Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

okumadan gecmeyin (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan zeynepnisa
  • Başlangıç tarihi

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Hayırlı sabahlar.Duamız bitmiş.Allah kabul etsin.Allah bu kızımızın sıkıntılarını tez zamanda gidersin.İnşallah.Allah yar ve yardımcın olsun.Selam ve dua ile Allaha emanet ol.

Allah razi olsun Nermin kardesim, inan aklim sende nasilsin? Ne oldu kocanin is durumu borclariniz? Rabbim hayirlisi ile hem size hem diger kardeslerime hem Seray kizimiza ve ailesine ferah gunlere cikmayi nasip eylesin,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Vakıa Suresi

Nevin_70........18(okundu)
ardaemel........1
YARALI KAPL...1
mina_43........2
Derya Un.......1(okudu)
nermin demir 2(okundu)+2
biyce...........1(okundu)
emimur........1(okudu)
batan gunes..2
maykabus......1(okundu)
Serap8191.....1(okudu)
fractious........1
hanife deniz....1 (okundu)

okunan........35
Kalan.........65

hanife deniz....1 Fetih suresi okudu

Rabbim hepinizden razi gelsin insallah,Amin Kardeslerim bir tane okusaniz bile yeter,kimin duasi kabul olur Rabbimden baskasi bilmez ki

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Bende 2 tane vakia suresi aliyorum. Rabbim Kizimiza ve ailesine feraha cikmayi nasip etsin insallah,Amin.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun kardesim, Rabbim ne muradin vars aversin insallah, Rabbim kabul eylesin insallah bende size iki yasin i serif okudum,Amin.

S.A Kardeşim, Allah razı olsun,çok güzel bir yerde buluşup tanıştık, inş.RABBİM Peygamber efendimiz S.A.V. in sancağı altında da buluşabilecek bir amel üzere yaşamayı nasib edip,huzuru mahşerde cümlemizi O'nun sancağı altında buluştursun
Hepinizin isimleri,sözleri,duaları...herkes çok güzel,çokseviyorum herkesi...
Selam ve Dua ile A.E.Olun

.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
S.A Kardeşim, Allah razı olsun,çok güzel bir yerde buluşup tanıştık, inş.RABBİM Peygamber efendimiz S.A.V. in sancağı altında da buluşabilecek bir amel üzere yaşamayı nasib edip,huzuru mahşerde cümlemizi O'nun sancağı altında buluştursun
Hepinizin isimleri,sözleri,duaları...herkes çok güzel,çokseviyorum herkesi...
Selam ve Dua ile A.E.Olun

.
Canim benim ben cok ama cok mutluyum sizleri tanidigim icin huzura erdim, maneviyata ulastim. Rabbim hepinizi korusun,Rabbim hepimizin muratlarini nasip eylesin,Amin.

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ben aldığım tefriciyeleri okumuştum haberiniz olsun

fractious

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum arkadaslar ben almis oldugum 1 tane vakia suresini ve 50 tane salati tefriciye'yi okudum Rabbim kabul etsin insallah kardesimize ve yardima muhtac olan butun muslumanlara yar yardimci olsun insallah.Aeo

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.kardeşim, bir vaka süresi okuyacağım inş.
Selam ve dua ile

fractious

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar bi yanlislik oldu galiba serap kardesime cvp vermek istemistim alinti yapmak istedim ama yeni uye oldugum icin yanlis yaptm galiba simdi "okumadan gecmeyin" basliginin altinda benim kullanici adim geciyor. yardimci olurmusunuz lutfen AEO

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaslar bi yanlislik oldu galiba serap kardesime cvp vermek istemistim alinti yapmak istedim ama yeni uye oldugum icin yanlis yaptm galiba simdi "okumadan gecmeyin" basliginin altinda benim kullanici adim geciyor. yardimci olurmusunuz lutfen AEO

selamün aleyküm kardeşim.yeni olduğunuz için yanlış yazdınız sanırım diyeceğim ama .isminizi göremedim tam olarak neresi.yardım etmeye çalışırız hem.ALLAHA emanet olun.

fractious

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.yeni olduğunuz için yanlış yazdınız sanırım diyeceğim ama .isminizi göremedim tam olarak neresi.yardım etmeye çalışırız hem.ALLAHA emanet olun.

saol kardesim ben yanlis anlamisim konu basliginin yaninda en son kim cvp eklemis onlarin kullanici isimleri geciyormus, ben orada ismimi gorunce bi yanlislik yaptim heralde dedim ama yanilmisim, ilgine cok tesekkur ederim.Hayirli aksamlar AEO

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Vakıa Suresi

Nevin_70........20(okundu)
ardaemel........1
YARALI KAPL...1
mina_43........2
Derya Un.......1(okudu)
nermin demir 2(okundu)+2
emimur........1(okudu)
batan gunes..2
maykabus......1(okundu)
Serap8191.....1(okudu)
fractious........1
hanife deniz....2 (okundu)

okunan........38
Kalan.........62

Rabbim hepinizden razi gelsin insallah,Amin Kardeslerim bir tane okusaniz bile yeter,kimin duasi kabul olur Rabbimden baskasi bilmez ki

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim hepinizden kat kat razi gelsin her okudugunuz harf icin sonsuz sevaplara nail olursunuz insallah,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Vakıa Suresi

Nevin_70........20(okundu)
ardaemel........1
YARALI KAPL...1
mina_43........2
Derya Un.......1(okudu)
nermin demir 2(okundu)+2
emimur........1(okudu)
batan gunes..2
maykabus......1(okundu)
Serap8191.....1(okudu)
fractious........1
hanife deniz....2 (okundu)

okunan........38
Kalan.........62

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt