Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

okumadan gecmeyin (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan zeynepnisa
  • Başlangıç tarihi

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
melek ablam benim kıyamam ben sana.canım ablam.insan sorumluluk alınca kötü hissediyor.canını sıkma diye sen bakıyım istedim.şimdi listeyi yapınca kalan 340 yazınca doğru melek ablam.baktım ablam hatta ekledim seni kabul edeceksin yalnızca posta ile başlayan ablam benim .meleğim benim tatlı düşüm sua mı okudu kıyamam.anne kız iki melek beni korumak için dua mı etmişler kıyamam ben size asla kıyamam.ablam seni tanıdığım için çok mutluyum.sağol güzel ablam.güzel haberlerini bekliyorum melek ablam sendende.tüm kalbim seninle düşümle.sizi çookkkkkkkk seviyorum çoooookkkkk.ALLAHA emanet olasın.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
melek ablam benim kıyamam ben sana.canım ablam.insan sorumluluk alınca kötü hissediyor.canını sıkma diye sen bakıyım istedim.şimdi listeyi yapınca kalan 340 yazınca doğru melek ablam.baktım ablam hatta ekledim seni kabul edeceksin yalnızca posta ile başlayan ablam benim .meleğim benim tatlı düşüm sua mı okudu kıyamam.anne kız iki melek beni korumak için dua mı etmişler kıyamam ben size asla kıyamam.ablam seni tanıdığım için çok mutluyum.sağol güzel ablam.güzel haberlerini bekliyorum melek ablam sendende.tüm kalbim seninle düşümle.sizi çookkkkkkkk seviyorum çoooookkkkk.ALLAHA emanet olasın.

Allahim senden kat kat kat kat kat razi gelsin, benim iyilik melegim, hizir aleyselam efendimiz gibi her zaman yetisiyorsun bana, Rabbim ne muradin varsa versin guzel kizim.Burcuma bebegi olsun,abisi sinavi kazansin,kocasi borclarini odesin diye tefriciye baslatmak istiyorum ama ben acarsam o bana acti diye karsilik gibi olur diye dusunuyorum. Sen acsan olur mu Serap?

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
sendende melek ablam razı olsun ne demek ablam.sende hep yetiştin yanımda oldun.ablam ne demek ben konuyu açarım ama istersen sen aç hem fikrine konmuş gibi olurum bende burcuya dedim konu açalım diye utandı o canımda sanırım.ben yetiştiririm dedi.senin açmanda ne mahzur olacakki?çokta güzel düşündün ablam.okuruz hem meleğim için .ama hala sen aç dersen açıyım tabi ablam ne demek.bu arada kardeşim dediğimi bir insanın dayısı ölmüş ablam 42 yaşında .hayat ne kadar boş kızdım kendime ne kadar boş olaylara üzülüyorsun diye ablam.ALLAH kalanlara sabır versin.ALLaha emanet ol melek ablam.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
sendende melek ablam razı olsun ne demek ablam.sende hep yetiştin yanımda oldun.ablam ne demek ben konuyu açarım ama istersen sen aç hem fikrine konmuş gibi olurum bende burcuya dedim konu açalım diye utandı o canımda sanırım.ben yetiştiririm dedi.senin açmanda ne mahzur olacakki?çokta güzel düşündün ablam.okuruz hem meleğim için .ama hala sen aç dersen açıyım tabi ablam ne demek.bu arada kardeşim dediğimi bir insanın dayısı ölmüş ablam 42 yaşında .hayat ne kadar boş kızdım kendime ne kadar boş olaylara üzülüyorsun diye ablam.ALLAH kalanlara sabır versin.ALLaha emanet ol melek ablam.
Tamam bebegimben acayim evet hayat cok bos bu yuzden bu hayat icin fazla ugrasmamamk fazla uzulmemek lazim. Sana uzun uzun yazacagim ama arkadasin evindeyim ya o yatsin diye bekliyorum:) seni cok seviyorum herkes yatinca ben konuyu acarim. Seni Rabbim korusun,Amin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam bebegimben acayim evet hayat cok bos bu yuzden bu hayat icin fazla ugrasmamamk fazla uzulmemek lazim. Sana uzun uzun yazacagim ama arkadasin evindeyim ya o yatsin diye bekliyorum:) seni cok seviyorum herkes yatinca ben konuyu acarim. Seni Rabbim korusun,Amin.

çünkü sen o güzel kalbinle geçirdin melek ablam.sen konuyu açınca ben burda olmazsam melek ablam bana 1000 tane tefriciyye yaz olurmu birtanecik ablam.a sen arkadaşının evindeydin doğruya ablam.bencede o uyusun ondan sonra yaz:a12:burcum için başalrım şimdi hemen.onunda mutlu olmasını çok istiyorum seninde özlemiminde ablam.senin evladınında.sen benim canımsın.RABBİM senide korusun ablam.hayat bir anlık üzülme ablam.harşey çok güzel olacak.kalbim dualarım senin ve düşümle .ALLAHA emanet ol ablam.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Nevin kardeşim Allah cümlemizden razı olsun. 340 tefriciye kalmış herhalde.RABBİM nasibederse yarın 100 daha okurum inş.
Ayrıca bana 45 dakika filan önce gelen bir sms yi sizlerle paylaşmak istiyorum. '' bu gece israil katilinin kahrı için her evde 50 tane Kafirun suresi okunsun istedik. Saat 00 ile 03 arası.''
S .A. A.E.O

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
bende 50 tane okurum şimdi kafirun.evet inşallah kahrolsunlar.RABBİM dualarımızı inşallah duyar yardım eder kardeşlerimize canı acıyan insanlara.bende şimdi okuyim.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
sizdende razı olsun ki böyle bir konuyu yazdınız buraya .elbette dua ederiz kardeşlerimiz için.ölümlü bir dünyada yaşıyoruz ve yarın bizim o hallerde olamyacağımız ne malum.RABBİM yardımcıları olsun kardeşlerimizin.acıları dinsin bir an önce.ALLAHA emanet olun.

