casperteknik
Kayıtlı Kullanıcı
Burda yorum yazanların hepsinden Allah (c.c.) razı olsun.aynı şikayet bendede vardı.Hatta bu yüzden birçok kere namazı bıraktım.Bi de kazaya kalan namazlarım olunca namazı bırakırdım.Bir gün bi yerde okudum ve çok hoşuma gitti.
Peygamber efendimize (s.a.v.) biri soruyo
Ya resul en iyi ibadet nedir? diye
Peygamber efendimiz (s.a.v)
En iyi ibadet sürekli yapılan ibadettir. demiş.
Tabi bu sözü okuduktan sonra inad ettim.Bir gün kılmasam bile ertesi gün o günün kazasını kıldım ama namazı bırakmadım.Şeytanın namazda verdiği vesveselere karşıda Allah (c.c.) a sığındım.Ve araştıracam dedim bugüne kısmetmiş.Benim size tavsiyem ister namazınızın kabul olmasından şüphe edin,isterse kazalarınızdan yakının ama ne olursa olsun namazı bırakmayın.Zamanla Allah'ın (c.c) izniyle bunlarıda atlatacağız.Hiç kılmamaktansa böle kılın yaşantınız kendiliğinden değişir.
Allah'ın (c.c.) selamı üzerinize olsun. Dilerim hepimiz Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed' e (s.a.v.) yakışır bir ümmet oluruz.
Allah'a (c.c.) emanet olun.
Peygamber efendimize (s.a.v.) biri soruyo
Ya resul en iyi ibadet nedir? diye
Peygamber efendimiz (s.a.v)
En iyi ibadet sürekli yapılan ibadettir. demiş.
Tabi bu sözü okuduktan sonra inad ettim.Bir gün kılmasam bile ertesi gün o günün kazasını kıldım ama namazı bırakmadım.Şeytanın namazda verdiği vesveselere karşıda Allah (c.c.) a sığındım.Ve araştıracam dedim bugüne kısmetmiş.Benim size tavsiyem ister namazınızın kabul olmasından şüphe edin,isterse kazalarınızdan yakının ama ne olursa olsun namazı bırakmayın.Zamanla Allah'ın (c.c) izniyle bunlarıda atlatacağız.Hiç kılmamaktansa böle kılın yaşantınız kendiliğinden değişir.
Allah'ın (c.c.) selamı üzerinize olsun. Dilerim hepimiz Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed' e (s.a.v.) yakışır bir ümmet oluruz.
Allah'a (c.c.) emanet olun.