ne kadar yüzsüzüm dimi
Rabbim razı olsun kopyaladım hakkını helal et
Bende yeğen sayısı çoğalacak hazırlıklı olmakta fayda var dimi
Dua ile
selamün aleyküm
Aliye kardeşim acaba şapka ve hırka örnekleri varmı
Ne kadar yüzsüzüm dimi