anlattım da yınede nerelı oldumu yazmadım gülmüstuk hatta
neyse benden bu kadar Allah a emenet ol
benım nerelı oldugum ögrenılmedı dımı
Ooo memleket Cankiri
Ikametgah Fransa/Paris, Turkiye'deyken Ankara, dogma buyume de Ankara ama memleket Cankiri iste
Benden baska da yok
ben oralı degilimmmmmm sadece yaşadım oralarda konyalıKütük Gayseri büyümede İstanbul mu ?
benım nerelı oldugum ögrenılmedı dımı
Ooo memleket Cankiri
Ikametgah Fransa/Paris, Turkiye'deyken Ankara, dogma buyume de Ankara ama memleket Cankiri iste
Benden baska da yok
ben oralı degilimmmmmm sadece yaşadım oralarda konyalı
Keske bir dadas olsaydim daha sonradan ögrendim dadas olanlarida nerde yasadiklarinida onlar daha cok erzurum merkez ve buraya yakin olan yerlesim yerindelermis.Ben ise Hinis´liyim bizim ilce erzurum mezkeze uzak olup kalmaktadir galiba 150 km gibi bir mesafe vardir.Bizim ilcemiz tam dipte olup güneydedir ayni zamanda.forumumuzda yabancı ülkelerde ikamet eden çok kişi varmemnun oldum dadaş Ali abi
Keske bir dadas olsaydim daha sonradan ögrendim dadas olanlarida nerde yasadiklarinida onlar daha cok erzurum merkez ve buraya yakin olan yerlesim yerindelermis.Ben ise Hinis´liyim bizim ilce erzurum mezkeze uzak olup kalmaktadir galiba 150 km gibi bir mesafe vardir.Bizim ilcemiz tam dipte olup güneydedir ayni zamanda.
Hm ya sen sag ol benim genc kardesim Ibra.Zan etmek baska bir seyi bilmek baskadir.Ah bu hmlarda bir olmasa diyecegim.hm bem Erzurum full dadaş zannediyordumDoğum yerimizi ırkımızı anne ve babamızı Yüce ALLAH'ımız tayin etmiş üstünlük Takvadadır
2 kere yolladık
haa peki neden kurban bayramında oraya gittiniz kafam karıştı
Hm ya sen sag ol benim genc kardesim Ibra.Zan etmek baska bir seyi bilmek baskadir.Ah bu hmlarda bir olmasa diyecegim.
valla benım kı karısık plaka ya gore yazarsak 04 sora 34 sora 38 ve soraaaaa tekrar 34
akraba var orda bu senede giderim
Sorun degil saglik olsun sen sag ol Ibra kardesim.Demek ki bazi insanlarda konusurken hmm diye deyip konusurlarmis iyi olmaktadir buda o kisi icin hmmm diye bir söz söyleyip konusmakta.tabi abi zaten ben size karşı değilde içimden geçti ondan yazdımama sizin böyle anlamanız çok doğal kusura bakmayınyani mesela "a"lılar şöyle olur "b" liler böyle olur gibi diyenler oluyor ben ona karşı dedim