Hatice-tül Kübra
Kayıtlı Kullanıcı
iyimiş bir çok kültürü öğrenmiş oldunvalla benım kı karısık plaka ya gore yazarsak 04 sora 34 sora 38 ve soraaaaa tekrar 34
iyimiş bir çok kültürü öğrenmiş oldunvalla benım kı karısık plaka ya gore yazarsak 04 sora 34 sora 38 ve soraaaaa tekrar 34
tabi abi zaten ben size karşı değilde içimden geçti ondan yazdım ama sizin böyle anlamanız çok doğal kusura bakmayın yani mesela "a"lılar şöyle olur "b" liler böyle olur gibi diyenler oluyor ben ona karşı dedim
Abla sizde 22 ye basmışsınız inşaALLAH hayırlı sağlıklı mutlu iman dolu nice seneler dilerim
kafam dahada karıştı neyse
niye karıştıkı kayseride akrabam var bızde istanbuldayız gezmeye oraya gidiyorum her yaz
af edersin kardeşim burayı unutmuşum
akrabalar genelde aynı şehirde olur aynı şehirde olduğu halde uzaklar sizinki ya yakın akraba yada sizin maşaALLAHınız var o yüzden karıştı . kafanda dinlenmiş olur orada
babaannem orda dıyeyımde anlayınız ibra bey bence pek anlıyamazsınız da bende cozemedım cunku kayserılı degılız neden cıkış bu kayserı hayatımıza gırmıs
nerden bulunduğumuz değil dimi memleket soruluyor
şimdi anladım valla bendede diyorumki konu başlığı ayrı yazılanlar ayrı vah vah yazık olmuş konuyahaaa sen çözemediysen ben hiç çözemem
benim amacın nereyi yakın hissediyorsanız orayı seçmenizde ama işte açarken biraz aceleci olduk konu başlığı başka anket sorusu başka oldu düzeltilmiyorda
61 saatlerin ulaşamadığı dakikaTrabzonlulara sesleniyorum
Size her yer Trabzon
Bize Trabzon bile SİVAS
61 saatlerin ulaşamadığı dakika
trabzon
Ne diyeyim bilemedimAtışmaya dönecek en iyisi mi kalsın ,Kıza Gümüş Takılmaz , Erkeğe Hava Atılmaz , Biz SİVASLIYIK Gardaş ; Bize Şekil Yapılmaz..!
valla hiç bilmiyorum ama genelde konya ve ankara muhabbeti dönüyor
Yani bu sitede öksüzleri mi oynuyoruz!
:a03:
est olurmu yok abi ya valla onu demek istemedim bende ne konyalıyım nede ankaralıyım
sadece genelde o muhabbet dönüyor demek istemiştim
affına sığınıyorum abi ya çok özür dilerim:a03: