Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

okumadan gecmeyin (1 Kullanıcı)

• Konuyu başlatan zeynepnisa
  • Başlangıç tarihi

emimur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim ALLAH ım inşallah tez vakitte bütün sıkıntılarını giderir herşeyin hayırlısını nasip eder inşallah 1 vakıa 30 tefriciye suresi alıyorum ALLAHa emanet ol.

selamün aleyküm kardeşim almış olduğum 1 vakıa 30 tefriciyeyi okudum ALLAHım kabul eder inşallah amiiin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Guzel pirlantam Allah yardimcin olsun benim,insallah basaracaksin,benim kardesim odevlerinide kursunud abasariyla tamamlar sana yurekten inaniyorum,dualarim her zaman seninle kizim,sen rahat ol,kardesin de dua ediyor sana yani benim ufak kizim. Canim kizim kirilgan olmanin sebebi hem yorgunsun hem de stres altindasin odevlerden dolayi, Simdi cikacagim ve sana dua edecegim,Rabbim kabul eyler insallah.Sen benim canimsin seni coooooook seviyorum benim iyilik melegim. Listeyi de duzletirim,bende karistiriyorum,daha dikkatli olurum insallah. Allahim yolunu acik etsin uzme kendini basaracagiz,senin basarin bizim basarmizidir. Sana bolbol dua edecegim.rabbim kabul eyler insallah,Amin.

ablam o kadar çok insanın yardımına koşuyorsun ki normal karışması melek ablam.çok sağol ablam senin desteğini bilmek beni çok mutlu ediyor.iyiki varsın.kızın gibi değilmi melek ablam.kızın o kadar ama o kadar şanslıki ablam.sana sahip dünyanın en tatlı melek annesine.sağol melek ablam.inan sinirlerim o kadar gerginki .kendime kızıyorum aslında.insanlar ne acılar yaşıyor ufacık olaylara üzülmeye hakkın yok diye.şükür allahıma ablam.bunuda atlatacağım.benim hep böyle olur ayda 2 kere felan çok stres yaparım hemen sabaha unuturum.yarına kalmaz birşeyim yani:)seni çok seviyorum melek ablam çok iyiki varsın.ALLAHA emanet ol canım ablam.güzel haberlerini bekliyorum ablacım tüm kalbim seninle kızınla ablam.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ablam o kadar çok insanın yardımına koşuyorsun ki normal karışması melek ablam.çok sağol ablam senin desteğini bilmek beni çok mutlu ediyor.iyiki varsın.kızın gibi değilmi melek ablam.kızın o kadar ama o kadar şanslıki ablam.sana sahip dünyanın en tatlı melek annesine.sağol melek ablam.inan sinirlerim o kadar gerginki .kendime kızıyorum aslında.insanlar ne acılar yaşıyor ufacık olaylara üzülmeye hakkın yok diye.şükür allahıma ablam.bunuda atlatacağım.benim hep böyle olur ayda 2 kere felan çok stres yaparım hemen sabaha unuturum.yarına kalmaz birşeyim yani:)seni çok seviyorum melek ablam çok iyiki varsın.ALLAHA emanet ol canım ablam.güzel haberlerini bekliyorum ablacım tüm kalbim seninle kızınla ablam.

S.A. Guzel kardesim,kiz kardesin senin icin kenzul ars okudu Rabbim insallah kabul eder insallah odevlerinin de kursununda hakkini vereceksin,Amin. Hepimiz strese giriyoruz zaman zaman ama sen oyle iyi bir insansin ki uzuntun acin kederin ikinci gune geciyor,bend esenin gibiyim. Hic kin tutmam bana yapilani ertesi gune unuturum ama oyl eoldugumuz icin insanlar bizi biraz daha fazla uzuyorlar degil mi? bu kadar iyi niyetli oldugunu belli etmemeye calis,kimsenin benim kardesimi uzmesini istemem. Allahima emanet ol yavrum,Amin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. Guzel kardesim,kiz kardesin senin icin kenzul ars okudu Rabbim insallah kabul eder insallah odevlerinin de kursununda hakkini vereceksin,Amin. Hepimiz strese giriyoruz zaman zaman ama sen oyle iyi bir insansin ki uzuntun acin kederin ikinci gune geciyor,bend esenin gibiyim. Hic kin tutmam bana yapilani ertesi gune unuturum ama oyl eoldugumuz icin insanlar bizi biraz daha fazla uzuyorlar degil mi? bu kadar iyi niyetli oldugunu belli etmemeye calis,kimsenin benim kardesimi uzmesini istemem. Allahima emanet ol yavrum,Amin.

sağool benim dünyalar tatlısı melek ablam sorma .sanki o olay hiç yaşanmamış gibi ertesi güne unutuyorum.kin tuttuyim aman intikam alıyım en nefret ettiğim duygular.biliyormusun ablam bir gün birirsine çok kızdım bağırdım şeytan görsün yüzünü dedim nursuz insan dedim bir kere yaptım o hatayı o kötü sözleri kullanmayı günlerce yatıp kalkamadım çok üzüldüm o sözler benden nasıl çıktı diye.kendimi çok kötü hissediyorum öyle olunca ablam.ablam ama şunu anladım iyiki kötü olayları yaşadık ablam hiç üzülme.ben artık üzülmüyorum çünkü.kötü konuşmak intikam ve nefret bize daha doğrusu insana yakışan davranışlar değil.bu duygular ancak beni üzüyor.o yüzden kalpleri gören bilen RABBİM bizleri koruyanda .bu dünyada kalbimi karartıp üzüleceğime nefret duygusu duyacağıma büyük sorgu gününe ve ALLAHA havale etmeyi öğrendim ablam.sıkıntıları yaşamasaydım bunları öğrenemiyecektim.insanız eminim yine üzüldüüğümzde kızmak gelecek içimizden başkalarına ama artık benim hayat amacım insanları kırmamak,üzmemek kötü söz söylemeden sabretmek ablam.hatta kötülük yapana bile kötülükle değil iyilikle karşılık vermek istiyorum.RABBİMİN rızası için karşımdaki insan kadir kıymet bilsin diye değil ablam.ben iyiliğimi yaparım kötülük yapanında iyilik yapanında hesabı ALLAHA YARADANIMA ablam.üzülmüyorum ablam artık.biz değil ablam kötü söz söyleyen kaybeder.senin burcumun özlemimin ve burdaki kardeşlerim varlığı beni çok mutlu ediyor ablam çok.bu arada ablam dün diksiyon hocamın biri senin hitap kabiliyetin çok yüksek sen çok dolu bir insansın ve kalbin çok güzel dedi.güzel yerlere gel evladım sen bunu fazlasıyla hakediyorsun dedi.bunu diyen 65 yaşında 10000 binden fazla öğrencisi olan ve 17 kitapta etkisi olan biri.dünyalar benim oldu melek ablam anlatamam.ağladım sevinçten ALLAH razı olsun dedim.öyle inançlı bir insandan bunu duymak ayrıydı ablam çok ayrı.ablam iyiki ama iyiki varsın hayatımda güneş gibi doğdun ablam hayatıma.seni çok seviyorum.mücadelemiz yıkılmadan sapasağlam devam edecek ablam.bize yakışan budur çünkü.ALLAHA emanetsin ablam kızınla

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
S.A. kardeşim Seray kızımız için aldığım ikiyüzelli tefriciyeyi de okudum RABBİM tez vakitte yavrumuzu ailesini ve zordaki tüm kardeşlerimizi selamete çıkarsın haklarında hayırlısını nasibetsin. AMİN.
A E O.

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
güzel rabbim inş dualarını kabul eyler Rabbim seni sıkıntılarından kurtarsın İnşaallah AMİN !

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim 450 tanemiz daha var .... alabileceğin sayı varsa ben eklerim seni Rabbim kabul eylesin Rabbim herfinden sana kat kat sevap yazsın hayırlı akşmalar

S.A canım kardeşim 100 tane hemen okurum inş. Okuyunca da yazarım,bu akşam bitiririz inş.

S.a

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
nevin ablam listemizde sayıda yanlışlıgımız var ben elleyip iyice karıştımak istemedim ablam
oyuzden hanifedeniz arkadaşımızın son aldıgı 100 ekleyemedim

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
S.A canım kardeşim,100 tefriciyeyi okudum. RABBİM kabul eder ,hayırlara vesile kılar inş.
Eğer kalan olursa okuruz inş. Allah cümlemizden razı olsun.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
nevin ablam listemizde sayıda yanlışlıgımız var ben elleyip iyice karıştımak istemedim ablam
Guzel kizim ben iyice arap sacina cevirdim sanirim isleri:( offf elime yuzume bulsatirdim yine nerede yanlislik var acaba?

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
SALATI TEFRİCİYE LİSTEMİZ

Nevin 70:......................127 (okundu)
burcum82......................183(okundu)+200
Zencefil_1109.................30(okundu)
ardaemel........................33
YARALI KAPL...................60(0kundu)
*ayse*..........................48(okundu)
mina_43.........................50
ya mucib........................50
Yaprak...........................33(okundu)
nermin demir................. 50 (okundu)
yaralı kalbin ar.ganime......500(okundu)+250
tuba_m..........................30(okundu)
hayalsu..........................50(okundu)
biyce..............................50(Okundu)
hanife deniz...................576(Okundu)+350(okundu)
hanife deniz in arkadasi...24(okundu)
emimur........................30(okudu)
Nur_u Secde...............1000
tubae............................20(okundu)
mykabus.......................50(Okudu)
özlem_27.........................50(okundu)
serap8191........................60(okudu)
zeynomis..........................100
Derya Un...........................100(okudu)

okunan 4104
kalan 340
Vakıa Suresi
Nevin_70........18(okundu)
ardaemel........1
YARALI KAPL...1
mina_43........2
Derya Un.......1(okudu)
nermin demir 2(okundu)
biyce...........1(okundu)
emimur........1(okudu)
batan gunes..2
maykabus......1
Serap8191.....1(okudu)

okunan........31
Kalan.........70hanife deniz....1 Fetih suresi okuduRabbim hepinizden razi gelsin insallah,Amin Kardeslerim bir tane okusaniz bile yeter,kimin duasi kabul olur Rabbimden baskasi bilmez ki

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
S.A canım kardeşim,100 tefriciyeyi okudum. RABBİM kabul eder ,hayırlara vesile kılar inş.
Eğer kalan olursa okuruz inş. Allah cümlemizden razı olsun.

Allah razi olsun kardesim, rabbimne muradin varsa versin insallah, Her okudugun harfin sonsuz katini size sevap olarak yazsin insallah,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı

Duzletebildim galiba:) Allah razi olsun senden guzel kizim, Rabbim her okudugun harf icin her yardimin icin senden sonsuz kere razi gelsin insallah, Rabbim Senin bir saniye bile uzulmene izin vermesin insallah,Amin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
ablam kalan 340 yalnız yukarıya bakınca .ben birde sayfaların gerisine gidip bakıyım şimdi eksik felan varmı diye.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
ablam kalan 340 yalnız yukarıya bakınca .ben birde sayfaların gerisine gidip bakıyım şimdi eksik felan varmı diye.
Canim sen uyusana:) hizir misin nesin? ne zaman isin icinden cikamazsam yetisiyorsun. Ne diyeyim ki sana, mailine baktin mi? bir sey yazdim sana. Seni cok seviyorum guzel kizim. Dusum sana bugun kenzul ars okudu. O da emin sen bu odev kurs isini kesin layigiyla basaracaksin. Seni kocaman opuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt