Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
Yok kardeşim bende şaka olsun diye söyledim duyarlılığın için ALLAH razı olsun....
valla abi cevap vermiyince gerçekten küstün zannetim valla çok üzüldüm şaka olmasına çok sevindim:a15:
Yok kardeşim bende şaka olsun diye söyledim duyarlılığın için ALLAH razı olsun....
Ne diyeyim bilemedimAtışmaya dönecek en iyisi mi kalsın ,
oo benim memleketten de birileri varmış kim acep onlar:a26:
ehemm ehemmm konyaa
bana nereli olduğunu söyle, sana kim olduğunu söyleyim
ne yani şimdi biz aynı kişi mi oluyoz
yani aynı kelimesi göreceli bir kelime olduğuna göre, hmm ehem kem küm...
hoş geldin ahmet abi senın selam verceğin yok bari ben vereyim
nasıl bittimi yoğunluk
o arada bile bi göndeme yapıyon ya pes
Hemşerimizin yanında biz neyiz ki.. Ama bir kan çekme durumu yok deil hani
bu gidişle geçersin beni hemşerim
Özür dilerim kardeşim :a33: Hoşbuldum, Allah razı olsun, selam verecektim fakat hemşerime laf yetiştirmekten fırsat bulamadım
Selamunaleyküm kardeşim
Eyvallah kardeşim düşündüğün için, kolayladım baya da kafa doldu sen naptın kardeşim?
ne oluyo bugün anlamadımki gelen unutu giden unutuyor şimdi isyan bayraklarını açacam artık:a20:
Est kardeşim, yazmadık diye unuttuk mu oluyor Zamanımda hakkında söylediğim ve tekrarladığım bir cümle vardı üstteki üye konusunda, tekrar yazdırma bana şimdi
valla jeton düşmedi:a34:
hem isyanım tek size değildi
valla abi cevap vermiyince gerçekten küstün zannetim valla çok üzüldüm şaka olmasına çok sevindim:a15:
ipucu vereyim öyleyse, TUZ
Olsun ben kendi adıma özür dilerim, fakat unutmak ne haddimize kardeşim Hem foruma girdiğimde online olmasında memnuniyet duyduğum kişilerin başında geliyorsunuz kardeşim, muhabbetinize gönlünüze sağlık
Allah'a emanet olun, hayırlı akşamlar terkrardan..
yok abiya est olurmu benım yoktur ama helal olsun ilginiz için teşekkürlerHakkını helal et kardeşim benim hakkım varsa helal olsun. Benim burada cami görevim var bazen zamanımız olmuyor.