Selamunaleykum kardesim,
Allah c.c. acil sifalar versin. Gercekten cok etkilendim ruyandan, rabbim bizlerede nasip eder insallah.
Selam ve dua ile.
selamün aleyküm ne güzel bir rüya rabbim nasip etsin ogüzel yerlere bizide girmeyi yada rüyamızda görmeyi
rabbim şafi ismiyle şifalar versin rabbim daimi yar ve yardımcınız olsun emanetin sahibine emanet olun
EsSelamunAleyküm Kasım Hadi Kardeşim;
"Ölüyorum kardeşlerim ! " başlığını görünce,ilkin 112 Acil'i arayacaktım, fakat adresi bilmediğimi fark ettim(!)....
Şaka bir yana; görmüş olduğunuz rüya inşaAllah vakt-i teşrifinde gerçeğe dönüşür,gösterilenlerle müşerref olursunuz..dualarımız sizin sağlığınız,iman selametiniz,güzel yavrularınızın yanında mürüvvetlerini zevceniz hanımefendiyle birlikte yaşabilmeniz-erişebilmeniz yönünde daim..Rabbim kabul buyursun inşaAllah..Amin..
"Görüşmek Üzere" konulu sayfama yazdığınız güzel yazınıza cevaben bir yazı yazdım ve orada ÜÇ GÜZEL GÜL'ünüz için gül gönderecektim sizin bana yolladığınız üç gülü fark edemedim..bir gül yollayabilmiştim. Şimdi Gül'leri yavrularınız için yollar,gözlerinden öperim onları.
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.B) B) B)
Allaha emanet olun
Allah Acil şifalar Versin Bende De Var Astim Gerçekten çok Zor...allah Yardimcin Olsun ....selamün Aleyküm..
Sana selam RAHMANIMIN selamı olsun.
evet güzel kardeşim.günlerce agladım.ALLAHIM bana gösterdigin o güzel yeri yarın bizlere lutfeyle diye.hatta eger oraya gireceksem hemen canımı al dedim. Ama 3 tane kız çocugum var.onları düşünerekten yaşamak zorundayız.Ama sana şöyle dua etsem amin dermisin. ALLAHIM seni ve bizleri yarın hesaptan sonra o nur yüzlülerle, o pırıl pırıl olan yerde, buluşmayı ve sevinmeyi nasip etsin. AMİN.
ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN DUANADA AMİN AMİN AMİN[/QUOTE
ALLAHIM SENİNDE GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN KARDEŞİM.
AMİNLERİNE BÜTÜN MELEKLER AMİN DESİN.SELAMETLE.
Aleyküm selam kasim bey rüyanizi okudugum da inanin icim kipir kipir oldu.Bizimle paylastiginiz icin cok tesekkür ederim.Insallah rüyaniz gerceklesir ve cennette huzurlu bir hayat sürersiniz.Rahatsizliginiz dolayisiyla cekmis oldugunuz acilari Rabbim hafifletir,sifa verir insallah.Önceki yazimda oldugu gibi dualarimda siz de varsiniz.Allaha emanet olun.:gulegule
kasım hadi kardeşim duana aminnnnnnnn diyorum a.e.o
Rabbim Seni Sevdiklerine Bağişlasin...çok Samimi Bişey Söyliyeyim Sana...kiskandim Seni ...o Rüyayi Gördüğün Için Sadece Kiskandim Seni.öyle Bir Rüya Görmek Herkese Nasip Olmaz..allah Dualarini Kabul Etsin..bizim Için De Dua Et Olur Mu??...rabbime Emanet Ol...
ALLAH acil şifalar versin yardımcınız olsun.Rüyanızdan çok etkilendim.