fractious

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim Allah dualarini dualarimizi hakkimizda hayirliysa kabul etsin insallah,bende bir Vakia suresi 50 de Salati Tefriciye aliyorum.Allahim butun muslumanlara yardimci ol.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Nevin kardeşim Allah cümlemizden razı olsun. 340 tefriciye kalmış herhalde.RABBİM nasibederse yarın 100 daha okurum inş.
Ayrıca bana 45 dakika filan önce gelen bir sms yi sizlerle paylaşmak istiyorum. '' bu gece israil katilinin kahrı için her evde 50 tane Kafirun suresi okunsun istedik. Saat 00 ile 03 arası.''
S .A. A.E.O

ben aldığım 50 tane kafirunumu okudum.RABBİM yardımcıları olsun kardeşlerimizin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
SALATI TEFRİCİYE LİSTEMİZ

Nevin 70:......................127 (okundu)
burcum82......................183(okundu)+200
Zencefil_1109.................30(okundu)
ardaemel........................33
YARALI KAPL...................60(0kundu)
*ayse*..........................48(okundu)
mina_43.........................50
ya mucib........................50
Yaprak...........................33(okundu)
nermin demir................. 50 (okundu)
yaralı kalbin ar.ganime......500(okundu)+250
tuba_m..........................30(okundu)
hayalsu..........................50(okundu)
biyce..............................50(Okundu)
hanife deniz...................576(Okundu)+350(okundu)
hanife deniz in arkadasi...24(okundu)
emimur........................30(okudu)
Nur_u Secde...............1000
tubae............................20(okundu)
mykabus.......................50(Okudu)
özlem_27.........................50(okundu)
serap8191........................60(okudu)
zeynomis..........................100
Derya Un...........................100(okudu)
fractious...........................50

okunan 4154
kalan 290

Vakıa Suresi
Nevin_70........18(okundu)
ardaemel........1
YARALI KAPL...1
mina_43........2
Derya Un.......1(okudu)
nermin demir 2(okundu)
biyce...........1(okundu)
emimur........1(okudu)
batan gunes..2
maykabus......1
Serap8191.....1(okudu)
fractious........1

okunan........32
Kalan.........68

hanife deniz....1 Fetih suresi okuduRabbim hepinizden razi gelsin insallah,Amin Kardeslerim bir tane okusaniz bile yeter,kimin duasi kabul olur Rabbimden baskasi bilmez ki

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Canim kardesim Allah dualarini dualarimizi hakkimizda hayirliysa kabul etsin insallah,bende bir Vakia suresi 50 de Salati Tefriciye aliyorum.Allahim butun muslumanlara yardimci ol.

ALLAH razı olsun kardeşim sizden.amin.bu arada üyeliğiniz hayırlı olsun inşallah.ALLAHA emanet olun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Hanife deniz kardesim bende okudum hemen kafirun surelerini Rabbim kabul eyelsin insallah.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşlerim,Allah hepinizden razı olsun.Allah kabul etsin,RABBİM hepinizin her türlü sıkıntısını gidersin,gönlünüzün hayırlısıyla muradını versin.Amin

.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Nevin kardeşim Allah razı olsun.RABBİM dünya ve ahiret saadetini tüm aile efradınla birlikte nasibetsin inş.
Kardeşim 100 tefriciye daha okudum.
S.A

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Nevin kardeşim Allah razı olsun.RABBİM dünya ve ahiret saadetini tüm aile efradınla birlikte nasibetsin inş.
Kardeşim 100 tefriciye daha okudum.
S.A
Allahim sizin okudugunuz her harf icin size sonsuz sevaplar yazsin, Kardesim sizlerin sayesinde kizimizin duasi bitmek uzere, Allahim kizimizi ve ailesini feraha cikarsin. Allahim senden ve tum okuyan kardeslerimden kat be kat razi gelsin her muradinizi nasip eylesin,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
SALATI TEFRİCİYE LİSTEMİZ

Nevin 70:......................127 (okundu)
burcum82......................183(okundu)+200
Zencefil_1109.................30(okundu)
ardaemel........................33
YARALI KAPL...................60(0kundu)
*ayse*..........................48(okundu)
mina_43.........................50
ya mucib........................50
Yaprak...........................33(okundu)
nermin demir................. 50 (okundu)
yaralı kalbin ar.ganime......500(okundu)+250
tuba_m..........................30(okundu)
hayalsu..........................50(okundu)
biyce..............................50(Okundu)
hanife deniz...................576(Okundu)+450(okundu)
hanife deniz in arkadasi...24(okundu)
emimur........................30(okudu)
Nur_u Secde...............1000
tubae............................20(okundu)
mykabus.......................50(Okudu)
özlem_27.........................50(okundu)
serap8191........................60(okudu)
zeynomis..........................100
Derya Un...........................100(okudu)
fractious...........................50

okunan 4254
kalan 190

Vakıa Suresi
Nevin_70........18(okundu)
ardaemel........1
YARALI KAPL...1
mina_43........2
Derya Un.......1(okudu)
nermin demir 2(okundu)
biyce...........1(okundu)
emimur........1(okudu)
batan gunes..2
maykabus......1
Serap8191.....1(okudu)
fractious........1

okunan........32
Kalan.........68

hanife deniz....1 Fetih suresi okuduRabbim hepinizden razi gelsin insallah,Amin Kardeslerim bir tane okusaniz bile yeter,kimin duasi kabul olur Rabbimden baskasi bilmez ki

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt