s.a canım benim ya rabbim yardımcın olsun 2 tanede vakıa okuyacam senin için rabbim yardım cın olsun
nevin ablam kusurumbakma cok azyarım ettim 200 tane alıyorum
eklersensevinirim
Allahim kat kat senden razi gelsin Kursat kardesim, Rabbim sana her okudugun harfin sonsuz katini sevap olarak nasip etsin insallah ve bu sevaplar seni dilegine ulastirsin,Amin.S.Aleyküm
50 Tefriciyye Alıyorum.....
1 tanede Vakıa suresi alıyorum
Okuyunca haber veririm
.........
Allah razi olsun Ozlem cigim, rabbim her okudugun duanin sonsuz katini sana sevap olarak yazsin ve bu sevaplar insallah senin dilegine ulasmana vesile olsun,Amin.ben şimdilik 50 tane alıyorum nevin abla eklersin benide. çok ü<üldüm kardeşim inşallah herşey düzelir.. amin..
selamün aleyküm.50 tanede ben tefriciyye okudum.çok üzüldüm ALLAH yardımcısı olsun inşallah.ALLAHA emanet olun.
Canim benim kendini cok yipratiyorsun,herkese kosuyorsun, sende bir cansin herkese yetisemezsin, Rabbimin verdigi cani zora sokmakta gunahtir. Sen bir kisinin okuyabileceginden cok dah afazla dua aliyorsun okuyorsun. Dua etmek cok guzel yardim etmek cok guzel ama kendine nefes alma vakti ver,canim benim. rabbim okudugun her harfin sonsuz katini sana sevap olarak yazsin ve bu sevaplar insallah senin muradina ulasamana vesile olsun,Amin. Kizimiza ve ailesisne de ferahlik olarak ulassin insallah,Amin.
ablacım benim pırlanta kalpli ablacım inan okadar rahat bir ortamım var ki benim Rabbim bu rahatlıhığı bana yaşatanlardan razı olsun .... dua okumaya cok zamanm var ablacığım sen üzülme olurmu hem cok severek okuyorum canımsın sen benim iyilik meleğim o guzel yüreğini herkese acıyorsun Rabbim senden razı olsun Rabbim ne muradın varsa versin ablacım canımsın benim hayırlı gunler Rabbime emanetsin...
ve aleyküm selam güzel kardeşim ben 30 tefriciye okudum RABBİM kabul etsin,RABBİM sıkıntılarını hafifletsin inşaALLAH...