Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ölüyorum kardeşlerim (3 Kullanıcı)

kayrahan

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardesim,

Allah c.c. acil sifalar versin. Gercekten cok etkilendim ruyandan, rabbim bizlerede nasip eder insallah.
Selam ve dua ile.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ne güzel bir rüya rabbim nasip etsin ogüzel yerlere bizide girmeyi yada rüyamızda görmeyi
rabbim şafi ismiyle şifalar versin rabbim daimi yar ve yardımcınız olsun emanetin sahibine emanet olun

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Kasım Hadi Kardeşim;

"Ölüyorum kardeşlerim ! " başlığını görünce,ilkin 112 Acil'i arayacaktım, fakat adresi bilmediğimi fark ettim(!)....

Şaka bir yana; görmüş olduğunuz rüya inşaAllah vakt-i teşrifinde gerçeğe dönüşür,gösterilenlerle müşerref olursunuz..dualarımız sizin sağlığınız,iman selametiniz,güzel yavrularınızın yanında mürüvvetlerini zevceniz hanımefendiyle birlikte yaşabilmeniz-erişebilmeniz yönünde daim..Rabbim kabul buyursun inşaAllah..Amin..

"Görüşmek Üzere" konulu sayfama yazdığınız güzel yazınıza cevaben bir yazı yazdım ve orada ÜÇ GÜZEL GÜL'ünüz için gül gönderecektim sizin bana yolladığınız üç gülü fark edemedim..bir gül yollayabilmiştim. Şimdi Gül'leri yavrularınız için yollar,gözlerinden öperim onları.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.B) B) B)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum kardesim,

Allah c.c. acil sifalar versin. Gercekten cok etkilendim ruyandan, rabbim bizlerede nasip eder insallah.
Selam ve dua ile.

aleyküm selam kardeşim.
ALLAH razı olsun.RABBİM cemi cümlemize o tarifi zor güzel yerlere yerleşmeyi nasip eder inş.selametle kardeşim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ne güzel bir rüya rabbim nasip etsin ogüzel yerlere bizide girmeyi yada rüyamızda görmeyi
rabbim şafi ismiyle şifalar versin rabbim daimi yar ve yardımcınız olsun emanetin sahibine emanet olun

aleyküm selam kardeşim.
ALLAHIM sizlerden binlerce kez razı olsun.o güzel yerler vatanınız olur inş.RABBİM ölmeden evvel o güzel yerleri göstere göstere huzuruna kabul eder inş.sizde emanetin sahibine emanet olun kardeşim. selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
EsSelamunAleyküm Kasım Hadi Kardeşim;

"Ölüyorum kardeşlerim ! " başlığını görünce,ilkin 112 Acil'i arayacaktım, fakat adresi bilmediğimi fark ettim(!)....

Şaka bir yana; görmüş olduğunuz rüya inşaAllah vakt-i teşrifinde gerçeğe dönüşür,gösterilenlerle müşerref olursunuz..dualarımız sizin sağlığınız,iman selametiniz,güzel yavrularınızın yanında mürüvvetlerini zevceniz hanımefendiyle birlikte yaşabilmeniz-erişebilmeniz yönünde daim..Rabbim kabul buyursun inşaAllah..Amin..

"Görüşmek Üzere" konulu sayfama yazdığınız güzel yazınıza cevaben bir yazı yazdım ve orada ÜÇ GÜZEL GÜL'ünüz için gül gönderecektim sizin bana yolladığınız üç gülü fark edemedim..bir gül yollayabilmiştim. Şimdi Gül'leri yavrularınız için yollar,gözlerinden öperim onları.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.B) B) B)

ve aleyküm selam büyügüm.
Bu güzel sözlere şimdi ben nasıl cevap verecegimi bilemiyorum.RABBİM cümlemizi o yüce makamda el ele,omuz omuza, efendimiz s.a.v. yanında o güzel yerlere girmeyi nasip etsin.amin.
yavrularım için gönderdiginiz o güzel hediyeler içinde onlar adına teşekkürler ediyorum.ellerinizden öperler.şimdi ben size gül gönderecem ama bir türlü olmuyor.lütfen gönderilmiş gibi kabul buyurun.en azından gönlümden koparak size verilmiş haliyle.selametle

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Acil şifalar Versin Bende De Var Astim Gerçekten çok Zor...allah Yardimcin Olsun ....selamün Aleyküm..

aleyna ve aleyküm selam kardeşim.
ALLAHIM sanada acil şifalar versin.Nasrettin hocanın fıkrasında oldugu gibi eşekten düşen, eşekten düşenin halini anlar.:K
evet gerçekten çok zor bir hastalık.Ama umarım RABBİMDEN karşılıgın mislince alırız.Buda bizim imtihanımız.sana sabırlar diliyorum.şifalar diliyorum.selametle.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Sana selam RAHMANIMIN selamı olsun.
evet güzel kardeşim.günlerce agladım.ALLAHIM bana gösterdigin o güzel yeri yarın bizlere lutfeyle diye.hatta eger oraya gireceksem hemen canımı al dedim. Ama 3 tane kız çocugum var.onları düşünerekten yaşamak zorundayız.Ama sana şöyle dua etsem amin dermisin. ALLAHIM seni ve bizleri yarın hesaptan sonra o nur yüzlülerle, o pırıl pırıl olan yerde, buluşmayı ve sevinmeyi nasip etsin. AMİN.

ALLAH GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN DUANADA AMİN AMİN AMİN

denizrüzgari

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kasim bey rüyanizi okudugum da inanin icim kipir kipir oldu.Bizimle paylastiginiz icin cok tesekkür ederim.Insallah rüyaniz gerceklesir ve cennette huzurlu bir hayat sürersiniz.Rahatsizliginiz dolayisiyla cekmis oldugunuz acilari Rabbim hafifletir,sifa verir insallah.Önceki yazimda oldugu gibi dualarimda siz de varsiniz.Allaha emanet olun.:gulegule

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam kasim bey rüyanizi okudugum da inanin icim kipir kipir oldu.Bizimle paylastiginiz icin cok tesekkür ederim.Insallah rüyaniz gerceklesir ve cennette huzurlu bir hayat sürersiniz.Rahatsizliginiz dolayisiyla cekmis oldugunuz acilari Rabbim hafifletir,sifa verir insallah.Önceki yazimda oldugu gibi dualarimda siz de varsiniz.Allaha emanet olun.:gulegule

aleyküm selam kardeşim.
RABBİM o güzel heyacanı sizlerede yaşatır inş.demekki içinizdeki iman çok kuvvetliki,oralardan rüyada bile bahsedildiginde hemen içiniz kıpır kıpır oluyor.ne diyeyim kardeşim ALLAHIM hepimize oraları nasip eder inş.selametle

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
kasım hadi kardeşim duana aminnnnnnnn diyorum a.e.o

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
kasım hadi kardeşim duana aminnnnnnnn diyorum a.e.o

selamün aleyküm ekremeee kardeşim.inan şu an öyle doluyumki :gulegule:gulegule:gulegule kendimi zor tutuyom.ALLAHIM bütün dualarını kabul etsin.o gözü yaşlı aksakallıların yanına seni dost etsin.sende ALLAHIMA emanet ol kardeşim.

sahabi45

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Seni Sevdiklerine Bağişlasin...çok Samimi Bişey Söyliyeyim Sana...kiskandim Seni ...o Rüyayi Gördüğün Için Sadece Kiskandim Seni.öyle Bir Rüya Görmek Herkese Nasip Olmaz..allah Dualarini Kabul Etsin..bizim Için De Dua Et Olur Mu??...rabbime Emanet Ol...

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH acil şifalar versin yardımcınız olsun.Rüyanızdan çok etkilendim.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim Seni Sevdiklerine Bağişlasin...çok Samimi Bişey Söyliyeyim Sana...kiskandim Seni ...o Rüyayi Gördüğün Için Sadece Kiskandim Seni.öyle Bir Rüya Görmek Herkese Nasip Olmaz..allah Dualarini Kabul Etsin..bizim Için De Dua Et Olur Mu??...rabbime Emanet Ol...

selamün aleyküm sahabi 45 kardeşim.
dua,o ak sakallı gözü yaşlı ALLAH dostlarının duası olsun.Evine huzur ve bereket dolsun.duan her daim kabul olsun. inan sen bu rüyayı görseydin bende seni kıskanırdım.bu çok dogal bir şey kardeşim :evet.güzel RABBİM sana daha güzelini gösterir inş.sanada nasip etsin inş.Bütün güzelliklerin sahibi olan güzel ALLAHIMA emanet ol kardeşim.selametle.

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH acil şifalar versin yardımcınız olsun.Rüyanızdan çok etkilendim.

selamün aleyküm kibaraggul kardeşim.
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.cümle ümmetti MUHAMMEDİN hastalarına acil şifalar versin.sıkıntılarını dertlerini gidersin.o rüyayı görmeyi sizlerede nasip etsin inş.selametle kardeşim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt