Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüyorum kardeşlerim (4 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi diyebilirim sanırım haftaya cumartesi son...eksik çok bak forum öne çıktı yardımlarınızı bekliyoruz..allah sizden razı olsun...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi diyebilirim sanırım haftaya cumartesi son...eksik çok bak forum öne çıktı yardımlarınızı bekliyoruz..allah sizden razı olsun...

TAMAM BULDUM. BU GECELİK 210TANE ALAYIM .YARIN BEN KÖYDE ÇOK İNSANA DAGITIRIM.SANA BİLDİRRİM.

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
kasım abi biliyorsun ben yarın köye gidiyorum 1 hafta yokum siz cennet ağacı kardeşimizin forumunu takip edin oraya yazın inan çok sevinir...tekrar allah razı olsun...

merdümgiriz

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN.. ÖYLE BİR RÜYADAN UYANMAK İNSANIN GÜCÜNE GİDİYOR OLMALI..

eyüp1

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. rüyanız çok güzelmiş çokta geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah imandan kurandan sevdiklerinden ayırmasın

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN AMİN.. ÖYLE BİR RÜYADAN UYANMAK İNSANIN GÜCÜNE GİDİYOR OLMALI..

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM.
RÜYAMDAKİ LEZZETİ AH BİR HİSSETSENİZ.AMA BENİM RÜYAMDA SONRADAN BİR ŞEYİN FARKINA VARDIM. O YÜZLERİ KARA İNSANLARI GÖRÜNCE DAYANDIM,AMA CENNETE DAYANAMAYIP ALLAHHHHHHHHHH DİYE BAGIRDIM VE UYANDIM. BELKİ UYANMAZSA İDİM AKLIMI YİTİREBİRDİM.ÇÜNKÜ DÜNYA GÖZÜ BU KADAR DAYANA BİLDİ.SELAMETLE.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. rüyanız çok güzelmiş çokta geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah imandan kurandan sevdiklerinden ayırmasın

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
:TB) ALLAHIM CÜMLEMİZİ İMANDAN VE KURANDAN AYIRMASIN.SON NEFESTE CENNETİ ALAYI SEYREDE SEYREDE HAKKA YÜRÜMEYİ MEVLAM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN.SELAMETLE.

seyyar

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı rüya...
Cenab-ı Hak orada ebedi kalmayı nasip etsin..

ahirete_yolculuk

Kayıtlı Kullanıcı
rabim acil sifalar versin insallah biran önce sabret kardesim insallah sonu hayirli biter rabim nasil hayirliysa öyle nasip etsin isnallah

eminkms

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM B)
EN BAŞTA HASTALIĞINIZ İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR
ALLAH(CC)DAN ACİL ŞİFALAR DİLERİM.
RUYANIZI HAYRA YORALIMKİ YÜCÜ ALLAH'IM BİZLERİ HEP BİRLİKTE
CENNETİNE KABUL EDER İNŞAALLAH.
ALLAH'A EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN SELAMETLE.B):HB)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM B)
EN BAŞTA HASTALIĞINIZ İÇİN GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİR
ALLAH(CC)DAN ACİL ŞİFALAR DİLERİM.
RUYANIZI HAYRA YORALIMKİ YÜCÜ ALLAH'IM BİZLERİ HEP BİRLİKTE
CENNETİNE KABUL EDER İNŞAALLAH.
ALLAH'A EMANET OLUN KENDİNİZE İYİ BAKIN SELAMETLE.B):HB)

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM CÜMLE ÜMMETİ MUHAMMEDENİN HASTALARINA ACİL ŞİFALAR VERSİN.CENNETDE O NUR YÜZLÜ,TATLI DİLLİLERLE KOMŞU OLMAYI NASİP ETSİN.AMİN.ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM.

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum Rüyalari hayra yormak gerekir.Bence çok güzel bir rüya görmüssünüz.okurken göz yaslarimi tutamadim :AInsaALLAH bizlerede nasip olur cenneti kazanmak.Allah c.c. acil sifalar versin kardesim.Size dua edicem INSAALLAH.Dua ile...

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum Rüyalari hayra yormak gerekir.Bence çok güzel bir rüya görmüssünüz.okurken göz yaslarimi tutamadim :AInsaALLAH bizlerede nasip olur cenneti kazanmak.Allah c.c. acil sifalar versin kardesim.Size dua edicem INSAALLAH.Dua ile...

ALEYNE VEALEYKÜM SELAM KARDEŞİM.
İNŞAALLAH HAYIR OLUR.RABBİM SİZLEREDE O GÜZELLİGİ ANLATILAMIYACAK KADAR GÜZEL OLAN YERLERİ GÖRMEYİ NASİP ETSİN.VE ORALAR MEKANINIZ OLUR.İNŞ.SELAMETLE KARDEŞİM.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Allahtan Size Sağlikli Sihatli Imanli Günler Dilerim Büyük Gecmiş Olsun Rüyanizida Hayra Yoralim Ki Hayrolsun Inşallah Allah Herdaim Gölünüze Göre Verir Inşallah Rabbime Emanet Ol Kardeşim.:gulegule

hilaynur_1986

Kayıtlı Kullanıcı
aminnnnnnnnnnn abı saol ALLAH SEnı ve bizlerınde iki cihanda mutlu etsın çok etkılendım ve agladım abı RABBIM bizlerede nasıp etsin ALLAH senden razı olsun

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim Allahtan Size Sağlikli Sihatli Imanli Günler Dilerim Büyük Gecmiş Olsun Rüyanizida Hayra Yoralim Ki Hayrolsun Inşallah Allah Herdaim Gölünüze Göre Verir Inşallah Rabbime Emanet Ol Kardeşim.:gulegule

ALEYNA VE ALEYKÜM SELAM CEVDET KARDEŞİM.
ALLAHIM SİZLEREDE SAGLIKLI SİHHATLİ VE İMANLI BİR UZUN ÖMÜR VERSİN.AMİN.HAYRINIZA KARŞILIK RABBİM HAYR VERSİN.GÖNÜLLERİMİZDE HER DAİM SEVGİ VE MUHABBET OLUR İNŞ.ALLAHIMA EMANET OLUN.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
aminnnnnnnnnnn abı saol ALLAH SEnı ve bizlerınde iki cihanda mutlu etsın çok etkılendım ve agladım abı RABBIM bizlerede nasıp etsin ALLAH senden razı olsun

ALLAHIM SENDENDE RAZI OLSUN.
AHİRETTEDE EFENDİMİZ.S.A.V. KOMŞU EYLESİN.O NUR YÜZLÜLERLE DOST EYLESİN.AMİN. ALLAHIMA EMANET OL.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt