hanife deniz
Kayıtlı Kullanıcı
S.A kardeşim 50 tefriciye okudum 50 daha okuyacağım inş. 100okundu ekleyebilirsin.
S.A
S.A
S.A kardeşim 50 tefriciye okudum 50 daha okuyacağım inş. 100okundu ekleyebilirsin.
S.A
S.A Kardeşim Allah cümlemizden razı olsun.90 tane kalmış onuda namazdan sonra okurum inş.Bu akşam duası yapılır.A.E.Olun.
S.A Guzel kardesim, Bu dualarin bitmesinde cok buyuk emeginiz gecti, Siz bitiriyorsunuz tefriciye yi, duasinida siz yaparmisiniz Allah rizasi icin kardesim?
Ben aksam internete giremeyecegim evimde internet yok ve okumam gereken cok fazla duam var. Rabbim sizden sonszu kere razi gelsin. rabbim ne muradiniz vars aversin. Bende sizin icin yasin okuyacagim, Allahim kabul etsin insallah,Amin.
S.A canım kardeşim, Allah sizlerdende razı olsun. Helal olsun.RABBİMİN rahmeti bereketi üzerinize olsun.Bende sizin için dua edeceğim. İnş. kardeşimiz hakkında hayırlısı olur.Allahın izniyle yaparım inş.Bu site bana ilaç oldu ,RABBİM emeği geçen herkesten razı olsun.A.E.Olun.
Selam ve Dua ile
Allahim bu siteyle beni tanistirdi hayatim degisti, Karsima sizleri cikardi, Rabbim sizden razi gelsin, ne muradiniz varsa versin insallah,Bugun cok guzel haberler aldim. Bu yuzden cok ama cok mutluyum. Dular okunmustu Rabbim kabul etmis dualarimizi ve benim icinhayirli sonuclara ulasmaya basladim. rabbim benim sevincim gibi sevinci size diger kardeslerime,kizimiza ve ailesine de nasip etsin insallah,Amin.
AMİN...AMİN....AMİN....canım kardeşim,Allah sevincini daim etsin,kardeşlerimizin mutluluk haberi benide mutlu eder. Duaların tüm kalbimle dualarımdır.İnan canım bende çok mutlu oldum.RABBİM tüm müslüman kardeşlerimizi güzelliklerde buluştursun inş.
S.A
Allah razi olsun insallah hepimiz mutlu olacagiz insallah guzel gunlere elele cikacagiz, Rabbim sizlerden kat kat razi gelsin insallah,Amin.Allahima emanetsiniz.
Rabbim senden kat kat razi gelsin,okudugun her harf icin sana sonsuz sevap yazsin insallah,Amin.S.Aleyküm...
Nevin Teyze Aldığım 1 Vakıa Suresini Okudum... ALLAH Kabul Etsin
.................
Allah razi olsun kardesim, Rabbim ne muradin vars aversin insallah, Rabbim kabul eylesin insallah bende size iki yasin i serif okudum,Amin.S.A Kardeşim bitti, duayıda yaptım. RABBİM kabul eder inş. Katkıda bulunan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Seray kızımızın tüm aile efradının ve bütün müslüman kardeşlerimizin her türlü sıkıntısını gidersin .AMİN.
Selam ve dua ile.
Allahim ne muradniz varsa versin insallah,Amin.S.A bir adet Vakıa suresi okudum.