es selamun aleykum
ne kadar güzel bir rüya.
ne kadar güzel bi yüreğiniz var demekki!
her müsibette sabreden için nice güzellikler var. belkide astım olmasaydınız bu kadar yakarıp, içten dua etmeyecektiniz. ve siz asla isyan etmeyip, sabretmişsiniz ve bana göre mükafatını kat kat almışsınız. ben bırakın rüyayı, böyle bir şeyi hayal bile edemem. hiç bir zaman bu kadar güzelliklere layık olacak bi kul olamadım.
iyi bi müslüman değilim. iman fukarasıyım. çoçukluğumun o saflığını, temizliğini yitirmişimki çoçukken rüyalarımda ilahi bi şeyler varken, şimdi ise dünyalık saçma sapan şeyler :A
şu an bunları yazarken bile kalbim sıkışıyor. sanki yıllardır içimden bi şeyler kopuyor ve hep içimde mutsuzluk var. ufacık bi şey bile hüzünlendirmeye yetiyor. son haftalarda da bu durumum arttı. gözyaşlarım yetmiyor. yitip giden zamana üzülmek de anlamsızlaşıyor, yaşarken kıymetini bilmedikten sonra anın......
mutsuz olmak için o kadar çok sebep buluyorumki kendimce her şeyi dert eder oldum. Allaha şükür önemli bi hastalığım filanda yok . kendi dertlerim olmazsa sokak çoçukları,savaş çoçuklarını...düşünmem yetiyor ağlamam için. sonra ansızın sevgisizlikten,saygısızlıktan şikayet edip, insanlardan soğuyorum. kendimle her gün mücadele etmekten yorgun düşüyorum. tembelleşiyorum!!
bunları yazmak bilmem beni rahatlatır mı ama o kadar içim daralıyorki bi şekilde bi yerde anlatmak gereği duyuyor insan.
rüyanızı ve sizi düşündüm. kendimce bi çare arıyorum, ruhumun giderek haslandığını düşünüyorum.
benim için dua ederseniz inanın çok sevineceğim. imanımın kuvvetlenmesi için, ruhumun temizlenmesi ve huzura kavuşmam için lütfen dualarınızı esirgemeyiniz.
selam ve dua ile....
saygılarımla...